vrijdag 6 april
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
06 April 2012 | Spanje, Torrevieja
Holaaaaaa
Bijna Pasen, ooohhh het is maar goed als Pasen weer voorbij is en alle eitjes en paashazen zijn uitverkocht.... We hebben ons gister nog tegoed gedaan aan een zak eitjes, na het uitetentje, omdat we geen toetje op hadden. Jawel, gister de verjaardag van Rudy gevierd in Bonanza en daar heerlijk mossels gegeten met 12 personen. Vinkie was de enige die geen mossels op heeft, de rest had een mooi pannetje met 1,5 kg mossels... jammie!!! Erg lekker en erg gezellig!!! Rudykuh bedankt en sorry dat we ook jouw paashaas opgegeten hebben :)
Verder is Torrevieja op het moment druk bezet. Iedereen komt voor de Paasdagen over en dat is te merken ook!!!
Li succes met de zweepslag, doe het rustig aan!!!
We gaan weer gauw aan het werk!
Adios maar weer en alvast fijne dagen en vrolijk Pasen!!!
xxx
Li succes met de zweepslag, doe het rustig aan!!!
We gaan weer gauw aan het werk!
Adios maar weer en alvast fijne dagen en vrolijk Pasen!!!
xxx
06 April 2012 - 17:27
RUCO:
¡¡Bedankt voor jullie verrassing !! -
06 April 2012 - 20:20
Peetje:
Rudy gefeliciteerd met je verjaardag!!!! Ik denk dat je 30 bent geworden maar je ziet eruit als 25!!!!
Heel veel groetjes en tot ziens in April.
Vrolijk Paasfeest allemaal.
X Peet -
07 April 2012 - 07:08
Carla:
Hoi dames, ja et is alweer pasen, maar het weer zit niet mee met de cv aan is het wel behagelijk.
Rudy nog Gefeliciteerd met je verjaardag. En allemaal hele fijne Paasdagen.
Groetjes Carla xxx -
07 April 2012 - 23:42
Marc Van Hilde:
Prettige paasdagen dames,
Wij zijn aan het repareren en poetsen in huis.
woensdag komt de fotograaf, en gaat ons huis in de verkoop.
Als je nog een leuk huis in nederland wil, bij deze.
Lieve groeten vanuit een koud gool
Marc -
08 April 2012 - 22:47
Mama Wies:
Allereerst wil ik Rudy nog van harte feliciteren met zijn verjaardag.
De mossel-avond zag er heel gezellig uit!
Iedereen wil ik prettige Paas-dagen toewensen.
Vanmorgen hebben we bij Petra een geweldige Paas-brunch gehad met 10 personen.
De tafel stond vol met heerlijkheden en natuurlijk had ze het meeste zelf gebakken!!!!
wit en bruin brood, kaiser broodjes, croisantjes, breekbrood, rozijnenbrood met spijs enz. enz.
Te veel om op te noemen, en dan vers geperste sappen en lekkere salades!!!!
Petje af!!!
Na het eten was het natuurlijk buiten Paaseieren zoeken, en die waren er weer heel wat verstopt!
We hebben dus een gezellige Paasdag gehad.
Volgens de berichten wordt het morgen zeer slecht weer, veel wind en regen, dus dan zitten jullie in Torrevieja beter en fijn dat jullie vrij zijn!
Geniet er maar van!Heel veel groetjes en jullie paaseieren komen 21 april! -
11 April 2012 - 09:56
Bauk:
Wat een gezelligheid weer! Weer veel gegeten zo te zien en te lezen..........Wij ook hoor met Pasen.
Dikke x