woensdag 11 april
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
11 April 2012 | Spanje, Torrevieja
Vanmorgen om 9 uur was het al 23 graden!!! Zo, is dat effe een zin om dit verslag mee te beginnen!!! We hebben een paar warme dagen achter de rug en vandaag is dus niet minder warm.
Afgelopen maandag hebben we om 10.30 uur bezoek gehad van Rosa, Rabby, Maria, Gary, Margareth, Luc en Eden en David. Zo dat was wat, want de Chicas krijgen thuis nooit visite. Tafels en stoelen klaar gezet en natuurlijk wat lekkers voor bij de koffie. Vinkie ging om 9 uur naar de Iceland om daar een paar lekkere taartjes te halen, welliswaar uit de vriezer, maar met deze temperaturen is dat zo ontdooid en die taartjes zijn altijd erg lekker. Appeltaart, cheesecake en bananen/toffeetaart, mmmmm..... Maar..... dat ontdooien ging toch wat minder snel.... wat nu? Magnetron??? Proberen maar. Uuuuuhhhh,zei Vinkie, die appeltaart lijkt wel onafgebakken!!!??? Zouden we die nog af moeten bakken in de oven??? Verpakking erbij....ooooh die ligt al in de container.... shit, hoe lang hebben we nog? 20 minuten??? Vinkie heeft de verpakking uit de container gevist en jawel hoor, het is een afbaktaart, oeps... snel oven aan. De cheesecake is inmiddels een pudding geworden en de slagroom van de bananentoffee liep ook van het bord af..... Daar zijn de eerste gasten al.....Pfffff...... Uiteindelijk heeft iedereen toch kunnen genieten van en stukje taart/pudding :) en de koffie was lekker, gezellig met z'n allen buiten in de tuin. Na de koffie nog een wijntje en tegen 13.00 uur de gasten weer uitgezwaaid. Rosa en Rabby zullen we een week moeten missen, zij moeten helaas een begrafenis in Engeland bijwonen (dochter Rabby, Christine, is op 57-jarige leeftijd overleden). Zo hebben we toch al heel wat gasten leren kennen en ook moeten horen dat ze overleden zijn. Best wishes for them!
's Middags zijn we heerlijk naar het strand van La Mata gegaan en hebben we weer voor het eerst in bikini op het strand gelegen, effe relaxt zonder hond.
Gister begon de dag wat bewolkt en zijn we gaan wandelen in Guardamar, in het natuurgebied. Nooit geweten dat daar ook de haven ligt, door de bossen, over het strand, een heerlijke wandeling! Op de terugweg even een tussenstop bij La Mata, op het terras gezeten met een stuk taart en even later in de tuin met een borrel :) De zon was inmiddels goed doorgekomen, even bij het zwembad van Ad en Jose gezeten, boodschapjes gedaan, even een nieuwe dierenwinkel bezocht.... ze hadden daar naaktcavia's!!! En ook veel vogels, dus Vinkie heeft de cavia's niet kunnen zien, want er vloog een Vinkje los en er zaten een paar papegaaien los op de kooi. In ieder geval voor Chico weer een speeltje gescoord wat hopelijk niet zo snel kapot is.
Vanmorgen weer fijn naar de bar gelopen en weer aan de bak :)
Fijne week!
Dikke kus van ons
Vanmorgen weer fijn naar de bar gelopen en weer aan de bak :)
Fijne week!
Dikke kus van ons
11 April 2012 - 10:08
Bauk:
Ben jaloes op jullie weer!!! Bahhh!!!!!!! -
11 April 2012 - 12:40
Peet:
Wat een gezelligheid in de Casa! En wat had Roy graag met Luke willen kaaibanden! Ik begin nu ook echt vakantiekriebels te krijgen. Kan bijna niet meer wachten. Vandaag hier 10 graden en hagelbuien. CV op 20 graden maar verder alles goed hoor! Tot snel
X jullie zus -
11 April 2012 - 17:09
Gonnie:
Dames denken jullie aan de lijn?
Wat een gezellige boel daar bij jullie.
Hier lijkt het wel winter.
Ik heb in iedergeval een trui aan.
Groetjes jan en Gonnie en een dikke xxxx -
11 April 2012 - 17:36
Yellie:
Gezellige boel met gezellige mensen. Vraag me toch echt af of jullie die taartjes nou niet eens zat worden...ehm weet het antwoord al! Volgens Leen is dat een retorische (?) vraag.
Vanmiddag met de 2 meiden naar de kinderboerderij geweest, van alles gezien maar geen naaktcavia's gelukkig. Steph wilde wel bij de broedmachine blijven zitten tot het ei waar al een stukje van de schil af was, uit zou komen. Na 15 min toch maar even gaan vragen hoelang dat kon duren. (24 uur!). Na de schommel, konijnen aaien en de pauw nadoen nog een x gekeken voor de zekerheid. Nog geen kuiken, dus toch maar naar huis.
Na het verlekkeren aan jullie gezellige foto's MET mooi weer ga ik nu maar Peetje bellen voor troost!
x yellie -
11 April 2012 - 19:23
Dos:
Hoeveel wegen jullie ondertussen????? Of....wat is jullie geheim want bij mij vliegen na Pasen de kilo's er aan haha! Tja, die chocolade paaseieren blijven natuurlijk niet lang goed dus ze moeten op haha.x