Dag 3
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
31 Maart 2010 | Spanje, Torrevieja
Dag 3 Torrevieja
Vanmorgen weer goed begonnen met buikspieren en daarna met de auto naar La Zenia en Caba Roig. Daar hebben we heerlijk langs zee gewandeld, de super grote, mooie villa’s bekeken en aan het eind van de wandeling hebben we een overheerlijke, super sappige sinaasappel met twee gedeeld!
Joggen,buikspieren en koolhydraat arme maaltijd en nu lekker aan de Sangria :-).
01 April 2010 - 10:36
Ad De Graauw :
Hallo Suus en jannet Leuk dat we jullie kunnen volgen ik hoorde het van je moeder Suus zal onze Bart ook tippen voor deze site . Heel veel plezier Groetjes van Ad en liset de Graauw -
01 April 2010 - 10:37
Loes: