Dag 13 en 14 - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Dag 13 en 14 - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Dag 13 en 14

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

11 April 2010 | Spanje, Torrevieja

Vandaag als een echte relaxte zondag besteed!Dat was ook wel nodig na een dag van hard werken. Gister hebben we nl de hele dag besteed aan het uitruimen, witten en inruimen van de garage! Wat een klus, maar wel een dankbare gezien het er nu weer helemaal top uitziet!Binnenkort nog even bij de Ikea wat opbergboxen scoren en dan is alles weer keurig opgeruimd!
Vandaag dus zondag en dat houdt in..... Churrosdag! Dus Suus helemaal in haar nopjes! Dit keer iets meer genomen dan de vorige week, maar nog steeds geen docena want dat vond Vinkie niet goed. Heerlijk aan het strand zitten smullen, nog effe een terrasje er achteraan en vervolgens thuis de tuin in, niet tuinieren ofzo, maar gewoon effe lekker zonnen en wat Spaans leren! Almorzar, volver, empezar.... wat een rotwoorden om te onthouden en deze dus ook maar op de kast gehangen. Nog effe hard gelopen en vanavond weer eens een keer uiteten, jammie! Het zonnetje scheen hard vandaag en dat kun je leuk zien bij Jannet, want zij had haar doek in het haar en die scheiding kun je precies zien (kijk mar effe goed op de foto's!) Suus lag helemaal dubbel :)Morgen moet Vinkie echt effe naar de kapper in Guardamar!
Dikke beso! xxx

• 11 April 2010 - 18:29

Petra Van Velsen:

Hallo drukke bezige bijen.hard werken ,mooi resultaat!en afvallen ,hardlopen,en n bruin kleurtje opdoen.Alles ineen.bio- vakantieoord.Eet lekker.

• 11 April 2010 - 18:31

Nadia Waterberg:

Hi schilders,
    Wat hard werken voor jullie zeg, ik krijg echt medelijden met jullie. Goed gedaan en ga door met jullie missie. Heeeeeerlijk om jullie verslagen te lezen en moet er ook erg om lachen hoor. Ga zo door. Dikke knuf en heel veel xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 12 April 2010 - 10:40

Bauke V:

Hallo daar,

Het lijkt wel klussen met kijkers bij jullie in Spanje. Maar het resultaat mag er wezen. Wat is het volgende klus project. Die Jannet met haar haarband...hihi. Wel grappige verhalen zo!

Hier gaat alles z'n gangetje. Ik heb veel aan Peet, das een lieve meid! Ik stuur nog wel een e-mail met een update van mij.

Nou genietze en tot het volgende verhaal maar weer.

Geniet van elkaar!

X Bauk

• 12 April 2010 - 14:41

Sint:

Jullie zijn echt goed bezig!!! Lekker ook die foto met de kont in de bosjes ;)
    Ik benijd jullie wel hoor! Heerlijk die zon en churros!

xxxxxx

• 12 April 2010 - 16:17

Mariet:

hi
    miste eigelijk richard bij hat klusse had hij geen zin om even te helpen? ziet er erg mooi uit.
    geniet maar lekker

• 13 April 2010 - 06:26

Peter En Lia:

Dat is hard werken geweest !!, maar dat kunnen jullie saampjes wel zien we. Bedankt nog voor jullie lieve kaart met foto. Hebben jullie onze foto al gehad via de mail of is hij blijven hangen bij de grens?Anders sturen we er nog wel een na via de post hoor.
    Geniet ze nog van het mooie weer daar en succes met de verdere plannen.

Peter en Lia Spin.