12 en 13 mei - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu 12 en 13 mei - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

12 en 13 mei

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

13 Mei 2010 | Spanje, Torrevieja

Vanmorgen weer in alle rust lekker uit ons bedje gestapt (van Wiesje hebben we geen last ) en ons klaargemaakt om naar het stadje te lopen. Bij het sluiten van de poort stond kwam er een meneer aanlopen die ons nog kende van vroeger, de vader van Marco. Erg leuk om even te kletsen en te horen hoe het allemaal met Marco gaat en wat oude verhalen naar voren gehaald. Daarna langs de mega camper gereden waar Karin en Anne bezig waren met het voorbereiden van de verdere reis. We hadden eerder deze week een visitekaartje onder de ruitenwisser gedaan en deze hadden ze inderdaad gevonden. Leuk even in de camper gekeken, wouw.... wat een villa gewoon! En afgesproken dat we op de hoogte zouden blijven van elkaar avonturen en dat zij ons laten weten wanneer zij uitgereisd zijn en de camper willen door verkopen....... Je weet maar nooit! Leuk om kennis gemaakt te hebben met deze avontuurlijke dames!
Onze route richting stad vervolgd, op een terras aan zee gezeten, bij Lizarran een hapje genuttigd en weer op het gemakje terug gelopen. Effe voor de afkoeling in het zwembad gedoken en ook nog een leuk naambordje voor de broer van Vinkie gescoord, een echt prinsessenbordje met zijn naam erop met glitters . In de middag een sms gekregen van Petra, die waren vandaag in Murcia en Cartagena??? Dat is wel errug dichtbij huis! Ojeee............ jullie voelen het al aankomen...........
’s Avonds hebben we Suus haar moeder mee uiteten genomen in Guardamar bij La Vuelta. We hebben gekozen voor het tapasmenu en we kunnen zeggen dat dit een echte aanrader is, super lekker en eigenlijk veel te veel!!! Wouw wat hebben wij gegeten! Hier gaan we zeker nog een keer eten! Toen terug naar huis en jaaaaa hooooorrrrr........... staat daar de auto van Petra en Jacques!!! Daar zijn ze weer!!!!!!!!!!! Dus hop zet die tent maar weer op............ en daar lagen Suusje en Vinkie een tijdje later..... lekker knus in de tent, met het natuurlijke geluid van egels, krekels, muggen, de wind en het geknor van Vink Slaap lekker!
Vanmorgen de wekker gezet, nou Suus was allang wakker, Vink nog in diepe coma en na het ontbijt vertrokken naar Ank en Antoon in La Nucia (vrienden van de moeder van Suus). Wiesje zei alleen vanaf het begin dat ze in Polop wonen, dus wij rijden daar heen, maar Wiesje herkent niets en denkt dat we fout zitten, kijken we naar het adres, is het niet in Polop maar in La Nucia! Goed zo Wiesje wa bendu toch overal van op de hoogte! Dus wij weer alle 20 rotondes terug gereden richting La Nucia en uiteindelijk een uur later dan afgesproken aangekomen bij Ank. Antoon stond al een uur bij de rotonde op ons te wachten, maar heeft ons daar niet getroffen, dus liepen Vinkie en Suus weer richting de rotonde om Antoon te zoeken, niet gevonden, weer naar het adres, etc, etc........ Maar we hebben een hele gezellige middag gehad! Super mooi huis in een mooie omgeving en een erg leuk gezelschap! Leuk om er eens geweest te zijn, want dat was voor Suus en Vinkie voor de eerste keer. Wiesje is er al vaker geweest, maar die rijdt de volgende keer waarschijnlijk weer over Polop! Rond 15.00 uur zijn we weer richting Torrevieja gereden over de N332. Nog even gezwommen met Roy en Jill, wat gesport, met z’n allen gegeten en de avond in.........

• 13 Mei 2010 - 20:19

Lia Vink:

Lieverds wat hebben jullie toch een heerlijk leventje, gewoon doorgaan met genieten en belevenissen opdoen. We zijn heel benieuwd hoe het pandje af gaat lopen
    Dikke knuffel voor de ganse familie, kunnen jullie weer lekker in je tentje. Jan en Li

• 14 Mei 2010 - 21:15

Wil:

Meiden wat zijn jullie toch aktief!! En wat ondernemen jullie toch veel en dan nog sporten tussendoor...petje af hoor! Ik ben ontzettend trots op jullie!! of je ut effe weet hahaha liefs en zoenen van Wil en nu volg ik jullie op de voet hahaha zo hier acht mijn laptoppie vanuit Bergen op Zoom

• 15 Mei 2010 - 16:57

Miranda E.:

Hoi hoi, zoals ik al vertelde waren wij afgelopen weekend in Torrevieja. Heerlijk weer zeg, lekker op het strand geweest en eindelijk een leuk huis gevonden in Playa Flamenca. Als jullie van plan zijn om een camper te kopen. Wij hebben nog een Hymer te koop, wellicht is dit iets voor jullie. Succes met alles wat er op je pad komt.
    Groet, Miranda

• 17 Mei 2010 - 22:26

Wil:

mmmmmmmmmmmmmm siw tapas in die vitrine ziet er heerlijk uit!