21 mei , 2e mountainbike-dag - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu 21 mei , 2e mountainbike-dag - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

21 mei , 2e mountainbike-dag

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

21 Mei 2010 | Spanje, Torrevieja

21 mei 2e mountainbike-dag
Enigzins stijf uit bed gestapt en ook het zitten op een stoel voelt pijnlijk aan, we zijn het fietsen duidelijk niet meer gewend Toch willen we nog gebruik maken van onze 3-daagse fietshuur, dus......... ontbijten, wat kuizen, leren, het nieuwe matras in ontvangst nemen...... Jawel, we hebben een nieuw matras gescoord! 10 cm breder en 10 cm langer, ziet er heerlijk uit, nu nog erop slapen (morgen een update hierover). Post van Li ontvangen, dank weer voor het trouw versturen van de tijdschriften . Goed, terug naar het mountainbiken...... broodjes gesmeerd, tasje gepakt en wegwezen maar......... auw, auw, auw,.......... effe doorbijten, zo meteen voel je de pijn niet meer! Wij fietsten richting de haven van Torrevieja en maakten een stop bij een container waar schuimrubber lag en ja hoor, een paar minuten later zat Suus er met haar gat op Heerlijk als een prinses op haar zetel! We vervolgden onze fietsroute richting La Zenia en Caba roig langs de kust. Omdat we gister zo’n ontzettende mooie route hadden gefietst, dachten we dat het vandaag misschien een beetje tegen zou vallen, maar niets is minder waar...... wat een prachtige plekjes hebben we weer gezien! Het haalt het fietstempo er behoorlijk uit, want op iedere hoek wil je wel een fotomoment inlassen. De billen zijn inmiddels verdoofd van al het gehobbeld op de rotsen, sommige stukken van je bike af en met de bike op je schouders de trappen af.... We doen het gelijk! Een vet applaus van een oudere man die het wel kon waarderen dat we een hele steile helling opkwamen, we hoorde hem nog applaudiseren en roepen toen we al de bocht om waren. Van de kust af een stukje het dorp in en naast de N332 het fietspad op en proberen deze te volgen. Nou dat is ook een kunst, een mooi rood fietspad dat je soms aan de verkeerde kant van de weg laat rijden, ineens ophoudt en verderop weer begint. Het mooie hiervan was wel dat we even afdwaalde en bij een English pub uitkwamen genaamd “Jack Daniels”, dus echt een pub voor Vinkie. Laat nou net de great sofa vrij zijn! Dus efkes zitten en rusten onder het genot van een Whisky en Sangria. Nondejukus, we kwamen niet meer overeind, sloeg in als een bom! We konden nog net de Mac Donalds bereiken voor een Mac Flurry Oreo Jammie. Goed zat en gelukkig weer het fietspad volgen wat dan een eind verder echt ophoudt, maar toen waren we gelukkig al bij Torrevieja in de buurt. Blij dat we weer thuis waren, de benen en billen wilden niet meer en Suus heeft er een flinke schaamlip bij(Tja het is zoals het is ). ’s Avonds lekker op de bank en blij verrast door Vinkie met een stiekeme aankoop van Pringles chips! Super lief! Manana de laatste mountainbike-dag! We kunnen jullie vertellen dat het fietsen zo met 27 graden echt wel veel energie van je lijf vraagt, dus na morgen moeten we weer nodig rusten! Dank voor de leuke reacties op ons nieuws!
Dikke zoen van ons! xxx

• 22 Mei 2010 - 18:30

Karin P:

He meiden, een feestje is nooit weg, want het is maar saai hier.
    Ik denk dat ik ook maar naar Spanje ga. O ja net 6 dagen geweest en het was weer heerlijk. Sinds ik terug ben is het weer hier ook prima. Vandaag dus wat in de tuin gewerkt en nu een beetje tv kijken en wat mailen. Tjuuuuus tot over een paar weken.

• 23 Mei 2010 - 10:32

Peer En Melitta:

Hoi skatjes,

Hoop dat jullie mijn sms gekregen hebben, dank nogmaals voor de leuke kaart. Hij hangt op mijn kantoor op een ereplaatsje. Gelukkig is de operatie meegevallen en de revalitatie ook. Cros nu op een scootmobiel door Veldhoven en werk weer voor halve dagen. Vijf weken thuis zitten, nee dat gaat niet lukken, nog geen 5 dagen. Genieten jullie van de laatste weken daar, hopelijk zie ik jullie snel daarna voor de verhalen en indrukken. Ben benieuwd hoe lang jullie hier blijven want denk dat je snel weer terugverlangt naar het "leven in spanje". Doen jullie maar wat jullie denken dat goed voor je is, er zijn toch altijd mensen die het beter weten of het niet goed vinden. En Suuske bel je moeder ff.

Dikke kus Peer