Ons team!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
26 Mei 2010 | Spanje, Torrevieja
Bij deze willen we jullie alvast voorstellen aan het team van onze toko. Naam en logo zijn voor ons ook al bekend, maar deze houden we nog geheim!
Voor de mensen die nog steeds aan het raden zijn, we beginnen geen sexshop maar een degelijke, gezellige, relaxte lunchroom, waar jullie straks allemaal welkom zijn! De officiele openingsdatum wordt nog bekend gemaakt aan jullie, dus ga maar alvast sparen voor een vliegticket!
Ons team is al zeer compleet, alleen zijn we nog op zoek naar sponsoren!!!
Dikke zoen namens het team van .........
Ons team is al zeer compleet, alleen zijn we nog op zoek naar sponsoren!!!
Dikke zoen namens het team van .........
26 Mei 2010 - 19:58
Lia Vink:
Heleen en Ingrid hij blijft zo heel verschrikkelijk leuk, maar dit wordt dus de nieuwe uitstraling??
Ben heel benieuwd meiden, het ziet er allemaal nu al zo goed uit, eigen kleurtje en interieurtje en gaan met die banaan........... heel veel succes. En vooral dikke knuffels Jan en Li -
26 Mei 2010 - 20:59
Lucelle:
Lijkt me een ijzersterk team! Moet lukken. -
27 Mei 2010 - 05:52
Marijke Schothorst:
ziet er erg leuk uit en wat het interieur bettreft dat komt zeker goed met zo n broer kom zeker langs jeetje wel spannend hoor
foto s zien er erg goed uit prachtig
groetjes dikke knuffel marijke -
27 Mei 2010 - 06:12
Roos K Uit Z:
Dat gaat helemaal goed komen!
X -
27 Mei 2010 - 06:44
Bauk:
Wat een team, maar gaat dat wel goed komen met Jaques en Petra :). Hihi.
Ik ben benieuwd. Wat een lekker weer daar, ben jaloers!!!!
xx Bauk
p.s. sta ik nog steeds op nr. 1 met reacties haha -
27 Mei 2010 - 07:02
Jeroen:
Hey Meiden van harte gefeliciteerd! Ziet er erg goed uit hoor!
Groetjes uit Beesdevieja