6, 7 en 8 juli
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
08 Juli 2010 | Spanje, Torrevieja
Lieve allemaal! Even een heel kort berichtje!!
De afgelopen dagen elke dag naar de boekhouder,voor een btw nummer wat we hard nodig hebben.
Maar ja,we zitten in Spanje dus manana, manana. En als het er manana niet is dan manana.
Maar,morgen kunnen we het echt ophalen en kunnen we weer dingen afhandelen.
Verder is ons logo bijna af,dus nog een paar dagen....en dan gaan we het bekend maken.
Tamara bedankt dat je de turbo erop hebt gezet!!!
Cynthia heeft een leuk artikel voor ons geschreven,en wie weet komen we in een tijdschrift of in de krant,jij ook SUPER bedankt voor al je werk en moeite!
De bouwvakkers schieten al aardig op,het is nog een grote stofboel dus we kunnen nog weinig.
Wel al veel geruimd en maandag komt er iemand kijken en hopen we er nog wat voor te krijgen.
Even bij Patrick en Pascal (van Delice) langs om naar de broodsnijmachine te kijken,die we volgende week vrijdag gaan halen.
Lekker 2 broden en een cake meegenomen. Dat was weer smullen!
De rekening van de advocaat is inmiddels binnen,die man heeft zoveel uren gemaakt voor ons,en zich toch aan het oorspronkelijke bedrag gehouden,geweldig!!! Antonio muchas gracias!!!
Gister was het weer een gekkenhuis in de stad,SUPER gezellig!!! Het voetbal is natuurlijk 1 groot feest hier!!!!! Wie had dat verwacht dat de Spanjolen de Duitsers zouden verslaan??? En hoe??? De Duitsers kwamen er niet eens aan te pas!!! Dus weer naar de fontein, waar we zelfs de oudere, super enthousiaste meneer in het water aantroffen, hahahaha! En nu??? Een finale Nederland / Spanje??? Wij gaan zondag in een Spanje shirt en oranje kapje lekker kijken!!
Om 00.30 uur toch nog even een duik in het zwembad,heerlijk afkoelen!
Vanmorgen laatste keer lekker samen relaxed ontbeten aan de overkant.
Suus ging daarna hard aan het werk in het huis van Ad en Jose,zodat alles lekker schoon zou zijn.
Vinkie ging de stad in om wat dingen te regelen maar kwam Ed (foto van Ed volgt snel,de leverancier van onze apparatuur en veel telefoonnummers en leuke kortingen!!!) tegen op het terras,dus even een drankje. Ja, ja en Suus maar werken....... (Nadia bedankt war!)
Vanmiddag Ad en Jose gehaald op het vliegveld. We hebben ze weer veilig in hun schone huis afgezet en samen nog een drankje gedaan en daarna lekker met zijn allen naar de Belg. Heerlijk aan de spare ribs gezeten, borreltje erbij en gezellig bijgekletst.
Peer en Melittta bedankt voor jullie cd!!!!!(goed ingepakt trouwens!!!)
Oja, we zijn ook bezig met het zoeken van een geschikte auto. Super fijn dat we gewoon nog de auto van Ad en Jose mogen blijven gebruiken, maarja of ze ons logo ook op hun bolide willen??? Wij denken van wel ;)
Lieve groet!!!
ps: toch weer een langer verslag dan verwacht......
Maar,morgen kunnen we het echt ophalen en kunnen we weer dingen afhandelen.
Tamara bedankt dat je de turbo erop hebt gezet!!!
Lekker 2 broden en een cake meegenomen. Dat was weer smullen!
Om 00.30 uur toch nog even een duik in het zwembad,heerlijk afkoelen!
Vanmorgen laatste keer lekker samen relaxed ontbeten aan de overkant.
Peer en Melittta bedankt voor jullie cd!!!!!(goed ingepakt trouwens!!!)
Lieve groet!!!
ps: toch weer een langer verslag dan verwacht......
08 Juli 2010 - 22:57
Marc Van Hilde:
hallo dames,
Leuk te horen dat het goed met jullie gaat.
Lekker druk, maar ja je hebt nu de halve familie bij je.
Die zijn toch allemaal gekomen om mee te helpen.
Vakantievieren kunnen ze altijd nog.
Doe ze maar allemaal de groeten van mij
Succes verder.
Lieve groeten vanuit een warm gool.
09 Juli 2010 - 06:51
Bauk:
Hej Suuske en Jannet,
Wat leuk om die foto's weer te zien. Jullie zijn lekker aan het genieten daar. Ook hard werken natuurlijk :). Spannend zondag Nederland-Spanje. Hopen dat Nederland wint, maar ik vraag het me af :(. De Spanjaarden zijn wel erg goed!!! Hier in Nederland is het weer erg warm....Pffff. Wij Nederlanders kunnen daar niet tegen haha. Maar vorige week lekker naar het strand geweest en zondags naar 't Blauwe Meer. Ik mag niet mopperen. En zoals ik jou heb beloofd Suuske: ga ik niet bij de pakken neer zitten. Nou meiden tot het volgende verslag en mijn 3e gratis drankje straks in jullie toko!!!
Lieve knuffel Bauk -
09 Juli 2010 - 13:51
Wendy:
Haha, die ouwe enthousiaste man, lag die er niet toevallig al een week in het water te weken???
Veel plezier zondag, als Spanje onverhoopt toch nog mocht winnen zal ik een (of meerdere) 43 !!! op jullie drinken.
Groetjes van Wendy -
10 Juli 2010 - 11:19
Nadia:
Graag gedaan, hoor Suuske. En Vinkie ga zo door.
dikke kus Naadje
Spannend hoor met het logo en hele leuke foto's .