12 juli - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu 12 juli - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

12 juli

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

12 Juli 2010 | Spanje, Torrevieja

Camarero! Que? Camarero! Que? Campeones, campeones, ole, ole, ole........ Yo soy Espanol, Espanol, Espanol............. Groot feest in Spanje!!! Wij waren erbij met ons Spaans shirt en onze oranje bloemenkrans, super leuk! De familie ging niet mee, zij vonden het geen veilig idee om als Nederlanders tussen al die Spanjolen te staan, maar gezien wij hier al BN’ers zijn, kunnen wij heel wat maken en vertrokken wij dus tegen 19.30 uur richting stad, naar de kroeg waar wij de laatste wedstrijden ook hebben gezien. En wat een toeval, we zijn net de straat uit, stopt er een jeep met de eigenaresse van de kroeg erin die ons een lift gaf. Ze had schijnbaar haast, want we scheurde werkelijk door de stad, maar waren hierdoor vroeg in de kroeg en hadden weer VIP-plaatsen! Daar zaten we dan als enige Hollanders tussen de fanatieke Spanjaarden. De sfeer was goed en dat is de hele wedstrijd zo gebleven en gezien de meeste mensen lieten weten dat de beste gewoon moet winnen, was de overwinning voor de Spanjaarden toch echt verdiend!!! Onze fanatieke oudere supporter was er ook weer bij, de laatste keer kwamen we hem nog in de fontein tegen. Lekker een tappa erbij, pizza kwam binnen en we hebben genoten van de heerlijke borrels! Na de overwinning even naar het feestplein, maar voordat we daar waren begroette we onze favoriete oma, die na elke wedstrijd even buiten op de straat komt kijken en ons altijd heel vriendelijk begroet. Even samen op de foto dus, vond ze erg leuk! Toeters, vuurwerk, dansen, spetteren in de fontein, het was een compleet feest in de straten van Torrevieja. Er werd leuk gereageerd op ons Hollands zijn en wij konden de vreugde met de Spanjaarden ook delen, want zeg nu eerlijk...... Nederland was niet echt aan het voetballen met zoveel gele kaarten en tja, als Nederland wint, moeten wij toch echt wel in Nederland zijn om het uitbundig te kunnen vieren. Nog even bij Ad en Jose een drankje genuttigd en daarna gauw het bedje in, want het was vanochtend weer vroeg dag met een dag vol werk!
Om 8.40 uur reden wij al met de fietsen naar calle Beniel. We zijn er vandaag de hele dag druk bezig geweest, vooral heeeeeel veeeeeel gepoetst! Wat een vieze bedoeling!!! De bouwvakkers zijn vandaag aan de entree begonnen en wij hebben de laatste ruimte helemaal gepoetst, tegeltjes spik en span ,lampenkapjes gereinigd, koeling achter de bar vandaan gehaald en gepoetst, de dode muis opgeruimd, die helemaal aan de tegels geplakt zat.......... een enorme vette, vieze zooi was het, bah! Maargoed dan wordt je werk ook wel beloond, want het ziet er meteen een stuk frisser uit wanneer je alles ontvet hebt. Een leuk karwei ook om de frietpannen te cleanen, vet eruit laten lopen, filter schoonmaken, spiralen,...... Brrrrr....... Wij gaan straks echt alles wel bijhouden, zo vies laten wij het niet worden. Als de smaakpolitie hiervan afweet........ Maargoed, we zijn weer met een voldaan gevoel rond 17.30 uur naar huis gegaan, waar we meteen weer aan het koken zijn geslagen. De laatste keer thuis eten met de familie van Suus, want morgenavond gaan we uiteten en woensdag vertrekken zij alweer richting Belgie. Zo nog even een ijsje scoren en, lieve mensen, vanavond zullen wij het logo op de site zetten!!! Dan weten jullie dus onze naam en zien jullie ook ons super logo (Rich en Tamara bedankt voor de uitwerking!) We zijn er super blij mee!!!!!!! En we zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!?!
Adios voor even xxx

• 13 Juli 2010 - 06:56

Bauk:

Nou meiden, leuk om Suuske ook eens aan het werk te zien. Dat zal wel een leuk vreugdefeest zijn geweest met de voetbalwedstrijd:). Vanmiddag wordt het Nederlands elftal gehuldigd, ondanks dat ze verloren hebben. Wel leuk.

Kus Bauk

• 13 Juli 2010 - 06:57

Bauk:

En leuk trouwens: die vele foto's!!!!!!!!!!!!! Super!!!!!!!!!!!!!!!!

• 11 Augustus 2010 - 11:25

Yvonne Verstraaten:

wat leuk , per toeval kwam ik op deze site.wij hebben zelf van 1t/m 15 juli in La Mata gezeten en zijn ook meerdere keren in Torrevieja geweest. ik ken jullie helemaal niet maar veel van wat julie schrijven is herkenbaar omdat we er zelf geweest zijn. en inderdaad waren wij er ook met de finale en hebben wel tussen de spanjaarden gezeten en nadien me gefeest.
    wij wensen jullie nog veel s6 en aangezien we beide zeker en vast nog is terug willen na la mata zullen we oo jullie TOKO is komen bezoeken

groetjes