Ons logo!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
12 Juli 2010 | Spanje, Torrevieja
Met trots presenteren wij jullie ons logo, dit keer ons echte logo! Wij hopen onder deze naam begin augustus werkzaam te zijn en jullie snel te mogen verwelkomen!!! Hier in Torrevieja is onze naam al een begrip, iedereen noemt ons hier zo, dus dat begin is al gemaakt!
12 Juli 2010 - 21:17
Jet:
super meiden.. erg leuk! liefs Jet -
12 Juli 2010 - 21:39
Hilde Vrande:
super super leuk!
veel werk te verzetten, maar dan krijg je ook iets. Blijft heel leuk dat jullie de site zo goed bij houden, ondanks de drukke werkzaamheden. dikke kus uit Goirle van ons 4 tjes !! -
13 Juli 2010 - 01:28
groetjes marijke -
13 Juli 2010 - 06:23
Roos K Uit Z:
SUPERRRR!
Jannet, ben jij degene met de hakjes? Ik denk zelf eerder die met klompen......
Dikke kus! -
13 Juli 2010 - 07:00
Nanette:
hahahahahahaha
geweldig gaaf dat het ook zonder problemen kan.....heerlijk. echt super dat jullie dit zo doen!!!!!!
ben best een beetje trots op jullie (of is dat to much?)
dikke kus -
13 Juli 2010 - 07:00
Bauk:
Hej Suuske en Jannet,
Leuke naam en leuk logo!!!!! Erg origineel........ Super leuk dat jullie de site zo bijhouden. Is super leuk als we ook jullie verhalen horen als de toko offcieel geopend is. -
13 Juli 2010 - 07:33
Richard:
Goed, wel leuk dat iedereen het nogal SUPER vindt dus misschien was super chicas ook nog een optie geweest ;-)
Dikke zoen van jullie trotse schoon-broertje -
13 Juli 2010 - 09:58
Ank En Antoon:
Gweldig leuk en goed gevonden.
Succes en werk ze.
we zijn erg benieuwd of nieuwsgierig !!!!
Werk ze nog. -
13 Juli 2010 - 11:16
Agnes En Annemarie:
Erg leuk!!!!
Veel plezier -
13 Juli 2010 - 12:34
Dos:
Leuk dat jullie mijn naam erin verwerkt hebben ;-)
xxx doskuh
ps: echt een scheeeeeetig logo! -
13 Juli 2010 - 16:15
Annie:
Heel leuk verzonnen. Ziet er goed uit hoor Chicas
Gefeliciteerd -
13 Juli 2010 - 19:49
Li:
Lieve schatten alles klopt aan het logo. Uitstraling van pit en liefde, half Spaans en Hollands, kleur echt helemaal geweldig. We zijn beretrots op jullie en Rich ook wat eer voor jou he. En elke dag wordt het allemaal een beetje mooier en meer af om je straks vijf en tachtig slagen in de rondte te werken in je eigen eethuis, heerlijk in de zon tussen vrolijke vakantiegangers.
Lieve dochters geniet er vooral van. Dikke knuffel Jan en Li
PS morgen komt Jan langs in de Apo met het logo -
13 Juli 2010 - 20:32
Carla:
Heel gaaf dames leuk logo, ben erg benieuwd.
Tot september groetjes.
14 Juli 2010 - 15:57
Wendy:
Nou, dan zat ik er nog niet heel ver naast zou ik denken! Leuk man, wilde ik zeggen, maar dat moet natuurlijk chicas zijn!
Daar gaan jullie punten mee scoren!
Groetjes van Wendy -
15 Juli 2010 - 17:38
Nadia:
HI,
Helemaal te gek logo en heel mooi, precies passend bij de 2 meiden. Heel erg mooi verzonnen, gemaakt en uitgebracht. Nu nog het succes in augustus maar dat gaat ook zeker gebeuren. Ik ben echt benieuwd hoe alles er in het echt er uitziet. Als het hetzelfde is als het logo dan is succes verzekerd. Zet hem op dos chicas. Dikke kus.Naadje -
15 Juli 2010 - 17:41
Nadia:
Bedankt dat jullie aan mij gedacht hebben. Helemaal vergeten... Fijn dat jullie een stukje van mijn naam erin verwerkt hebben. Suus weet wel welke naam?!XXXXXXX -
15 Juli 2010 - 17:54
Sjaak: