Donderdag en vrijdag 2 en 3 september
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
04 September 2010 | Spanje, Torrevieja
Hier weer een kleine update van de afgelopen 2 dagen.
Nu de toko bij ons om de hoek dicht is,krijgen we de Spanjaarden die daar normaal zaten.
Het zijn helaas geen door drinkers,maar de kroketten beginnen aan te slaan dus we zijn soms net een snackbar.
We hebben weer veel leuke mensen ontmoet en leuke gesprekken gevoerd.
Gister zijn Rick en Angelique (eigenaars van El Mundo,een restaurant hier in de buurt) met de kinderen komen eten en hebben we lekker aan de bar zitten kletsen (en de kinderen waren buiten op het strand aan het spelen).
Suus heeft weer wat kaarten gekregen,leuk al die post!
We proberen tegenwoordig rond 18 uur te eten,want na die tijd is daar geen tijd meer voor en als de laatste de deur uit is willen we maar 1 ding,en dat is slapen.
Als er nog 1 groepje zit,die ook niet meer bestellen is dat voor Vinkie het teken om gewoon de luiken en ramen dicht te gaan doen binnen,radio wat zachter en alvast wat licht uit (dat deed ze in de apotheek altijd, ook al vonden sommige collega's dat je dat echt niet kunt maken :). Suus heeft hier soms ook duidelijk moeite mee en spreekt Vinkie soms aan dat ze het echt niet kan maken om al het vuilnis al in de toko te verzamelen, terwijl mensen nog aan een tafeltje zitten.
Onze nachtjes worden nu steeds korter, de wallen steeds groter en we kijken steeds meer uit naar 1 oktober,dat we lekker de avonden samen vrij hebben en alleen de zaterdag een hele lange dag hebben.Maandag sluiten we dan lekker al om 15.00 uur en dinsdag de gehele dag gesloten, lekkerrrrr...... Nu maar wel hopen dat er overdag genoeg mensen blijven komen.
Geniet van jullie weekend!!! Wij gaan nu weer even verder met onze nieuwe kaart!!! Tenminste dat gaat Suusje doen, Vinkie is met de toiletten bezig ;) Oja, nog iets, die muskieten zijn op het moment niet normaal, we hebben geloof ik een plaag, maar goed dat de broer van Suus er hier niet meer is, want die zou gek geworden zijn..... tja.... mannen..... :) Adios!
Dikke kus van ons
04 September 2010 - 10:13
Sint:
God die Suuske en Jannet zijn toch maar gezond bezig hè ;) -
04 September 2010 - 10:24
Ilse:
Hee Suus!!
Wauw super man dat je daar zit!!
Ik heb dit adres van mijn moeder en die had het weer van jou moeder...tja zo zie je..we blijven zo mekaar toch wat volgen..
Als ik in de buurt ben kom ik zeker langs, al is Barcelona natuurlijk meer onze regio!!
Ik vind het echt top van jullie wat jullie doen, maak er wat van en geniet er van!!
Heel veel groeten, Ilse! -
04 September 2010 - 10:33
Rick & Familia:
Hola ,
Gisteren voor het eerst bij twee hele toffe Chicas geweest met hele gezin en moet eerlijk zeggen dat het ons buiten gewoon goed is bevallen , eten echt in een woord SUPER en een hele vriendelijk en vooral gezellige bediening , fantastische mooie en schone zaak met een geweldig uitzicht.
Nog even aan de bar zitten kletsen en we hoorde dat de twee meiden totaal geen Horeca ervaring hadden !!!!!!! nou daar hebben we dus echt hellemaal niks van gemerkt want nogmaals alles was en is gewoon perfect en de Dos Chicas is dus echt een aanwinst en een zaak waar je jezelf meteen thuis en op je gemak voelt.
Normaal gingen we altijd naar La Mata strand maar vanaf nu hebben we ons nieuwe plekje gevonden en kan alleen maar zeggen ga zo door want deze zaak heeft veel ( HEEL VEEL ) mogelijkheden en met jullie instelling zal het zeker een succes worden.
Saludos Rick
Ps , van de week kom ik de Spaanse Cursus brengen en we gaan mucho reclame maken voor jullie geweldige zaak.
04 September 2010 - 21:41
Richard Vink:
Chicas, ik heb het al 1000 keer gezegd maar ik ben echt zo trots op jullie! Echt als een dolle gaan jullie, sowieso qua inzet! Leuk dat er zo enthousiast wordt gereageerd! Wat je geeft krijg je terug dus maak jullie borsten maar nat want wie zoveel geeft krijgt uiteindelijk ook heeeeel veel terug!!
Dikke zoen!!!
04 September 2010 - 23:57
Marloes:
kom net van een feestje, was met de auto dus geen borrels maar erger nog, jullie ook niet!
Maar wel een fijn verslag voor het slapengaan: ik heb meteen beeld hoe dat gaat bij jullie ;-)Gaat supergoed als ik het zo lees: als ik het mis heb, weet ik nog wel een leuk beroep: schrijfster...
Truste! xxx -
05 September 2010 - 17:26
Bauk:
Hej meiden,
Wat leuk om alles zo te lezen. Ik heb het al 100x gezegd, maar goed..Leuk dat het allemaal zo goed loopt. Geniet ervan.....en tot snel