8 en 9 september - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu 8 en 9 september - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

8 en 9 september

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

10 September 2010 | Spanje, Torrevieja

Allereerst Sjaak en Marij gaan vandaag trouwen!!!!!We hebben veel zon naar Nl gestuurd dus dat gaat een mooie dag worden!!
Verder Sander,Suus2 en Faas gefeliciteerd met de geboorte van Sarie!!!!
We kijken er nu al naar uit,over 18 jaar een vakantiekracht erbij!!! Binnenkort zal er iets in jullie brievenbus komen, het is nog in de maak :)
Goed, de afgelopen dagen zijn wederom goed verlopen. We hebben weer leuke nieuwe mensen ontmoet uit verschillende landen. Harrie en Aurelia uit Amsterdam zijn dagelijks bij ons op bezoek gekomen. Een heel leuk vlot stel. Jammer dat ze weer weg zijn, want we hebben erg veel lol gehad samen. Wel fijn dat ze echt terugkomen naar Torrevieja :) Wij denken dat een verblijf op 4-11 er niet meer in zit??? :)
Verder kwam er gister een Nederlandse binnen, die al eerder via Hyves contact heeft gehad met jannet. Zij schrijft stukken over Nederlanders die in het buitenland zijn gaan werken. Heel leuk dat ze de moeite heeft genomen haar reis naar Marokko te onderbreken voor een bezoek aan ons.
Verder zijn ook de Engelsen mannen weer geweest. Erg leuk te horen dat ze speciaal voor ons naar Torrevieja komen omdat ze het eten zo goed vinden en natuurlijk ook omdat wij zo vriendelijk zijn :) Fijn dat onze vriendelijkheid zo gewaardeerd wordt! Al eerder bedankte een Engelsman Suus voor haar lach en later kwam hij terug met zijn familie om wat te drinken en gaf hij ons 5 euro om op onze vrije dag een borrel te nemen. Hoe lief is dat!
Verder is Ton nog even langs geweest, zitten we te wachten tot Fred komt ontbijten en hebben we ook weer wat anders meegemaakt.........
Suus kwam met het bijvullen van de drank een leuke vriend tegen, bruin van kleur, grote voelsprieten, een glad uiterlijk..... een echte grote kakkerlak. Vinkie wilde deze amigo pakken, maar hij was te snel en kroop achter de kratten...... Overal ligt gif, dus de kameraad zal het niet lang volhouden en nu maar hopen dat niet zijn hele familie hier vertoeft! Even later kreeg Vinkie bijna een hartwip, want er vloog een mus binnen. Vinkie kroop achter de bar en Suus was heel dapper en ving het lieve vogeltje en schonk hem weer de vrijheid. Zo zie je maar dat er naast een boel welkome gasten ook onuitgenodigde gasten binnenkomen :)
Gisteravond zijn de Denen van de zoutboot nog even komen tanken. Jeetje want kunnen die mannen drinken. Ze gingen zat en gelukkig de deur uit met een echt Dos chicas shirt wat ze zo graag wilde hebben :) Tja, wij hebben over ons hart gestreken en een shirt van ons verkocht aan Bruno :) Stond hem goed zo'n vrouwenshirt! De mannen zullen vandaag of na het weekend weer weg varen. Verder was het terras weer volop bezet gedurende de avond en kwamen er om 22.30 nog twee dames binnen die onze bitterballen en frikandellen wilden proberen. Hele leuke Spaanse meiden die ook Engels kunnen spreken, dus even lekker gekletst en afgesproken dat we een keer op dinsdag naar de kroeg in het centrum gaan. Leuk om ook wat jongere mensen binnen te hebben! Verder foto's genomen van Edu en Felice, onze vaste Spaanse klanten die ook hier wonen. Zij komen elke dag een paar ker wat drinken en waren gister goed op dreef met de gin tonic :) Hele aardige mannen! Vanmorgen is Felice alweer een koffie komen nuttigen en heeft hij voor ons postzegels gehaald en een fles Rioja! Leuk!
Goed, we zijn weer benieuwd wat vandaag ons gaat brengen. Gister was een rustige dag met een drukke avond. Wanneer het overdag zo rustig is, dan duren de dagen wel erg lang en is het erg vermoeiend. Vinkie zit nu met een erg leuke gozer buiten op het terras, een Duitser die al lange tijd in Spanje woont en werkt, heeft een eigen bar in Madrid en woont sinds kort bij onze toko in de buurt, hele aardige man met 3 mopshondjes :) We zullen nog wel een foto van hem maken. We zijn uitgenodigd om dinsdag in zijn nieuwe appartement iets te komen drinken. We krijgen het nog druk op onze vrije dag met al die sociale contacten ;) Zo zijn we ook gevraagd om dinsdag naar Albacete te komen, waar er nu grote feesten worden gevierd. Enrique en Eugenio willen ons dan graag ontmoeten, maar dat gaat echt niet lukken..... Wanneer we wat meer tijd hebben, zullen we wel een keer die kant op gaan......
Goed, dit was het weer even, ik (Suus) ga even de was ophangen, daar waar Vinkie op het terras zit te kletsen, werk ik gewoon hard door!
Oja en even over de muggen..... we hebben de afgelpen twee dagen heerlijk geslapen, we spuiten de kamer voor het slapen gaan in en zetten dan een insectenlamp aan, dit werkt goed! Bedankt voor alle tips en het meedenken!
Dikke zoen! xxx

• 10 September 2010 - 08:36

Masha:

Wat leuk om allemaal te lezen zeg!
    Het gaat jullie goed!!!

Dikke zoen vanuit Tilburg.
    Natuurlijk ook van Mark en Tijn!

• 10 September 2010 - 09:54

Timothy:

Inderdaad, erg leuk om te lezen. Met regelmaat check ik jullie site! Ben wel beejte jaloers op het mooie weer dat jullie daar nog hebben. Als je hier de Xenos in loopt, komen de herfstartikelen je tegemoet en bij de Kruidvat liggen de pepernoten alweer te pronken. Kun je nagaan...
    Nou meiden, veel plezier maar weer!! Groetjes!!!

• 10 September 2010 - 11:50

Bauk:

Hej,

Wat leuk al die foto's!!!!!!!!!! Super tof om al jullie klant ook op de foto te zien. Jullie maken heel wat mee zo te lezen. Ook leuk van die journalist, alle publiciteit is meegenomen toch :). Leuk dat jullie zoveel contacten maken, maar dat had ik ook niet anders verwacht :)

Een heel fijn weekend!!!
    Dikke xBauk

• 10 September 2010 - 14:37

Loes B:

Hey Ladies!

Echt gezellig om al die verhalen te lezen. Lijkt me super leuk om al die verschillende mensen te ontmoeten.
    Veel plezier!! X

• 10 September 2010 - 23:14

Marc Van Hilde:

hallo dames

Lees dat het jullie goed gaat.
    De kaart wordt weer uitgebreid met geroosterde mus en lekkere kakkerlakkensoep?.
    Vers gevangen

het gaat jullie goed,