17 september - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu 17 september - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

17 september

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

18 September 2010 | Spanje, Torrevieja

Daar zijn we weer...
Donderdagavond is David nog even langs gekomen (van het mooie appartement en de mops hondjes).
Hij kwam eten en wij zijn er lekker met een borrel bij gaan zitten.
Hij vroeg ons volgende week dinsdag te komen bbq-en maar dan gaan we met Wies en Carla een hapje eten dus ook die afspraak lekker in oktober.
Verder een uitnodiging om oud en nieuw in Madrid te komen vieren, wat gezellig allemaal.
Gister regen,maar zelfs dan hebben we nog een super uitzicht!
Suus heeft lekker pannenkoeken gebakken en toen de laatste hap binnen was ging de zon weer schijnen en kon Vinkie de keuken in voor een hamburger bestelling.
Ana van de logoborden is geweest en die heeft wat maten genomen om een offerte te maken voor wat extra borden om op te vallen.
We hebben het bord aan de straat versierd met ballonnen, valt het toch meer op.
Weer aardig wat mensen naar binnen geflyerd met de gratis koffie kaartjes (die dan of bleven eten of een stuk gebak erbij namen).
Familie van Leeuwen,bedankt voor de kaart van jullie allemaal, gezellig.
Maar waarom staat er nu weer een 1 op de postzegel ??/(we vinden ze oerlelijk!!)
Aan het einde van de avond zijn Wies en Carla nog wat komen drinken, met een lekker stuk gebak erbij.
Verder kregen we gister een leuk bericht van de moeder van Vinkie, waardoor we nu eerder met de inrichting van onze loungehoek kunnen beginnen. Helemaal super!!!!
We gaan nu snel in actie om offertes te krijgen en de boel hier gezellig te maken.
Dus Li,SUPER bedankt alvast namens de chicas!!!!!!!!!!!
Wij zijn alweer open en gaan nu lekker in het zonnetje,met ons prachtige uitzicht ontbijten.
Geniet van jullie weekend.
Dikke kus

• 18 September 2010 - 10:27

Annie:

Schatjes ziet er toch allemaal voortreffelijk uit. Kuzzies uit een kil en nat Zeist

• 18 September 2010 - 12:54

Peetje:

Hola, Hier een berichtje uit het iets minder mooie Tilburg. Gisteren de houtkachel al aangehad. Vandaag een beetje zon en volgende week wordt het beter. Komt er misschien toch nog een nazomer. Gisteren gaan eten met Giet en T bij de Afgaan. (erg lekker en gezellig). Groetjes daar en X Peet

• 18 September 2010 - 17:02

Tamarah:

Hey Suus en Jeanette, ziet er echt prachtig uit! Wat een heerlijkheid dat vista al mar! om gek van te worden :-) Gaat het goed met de tent? Echt super dat aan dit avontuur zijn begonnen, spanje is een heerlijk land om te wonen!
    hier gaat ie goed hoor, het gaat erg goed met Chedlyne, heel gezellig allemaal. De Leij gaat op de fles, niet erg hoor, t werd tijd :-) nou tot mails! liefs Tamarahx

• 19 September 2010 - 19:43

Hannie:

Hoi janneten suus ,jannet je had toen je in nederland was even hier moeten langs komen ik had hier 8 hele kleine labradors ,en zo lief allemaal pik zwart en zo lief sinds vandaag zijn ze allemaal weg en ik mis het erg,ik lees elke week jullie verslag ,heel leuk veel succes en veel geluk groetjes Hannie

• 20 September 2010 - 06:55

Bauk:

Hej meiden,

Wat is jullie toko toch gezellig ingericht met de plantjes op de tafels en het uitzicht blijft idd mooi hoor :)
    Dikke x Bauk

• 20 September 2010 - 10:00

Rick En Erik :

Hola chicas , net het nieuwe stukje ( iets aangepast maar vinden jullie ZEKER geweldig ) naar ,, DE WEEK ,, gemaild dus deze week een halve pagina met foto,s - plattegrond enz dus vanaf Woensdag weer veel nieuwschierige mensen, we komen nog wel even langs als we tijd hebben maar dat gaat wel lukken want vanaf nu zijn wij de Dinsdag en woensdag gesloten , gr Rick en Erik ( de twee regelnichten ha ha ) .