20 en 21 september
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
23 September 2010 | Spanje, Torrevieja
Onze vrije dag was deze keer minder relaxed dan de vorige.
Eerst langs de notaris, auto halen, naar Koen om te kijken voor de banken en stoelen voor in de toko, ikea en groothandel.
We hebben nog een leuke drollenvanger van Desigual gekocht, van spijkerstof.
Onze luch was bij de Mac, lang geleden en niet voor herhaling vatbaar (al was de flurry heerlijk!)
's Avonds gezellig met Wies en Carla uit eten en toen was de dag helaas weer om.
Ad en Jose bedankt weer voor de auto. We hebben hem lekker vol kunnen gooien in de ikea en bij de groothandel!!
Rich fijn dat je voor ons aan de slag gaat met het maken van de tekeningen voor onze nieuwe inrichting!!
Gister een minder drukke dag dan maandag.
Wel weer erg gezellig en we hebben weer veel klusjes kunnen doen (die er toch altijd zullen zijn)
We beginnen de dag hier met regen :-(, maar de zon zal vast en zeker zo gaan schijnen!!
Vanmiddag komen in ieder geval Ank en Antoon op visite samen met Wies en Carla, gezellig.
Veel liefs, wij genieten even van de frisse lucht vandaag, want dat is weer lang geleden.........
23 September 2010 - 09:51
Bauk:
Hej meiden,
geen foto's of kijk ik scheel haha :). Hier is het NOG droog. De afgelopen dagen is het lekker weer geweest, maar volgens mij wordt het in het weekend minder :(. Das jammer hè. Hoe is het trouwens met jouw appartement Suuske? Dikke x en tot snel -
23 September 2010 - 13:38
Eduard/Loes/Ben:
Goeiendag zeg.... Wa zie da der allemaal prachtig uit!!!! Wij ziteen hier in de bieb bij Loes, dus dan witte gij hut wel. Alle jong (15!) hebben tegesworrig tv op kamer, dus denkte gij da dr nog ene wil lezen??????? Dus gij snapt wel, da diejen Loes helemaal nix meer doet!!!! Wa hedde toch een mooi appartementencomplex!!!!
NOu, hier komt Femke:
Ha Suuske, wat lang geleden zeg! Hoe is het allemaal met jullie? Ik hoor net van Loes dat jullie een lunchroom begonnen zijn, gaaf zeg! Geniet ervan en veel succes met jullie eigen zaak.
Hier komt Erwin efkes:
Zo Suus jij hebt het beter voor elkaar dan wij, daar in het zonnige zuiden. Leuk dat jullie droom is uitgekomen en ik hoop dat het gaat slagen. Veel succes. gr Erwin.
Ik heb hier niks aan toe te voegen. Tot ziens war! x, Loes