Raadsel...... - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Raadsel...... - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Raadsel......

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

26 September 2010 | Spanje, Torrevieja

Rararararaarararaaaaaaaa que es esto???
Wat is dit???

• 26 September 2010 - 16:32

Ad De Graauw :

Volgens mij is dit afkomstig uit een EI een kuiken denk ik maar dan te vroeg geboren ??? Hoor het graag van jullie Groetjes van Ad de Graauw ook aan Wies en Carla

• 26 September 2010 - 17:04

Roos K Uit Z:

Ieee, iets glibberigs!

• 26 September 2010 - 17:06

Roos K Uit Z:

Nee, wacht, ik sluit me aan bij Ad de Graauw!
    Zo ben je er niet bang voor he vinkie!?
    X

• 26 September 2010 - 18:44

Wendy&rens:

conch? Schaaldier?? Reis voor 2 personen naar jullie gewonnen?
    xx

• 26 September 2010 - 19:23

Peetje:

Zal ik het dan maar zeggen, heb de reis toch al geboekt!!!!! Of is familie uitgesloten van deelnamen?
    Nee, weet je wat, ik wacht nog een dag met de bekendmaking. Heeft de rest ook nog iets om te gokken! Maar volgens mij begint het met een N en eindigt het op ela.
    Groetjes Petra

• 26 September 2010 - 19:23

Carla:

ad bedankt voor de groetjes

en natuurlijk de groeten terug.IK DENK AAN EEN STUK INKTVIS. dus ik denk dat ik gewonnen heb, kan dus hier blijven, dat kost weer een vlucht minder.

• 26 September 2010 - 19:24

Joyce V Br:

Een dwarsdoorsnede van een krab?? Kussie

• 26 September 2010 - 19:32

Peetje:

Carla en Wiesje, ik zie dat jullie op de laptop van Vinkie bezig zijn. Niks gewonnen. Gewoon naar huis komen! En moeke doe maar lekker uitrusten aan het strand want als je terug bent dan is het weer gedaan met de rust! XXX

• 26 September 2010 - 19:34

Wies:

EVEN EEN BERICHTJE VOOR AD DE GRAAUW; HEEL VEEL GROETJES VANUIT torrevieja met nog een avond temperatuur van 26 gr. Wij zitten nog tot s'avonds half 2 buiten te kaarten.TOT VOLGENDE WEEK BIJ HET ZWEMMEN(als het niet regent)!!!!!

Ik denk dat ik de prijsvraag win, want dat ding op dat bord is.....een navajela.

• 26 September 2010 - 19:48

Richard:

Gadver, in ieder geval dood hoop ik........

• 26 September 2010 - 19:57

Jet:

ik weet het... eierstok van Gorden denk ik... maar dan mooi op een bordje geserveerd... liefs Jet

• 26 September 2010 - 20:57

Chan B:

Hhmmmm...geen flauw idee maar denk niet dat ik het op mn bord zou willen hebben! :)

• 27 September 2010 - 06:26

HildevdV:

Ik doe een gooi voor de hoofdprijs en zeg dat het een mossel is.

Een beetje een mislukte, maar vooruit, we doen het er mee.

lieve groetjes Hilde.

• 27 September 2010 - 06:51

Bauk:

Ik wil het niet weten :) hahaha!!!!!!

• 27 September 2010 - 07:41

Annie:

EEEEhhhhhhhh,best goor
    Volgens mij hoort "dat" niet op een bord thuis!!!!!!!!!! Maar ben wel benieuwd wat het is?

• 27 September 2010 - 11:43

Jenny En Wendy:

Nou eens even kijken...
    het lijkt op een stukje kip, of een schelp met een slak er in...? Heeft iemand het gegeten en hebben jullie die afgevoerd? Dan weten we al iets meer. Kun je het uberhuapt wel eten?
    Tu mesta tomando.... Si?
    Grappenmakers. Als de winnaar het toegezonden krijgt, laat dan maar zitten! Laat maar weten we zijn reuze benieuwd.

Groetjes van Wendy en Jenny!!!

• 27 September 2010 - 19:59

Gonnie:

innktvis denk ik.

• 27 September 2010 - 20:05

Jan:

kip.

• 27 September 2010 - 20:10

Carla:

Hoi gisteren heb ik het opgegeten. Het was lekker.
    En ik leef nog.

Groetjes Carla en Wies

• 28 September 2010 - 15:58

Marc Van Hilde:

Volgens mij is deze afkomstig van tante Gonnie.
    Weet niet of het besmettelijk is.
    Kijk maar uit want ze zit naast je.
    hahahahaha

groeten, marc

• 29 September 2010 - 16:08

Marren :

Hola chica's

Door een toeval deze site gevonden.
    We hebben op onze site reklame gemaakt voor jullie zaak.
    Het was prima. Helaas konden we niet langer blijven. Kwam iets tussen.
    Succes en hasta luego.

MaryMar

• 29 September 2010 - 22:17

Peet:

Hola Chicas.
    Morgen de laatste dag met de ladies uit Tilburg. Het zal wel een stuk stiller worden! Laat ze maar niet te veel van die Navajuelas eten want dan wordt de reis er niet prettiger op!!!! Ik heb nog een paar blikjes van die schaaldiertjes bij mij in de kelder staan. Maar in Nederland smaken ze toch anders dan in Spanje dus...zal ik ze mee terug nemen in oktober? Groetjes aan iedereen ook aan Ome Jan en tante Gonnie. Xje jullie zusje