Dos chicas en drank...........
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
04 Oktober 2010 | Spanje, Torrevieja
Verder hebben we er een huisdier bij! Gister kwam een duif aanvliegen die vissersdraad om zijn poten had. Daar waar bij Vinkie de stress te voelen was, heeft Suus de duif gered en het beestje voorzien van wat kruimels. En door wie werden wij vanmorgen al vriendelijk begroet??? Onze huisduif!!! Hoe gezellig is dat! Gelukkig voor Vinkie dat Suus niet die hele groep duiven gister gevoerd heeft, anders durfde Vinkie niet meer op het terras te komen. 1 Duif kan ze nog wel hendelen. Vinkie is druk in de weer geweest met de schoonmaak van het rooster boven het raam. Tante Gonnie wees ons erop en inderdaad dat moest even schoon, bij deze is het geschied! De taarten uit onze vitrine loeren elke keer naar Suusje (geloof dat vandaag alles op moet! YES!) En gister waren er wel 16 waterscooters op "ons" water, gaaf om te zien!
Verder hebben we er twee leuke stamgasten bij, ome Jan en tante Gonnie :) Elke dag komen ze bij ons het krantje halen en blijven lekker zitten voor een bakkie koffie. Zaterdagavond hebben ze gezellig in onze toko gegeten en hebben ze genoten van een gezonde maaltijdsalade en een kroketje. De laatste dagen waren weer erg leuk!
Vandaag dus een kort dagje, boodschappen doen en wat spullen uit de toko weer overhuizen naar huis en dan morgen helemaal vrij!!! Heerlijk, even weer met die toeten in de zon, want we beginnen bleek te zien en dat kan toch niet!!!
Oja, we hebben gister ook nog een telefoontje gehad van de Spaanse familie uit het noorden (die ons de tortilla brachten). Super lief! Ze vroegen of we de mail hebben aangekregen en gaven ons een dikke Beso van iedereen!
Oja, de chocoladekoekjes van Wies en Carla zijn op! Gisteravond nog goed ons best gedaan :)
Dikke beso voor jullie allemaal! xxx
04 Oktober 2010 - 09:43
Chan B:
Als een roosje :)
Slapen als een roos
Spreekwoorden: (1914) Slapen als eene roos,
d.w.z. heerlijk, vast slapen; vooral van kinderen gezegd, die in hun slaap een hoogroode kleur kunnen krijgen, als hadden zij ‘rozen op de wangen’; de uitdr. zal derhalve eig. willen zeggen: in den slaap er uitzien als eene roos. Ze komt voor bij Ogier, 15: Geef ick ' -
04 Oktober 2010 - 09:48
Bauk:
Hej meiden,
Wat leuk een huisdier :). Wel lief voor zijn hè Vinkie :). Zo te lezen krijgen jullie steeds meer klanten, echt leuk!!!! Geniet ervan en tot mailze
x Bauk -
05 Oktober 2010 - 08:19