KARAOKE!!!!!! - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu KARAOKE!!!!!! - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

KARAOKE!!!!!!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

07 November 2010 | Spanje, Torrevieja

Goeieeeeeeeee mergen!!!!! Hik, puf, pffff, hahahahaaaaaaaa..........
Wat een avond hebben de chicas gehad!!! Karaoke was een groot succes! De tent zat vol! We waren echt super zenuwachtig voor deze avond, want je weet niet hoeveel mensen er komen, wat ze allemaal gaan drinken, etc, etc... We waren al de hele dag druk met de voorbereidingen, de koelingen opnieuw indelen, tafels verzetten, stoelen bijzetten, extra tapas, etc, etc.... Overdag was het super rustig, maar dat hebben we in de avond weer goed gemaakt! Rond 20.15 uur kwamen de eerste karaoke-gasten binnen, onze super lieve Belgische gasten (we zullen volgende week een keer een foto schieten, zijn zo'n vriendelijke mensen).... Paul en zijn vrouw kwamen ook rond deze tijd om alles te installeren en jawel hoor, vanaf 21.00 uur kwamen de gasten binnen druppelen: De buren (nou ja... Ronald en Maria Carmen moeten we altijd zeggen :), Rudy en Connie, Patrick met zijn vrouw, Sarah en Noe met wat vriendinnen, Astrid en Bo (die een super lief briefje had gemaakt voor ons), Maaike, Henk, Fenne en Therese, Rose en Rabbie met hun dochter, Geo met een vriendin en een heleboel Engelsen die we nog niet echt kennen. Het was een dolle boel! Er werd volop gezongen, gedanst en gedronken. En voor wat betreft dit laatste.... daar zijn onze Belgische gasten toch het best in! Rose heeft voor de allerlaatste keer haar Karaoke act gedaan, samen met Rabbie. Rabbie (83 jaar!) zingt dan " Daleila" (of zoiets) en Rose trekt dan haar bh onder haar shirt uit en hangt deze over zijn hoofd, waarna ook een meegebrachte slip over het hoofd gaat. Tja, we hebben er beeldmateriaal van, maar daar moeten jullie nog even op wachten (fotosnoertje ligt thuis, ook de foto's van Rick en Eric van El Mundo volgen nog). Dus dan hebben jullie allemaal weer iets om naar uit te kijken :)
De chicas hebben het samen goed gered, met wat kunst- en vliegwerk, maar de samenwerking was helemaal top!!! Dus al met al een super leuke avond gehad, met tevreden gasten waarvan de laatsten rond 1.30 uur weggingen (zat en voldaan ;) Gezien wij van de zenuwen heel weinig gegeten hadden, hebben we ons nog even tegoed gedaan aan chocoladetaart met slagroom en een lekkere borrel! Zo! De chicas gingen tegen 3 uur naar bed!!! Het was een kort nachtje, zeker doordat Suus veel last had van kramp in haar benen (Wie heeft hier een goede tip voor????? Magnesium slikken, bananen eten en een zeepje onder het matras helpen helaas niet!!!) Verder had Vinkie last van een mug die haar bovenop haar oog heeft gestoken en het nu net lijkt alsof ze teveel gedronken heeft, hahahahaha.
Nou, dat was het weer even. Vanavond hebben we weer een feestje bij Los Arcos, waarbij de Chicas ook in de sketch naar voren komen.
Wilfred, Helene, Kayleigh bedankt voor jullie verlate verjaardagskaart!
Zo, wij gaan weer genieten van een nieuwe mooie, zonnige dag. De toko is alweer helemaal gepoetst en ziet er spik en span uit. Laat de klanten maar weer komen!!!
Kus van ons!

• 07 November 2010 - 11:27

OMa VInk:

zijn bij oma en hebben naar jullie reisverslag en foto s gekeken. Ze is nu een kaassoufle aan het eten in het restaurant [ze had geen eten besteld omdat we vanavond gaan eten met Japie] hij is wel erg heet maar ze eet gewoon door.Ze doet jullie de groeten en wenst jullie succes daar in Spanje. ook groetjes van gert en greet .

• 07 November 2010 - 11:56

Carla:

Hoi dames,

Wat is dat verslag gezellig, ben benieuwd naar de foto's fijn dat het zo druk was en alles goed is gegaan, ik hoop met Wies dit ook een keer mee te maken! Veder een fijne zonnige zondag en liefs uit het regenachtige Tilburg.

Carla

• 07 November 2010 - 12:31

Fam. Hulsdouw:

Leuk dat het zo'n geslaagde avond is geweest. Heb nog wel n tip voor Suus, meer drinken. En dan heb ik het niet over alcohol, haha maar water.Minstens anderhalve liter tot 2 liter water per dag. Moet je veel van klotsen en plassen, maar is wel goed voor je! Lieve groetjes Helena.

• 07 November 2010 - 13:26

Nancy En Jakke :

top zo een sucses doe zo voort zou ik zeggen vriendelijke groeten van uit belgie wacht vol ongeduld op de foto s

• 07 November 2010 - 16:58

Jan En Gonnie:

leuk dat het zo'n geslaagde avond is geweest. Dat zullen jullie wel meer gaan doen. Wij hopen dat hierdoor er meer mensen naar jullie toe komen nu ze de weg weten. groetjes van Jan en Gonnie.

• 07 November 2010 - 20:06

Peetje:

Hoi alletwee. Goed te horen dat de karaoke een succes was! ook ik ben heel benieuwd naar de foto's. Hoewel van die bh en dat slipje geloof ik wel (heb tenslotte de lingerie reportage gezien en das genoeg)! Wij zijn net bij Ann en Ivan geweest en hebben vlug even jullie site bekeken. Ook groetjes van hun.
    Vandaag met pap, Niels, Roel, Roy, Jill en Spot naar het bos geweest. En helemaal zeiknat geregend. Fijn war da weer hier in Nederland! De avondlunch en theatervoorstelling afgelopen vrijdag was ook een succes! We spreken/skypen weer snel! X van ons allemaal en trusten voor straks Peetxxx

• 07 November 2010 - 21:14

Li:

Lieve schatten,
    Wat ben ik trots op jullie, de spannende 1e keer gelijk een succes. Gewoon in jezelf blijven geloven en het komt goed.
    Lekker nagenieten...
    Dikke knuffel Li

• 07 November 2010 - 22:50

Mama:

Hoi Suus en Jannet,wat ben ik blij dat de karaoke-avond zo,n succes is geweest. Ik heb er de hele zaterdag aan gedacht! En wat geweldig dat jullie het zo met zijn twee hebben kunnen runnen! Inderdaad een kort nachtje, en dan alles WEER SPIC EN SPAN SCHOON! fIJN DAT JULLIE NU WEER 2 VRIJE DAGEN HEBBEN. gENIET ER MAAR VAN.HIER HEEFT HET VANDAAG DE HELE DAG GEREGEND EN DE WEER-BERICHTEN VOOR KOMENDE WEEK ZIJN NU OOK WEER NIET ZO OM ER ERG VROLIJK VAN TE WORDEN.DUS CHICAS GENIET VAN ALLE DAGEN ZON EN SUCCES MET ALLES WAT JULLIE NOG INPETTO HEBBEN!

• 10 November 2010 - 08:40

Bauk:

Hej meiden,

Hier een kort berichtje van mij. Ik ben een paar dagen in Brussel geweest voor het werk. Dus heb nu achterstand hier op het werk :)

Leuk om te horen dat de avond geslaagd was.........

x Bauk