Afgelopen zondag en maandag bij de Dos chicas
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
09 November 2010 | Spanje, Torrevieja
Korte uitleg..... We hebben een tijdje geleden een berichtje gehad van twee mensen die ons per toeval op de site tegen zijn gekomen en ook richting Torrevieja komen om te overwinteren. Ze hadden interesse in de workshops en hebben zich hier ook al voor ingeschreven. Wat wil nu??? Afgelopen zondag kwamen deze twee mensen, Dolf en Lenie, bij de Chicas binnen. En wat hadden zij bij zich??? We zouden er zo weer een prijsvraag van kunnen maken...... Een hele grote tas vol met Nederlandse producten!!! Hoe leuk is dit??? Stroopwafels (ook voor onze buren), pepernoten, peperkoek, speculaas, Hollands wcpapier..... Helemaal super. Dolf en Lenie volgen al enige tijd onze verhalen en waren dus van alles op de hoogte, van het vertrek van onze familie, dat onze buurtjes ook van zoetigheid houden, etc, etc.... Wij maken toch zoveel lieve dingen mee en ontmoeten zoveel leuke mensen!!! Echt super!!! Dolf en Lenie hebben nog lekker geluncht en zullen 15 november in ieder geval bij de workshops aanwezig zijn! En natuurlijk kunnen we ook vermelden, maar dat zal niet nieuw zijn voor jullie :), dat er op dit moment in ieder geval al een zak pepernoten op is gegaan en een pakje stroopwafels is al bij de buren afgegeven en dat pak is ook meteen open gegaan :)
Wij gaan nog even door, want we hebben besloten oud -en nieuw samen met Rudy en Connie bij een bed-en breakfast te vieren, ongeveer 40 min. van ons vandaan. We zijn daar uitgenodigd door vrienden van hun die de bed-en breakfast runnen, ziet er allemaal super uit en gezien de tijd dan toch te kort is om lekker naar Nederland te komen, zullen we onze vrije dagen in Spanje vieren. Verder zijn we op het moment niet alleen druk met alles rondom de zaak, maar willen we ook aan gezinsuitbreiding beginnen!!! Jawel....uuuuhhhhh oh nee, geen beschuit met muisjes hoor!!! Maar wel een harig, lief blaffertje erbij! We willen beiden zooooo graag een hond!!! En dat gaat er binnenkort ook echt van komen!!! En gezien Suus haar moeder Spike niet af wil geven, ggrrrr.....(nee hoor Wiesje die moet je ook niet afgeven) gaan we maar een Spaanse Spike halen. En dan kunnen we meteen een nieuwe prijsvraag inlassen.... Hoe gaat deze hond heten wanneer het een mannetje is en wanneer het een vrouwtje is???(ooohhh, Vinkie heeft het per ongeluk al aan enkele mensen vermeld en zij kunnen de reis naar Ibiza natuurlijk niet meer winnen :) Het gaat in ieder geval een hond van het asiel worden, van een rescuecenter. Dus wie weet binnenkort een foto samen met onze ......!!!
Goed, even terugkomen op leuke mensen, lieve berichtjes... We krijgen zoveel energie van alle positieve reacties van iedereen. Vorige week zijn we gebeld door een familie die tijdens de zomer geregeld bij ons hebben gezeten (de uien-man uit Belgie) hij vroeg ons hoe de zaken gingen en zij willen ook graag in Torrevieja een huisje gaan kopen. Vandaag een bericht gehad van de Engelse familie (Gary en Maria). Maria heeft een reactie achtergelaten op een Engelse site voor ons, waardoor we met onze lunchroom bovenaan de rang komen. Gary zal dit weekend waarschijnlijk met 7 vrienden bij de Chicas komen, pffff..... daar moeten we echt extra drank voor in gaan slaan!!! Wordt natuurlijk weer een dolle boel met dj Fred Rodgers!
Gister weer leuk bezoek gehad van wat vaste klanten, waaronder Geo en Franco en Jeva! Een super lief en gezellig stel, gaan helaas zaterdag weer naar huis :(
Oh ja.... zondagavond toen we eigenlijk te moe waren nog iets te ondernemen, zijn we naar een theaterstuk van Christje gegaan "stilstaan2"" bij Los Arcos. We hebben dit gesponserd en kregen uiteraard vrijkaartjes. Goochelaar Theo was ook aanwezig, niet normaal hoe dat allemaal kan, dan heeft hij een doek, komt er een duif uit (Jannet inmiddels onder de tafel) en dan wordt het ineens een konijn!!! Hele lange show, heeft super veel werk ingezeten, erg leuk, maar voor de chicas duurde het echt te lang! Zij hebben de klok van 3 uur niet gehaald en zijn rond 22.30 uur naar huis gegaan..... Oh ja, vergeet bijna te vermelden dat Suus natuurlijk weer de sigaar was en naar voren werd gehaald!!! Zit ze op het podium met een doos over haar hoofd, samen met Patrick van de "Hallo" en Vinkie maar foto's maken natuurlijk, grrrr..... Leuk hoor!!!
Oke, gister na werktijd doorgereden richting de Ikea. Allereerst het shoppingcenter in en wat kwamen we daar tegen??? Een kapper en Suus wil al zo lang weer naar de kapper om die lange voorste lokken te ontdoen!!! Dus wij naar binnen, konden meteen geholpen worden, maar hoe moeilijk is het om in het Spaans uit te leggen wat je nu precies wilt??? Jeetje.... we waren een hele atractie, want alle klanten en het personeel was met ons bezig, vonden het helemaal leuk en moesten allemaal heel hard lachen toen we helemaal in de plooi werden gefohnd, wat we juist niet willen!!! De klanten snapten ons, maar diejun kapper wilde ons echt op Bea laten lijken. Na veel lol uiteindelijk het heft in eigen hand genomen en het mooi gekapte kapsel met wat wax wild gemaakt, iedereen moest hard lachen en wij gingen redelijk tevreden de deur uit :) Bij de Ikea een kindertafeltje en stoeltjes bij gescoord (sorry Rich, 2 blauwe stoeltjes,wit waren op en we hebben geen zin weer terug te gaan!!) en nog een paar shirtjes met lange mouwen, want we zullen toch niet het hele jaar met korte mouwen kunnen lopen???
Nog even lekker een hapje gaan eten bij de Thai, heerlijk!!!
Vanmorgen lekker uitgeslapen tot 9 uur en zo heerlijk richting zon, zee, strand??? De zon schijn, het is buiten warmer dan binnen, maar het waait wel hard....
Lieve mensen, jullie horen weer snel van ons! Dikke zoen xxx
09 November 2010 - 12:08
Marijke Schothorst:
nou ja vinkie jij hoef geen trui met lange mouwen te kopen want hier in nederland loop je ook altijd in je t shirt
leuk die fotos fijn dat jullie het zo naar je zin hebben groetjes marijke -
09 November 2010 - 13:43
Joke Z:
Hey meiden eindelijk weer wat tijd om jullie verhalen te lezen (zit thuis met mijn been omhoog, door mijn enkel gegaan tijdens hardlopen in het bos, loop nu op krukken, heel vermoeiend)
Wat leuk om te lezen dat het zo goed met jullie gaat! Geniet nog lekker van de zon en van elkaar.
Liefs JokeZ -
09 November 2010 - 14:51
Nancy Jakke:
gho de eerste zinnen dacht ik dat je het over ons had spijtig niet hi hi maar wij zullen echt ons best doen om tijdens ons 3 dagen langs jullie te komen wij gaan er voor en zullen ook daar een zaak beginnen groetjes van uit belgie -
09 November 2010 - 14:51
Nancy Jakke:
10 November 2010 - 08:51
Bauk:
Wat een verhalen, maar allemaal wel heel positief. Fijn dat jullie zo'n goede energie krijgen van iedereen. Dat is ook de bedoeling.
Maarre geen foto van de nieuwe kapsels :)?????
X Baukie