Het is bijna zover.......
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
10 November 2010 | Spanje, Torrevieja
Dinsdag zijn we uiteindelijk de auto ingestapt en langs 3 asiels geweest.(eerst even ergens een ontbijtje gescoord en daar wisten ze precies te vertellen waar het asiel zat)
De eerste hier in Torrevieja en daar zat wel een heeeeel leuk hondje.
Maar we wilde toch even verder kijken.
Ook daar leuke honden, maar de eerste bleef toch het leukst.
Twijfel, twijfel.....wat gaan we doen??
Even een hapje eten en door naar huis.
Samen gekaart en gekletst over wat we zouden doen.
Vanmorgen de buurvrouw even gevraagd voor een kop koffie en naar het asiel laten bellen of het mogelijk is buiten werktijd de hond te halen.
Helaas, dus morgen om 10 uur kunnen we hem ophalen. Het wordt de eerste hond die we zagen in het meest zielige asiel).
Of Suus gaat even alleen (en als Vinkie de keuken in moet komt de buurvrouw even waarnemen in de bar) of we doen een bordje op de deur dat we een half uurtje dicht zijn en we gaan samen, wel zo leuk!
Spannend dus allemaal. We zijn vanavond dan ook op pad gegaan voor spullen voor de hond: mand, eten, riem, etc..... Rekening houdende dat de hond ook mee naar de toko gaat! Dus ook daar een mand, etensbak, etc....
We kunnen echt niet wachten!!
Suus doet de opvoeding, Vinkie is niet zo streng!!!
We hebben vanavond ook onze wijn met logo opgehaald.
Leuk voor de weggeef en verkoop.
Vrijdag komen onze Belgische vrienden een borrel drinken omdat ze 34 jaar getrouwd zijn, en dan krijgen ze de eerste fles, een flesje champagne en een leuke hartvormige lolly.
Vanmorgen heeft Vinkie de Ikea aankopen in elkaar gezet.
Het kinderhoekje is nu dus verdubbeld en er staat ook een extra kast bij,dus de knutselspullen kunnen nu ook in een bak.
We hebben alweer enthousiaste mensen in de toko gehad voor de dj van zaterdag, hopelijk weer een drukke avond voor de Chicas.
Morgen komt Marcella, gezellig!!!!!!!!!!
Ze kan genieten van het heerlijke weer, want overdag is het toch wel een graad of 25.
Het volgende reisverslag, met foto's van de hond!!!!!!!!! Nu dus niet vol spanning voor de karaoke, maar voor de aanschaf van de hond!
Kus van ons en alvast een poot van ....
10 November 2010 - 22:34
Peetje:
Jeetje Suus en Vinkie....Dus jullie gaan echt voor de gezinsuitbreiding!!!! Ben echt kaai benieuwd hoe de hond eruit ziet. Hoe oud is hij/zij eigenlijk. Kan niet wachten tot ik meer weet en zie. Ik wilde eigenlijk naar bed gaan maar ga nu nog effe naar goedkope vluchten googelen! Succes en...Vinkie wel streng zijn hoor en geen hond op de bank en in bed! Ieder zijn eigen plaats! Net zoals bij jullie...Suus achter de bar en jij achter het fornuis (of zoiets). Hond in mandje Netje op de bank (of je moet bij de hond in de mand gaan zitten dat mag wel!) xxx -
10 November 2010 - 23:21
Mama:
Zojuist kwartier met Petra aan de telefoon gehangen vanwege het grote nieuws!!! Peet vroeg: heb je de site al gelezen over het grote nieuws??? Ik zeg: o, dan weet ik het al: er komt een hond of ze hebben er al een!Ons Peet is dus aldruk aan het zoeken voor een vlucht in de Kerst-vakantie! Ik heb gekeken naar Hotel Madrid maar dat is al volgeboekt van 1 t/m8 januari,maar we zoeken toch nog even verder. Joyce vertrekt hier 20 dec. t/m 28 Dec. Ze gaat met de bus en ze komt dan ook met haar kennissen bij jullie lunchen. Joyce zit in een hotel in Benidorm en haar vriendin woont in Alicante. Maar je hoort hier allemaal nog wel van. Veel plezier morgen met het ophalen van jullie hondje en zet hem of haar maar gauw op de foto. -
11 November 2010 - 08:01
Bauk:
Hej meiden,
Super leuk een hond!!! Dat wil ik ook....haha
x Bauk -
11 November 2010 - 08:15
Chan B:
Wat leuk...een hond!!!! Ben heel erg benieuwd naar de foto van t hondje! x -
11 November 2010 - 08:32
Marielle:
Wat leuk zeg een huisdier erbij. Is toch eigenlijk niet compleet zonder! Ben beniewd naar de (spaanse) naam en hoe die eruit ziet. Modelletje meeneem. De wijnflessen zien er weer erg professioneel uit. Geweldig leuk. Zou zo wel een vlucht met Peet mee willen boeken, hier is het maar koud. Volgens Alissa krijgen we zeker sneeuw deze winter. Veel plezier met jullie nieuw gezinslid en dikke x yel -
11 November 2010 - 19:10
An&Co:
Doggy?? zijn benieuwd wat het gaat worden. Leuke gezellige gezinsuitbreiding. Foto, foto, snel graag.
Kuzzie uit een stormachtig Zeist -
11 November 2010 - 20:33
Li:
He Suuske, Jannet haar lang gekoesterde wens...een hondje. Als ik de foto zo zie, krijgt "het"een goed leventje. Veel plezier morgen vergeet de slingers niet
Dikke knuffel Li -
20 Oktober 2014 - 13:53
Andre:
Even een reactie op dit oude berichtje, vanuit Torrevieja.
Jullie hebben het hier over een dierenasiel in Torrevieja, is dat er nog en zo ja waar zit het dan?
Met vriendelijke groet, Andre -
20 Oktober 2014 - 14:45
Jannet:
Hoi Andre
Weet niet of het er nog zit, maar was in La Torreta
Gr Jannet