Slecht positief nieuws of positief slecht nieuws?? - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Slecht positief nieuws of positief slecht nieuws?? - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Slecht positief nieuws of positief slecht nieuws??

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

18 December 2010 | Spanje, Torrevieja

Ja helaas, we hebben een slechtere mededeling. Gisteravond, net voordat het entertainment begon, kregen we een telefoontje van de buren bij ons huis, dat er ingebroken was!!! De Guardia Civil was al aanwezig. Schrikken dus! Suus zo snel mogelijk met de auto naar huis. Gelukkig viel de schade mee. De dieven hebben een groot gat gemaakt in de heg aan de achterkant van het huis. Zo zijn ze via de achterburen op ons terrein gekomen en daarna hebben ze met een beitel de voordeur geforceerd en open gekregen. Gelukkig hebben we alarm wat meteen afging, waardoor de dieven niet veel tijd hadden binnen, maar ze zijn toch door het hele huis gegaan, alle kasten en lades open een een boel spullen op de grond. Gelukkig hebben we echt niets waardevols in huis en uiteindelijk bleek de buit ook mee te vallen. In ieder geval worden er 2 horloges gemist. Later in de tuin vond Suus een kledinghanger??? Dus nog een keer in de kledingkast kijken en daar hebben ze alle leren jassen uit gestolen!!! 3 Stuks!!! Suus miste haar ring, maar deze lag op de grond onder een dop van een parfumfles. De parfumfles was verdwenen???
De Guardia Civil was volop aanwezig en gingen de hele buurt af en hielden ook automobilisten aan. Maandag aangifte doen op kantoor. Gerard heeft snel meegeholpen het slot weer aan de deur vast te maken, zodat de boel weer wel op slot kon, hekwerk ervoor en tja weer terug naar de bar, want daar zou het een grote drukte moeten worden!!!
Helaas liet de drukte op zich wachten, maar we zijn zoooooo blij met onze gezellige Belgen! Ronald, Maria, Rudy en Conny waren weer van de partij en namen de dansvloer weer in gebruik.
Vannacht weer een kort nachtje en geloof het of niet.... tegen 7.30 uur werden we gewekt door het alarm van de buren!!! Is dat weer schrikken. Suus belde meteen de Guardia Civil, want we durfden zelf niet te gaan kijken (was ook nog donker). Wat een toestand en stress! Gelukkig bleek het loos alarm en was er verder niets aan de hand. De mensen van de Guardia waren erg vriendelijk en lieten ons weten dat we altijd mogen bellen als er iets aan de hand is. Super! Nou, hopelijk maken we dit niet meer mee en oweeeee als we iemand in onze jas zien lopen!!!!!!
Oja.... Peterkuh gefeliciteerd war!!!
Beso van ons!!!

• 18 December 2010 - 16:26

Dolf En Lenie:

Joh, wat balen!! Het meest vervelend lijkt ons dat ze tussen jullie spullen aan het rommelen geweest zijn. Dat voelt niet prettig. Gelukkig hebben jullie als jullie thuis zijn Chico. In ieder geval heel veel sterkte. We hopen dat jullie vanavond de tent weer vol hebben. Dat verzet de gedachten!

• 18 December 2010 - 17:27

Kathy:

Jee meiden dat is mooi k.. en zeker erg vervelend. Gelukkig niet echt waarde volle spullen weg.
    Heel veel sterkte met alles en maak er in ieder geval wel een mooi kerst en een goede jaarwisseling van.
    Groetjes uit Tilburg

• 18 December 2010 - 20:41

Jan En Gonnie.:

suus hartelijk dank voor al de moeite die jullie gedaan hebben wegens de inbraak . wij vinden het voor jullie erg vervelend dat er is ingebroken . nog maals onze hartelijke dank.Wij willen langs deze weg jullie hele prettige feestdagen en een gezond 2011 en heel veel succes met de toko. veel groetjes van jan en gonnie.

• 18 December 2010 - 21:00

Suus2:

Gedver, wat balen en schrikken. Hopelijk voelen jullie je nu toch nog veilig. En als je in Torrevieja iemand met een leren jack ziet, dan mep je 'm gewoon op z'n kop. Goed weekend nog!!! xxx

• 20 December 2010 - 09:12

Marielle:

Goedemorgen dameslief,

De kindjes hebben hier nu al kerstvakantie en ik probeer me te concentreren op werk.... Eerst maar even jullie avonturen bijlezen. Schrikken zeg dat er bij jullie ingebroken is. Dat alarm van de buren was tochn iet ons alarm???!! Er is inmiddels zovaak ingebroken dat het haast bijzonder was dat jullie het gespaard is gebleven. Nu ze jullie daar vaak zien, denken ze vast dat er wat te halen valt. Hopelijk blijft het hierbij en gelukkig is de schade beperkt inderdaad, wel rare kwiebussen, een parfumfles zonder dop meenemen.
    Fijn dat je de eerste tafel en stoelen kwijt bent, joepie de poepie, hieperdepiep hoera! Wanneer komt jullie eigen keuze daarvoor terug? Moet dan eerst alles verkocht zijn, hebben ze in spanje ook marktplaats? Ryan begint ook al een handeltje op die manier.
    X en knuffels yellie