Donderdag 23 december
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
23 December 2010 | Spanje, Torrevieja
Allereerst bedankt weer voor de nieuwe lading kaarten en kerstgroeten! Nog 1 dag te gaan en we hebben hier bij de Chicas het kerstfeest. Morgen zal dus een drukke dag worden, met veel voorbereidingen en hopelijk veel drukte!
Gister zijn we begonnen met bakken van oliebollen! De mensen van de workshop mochten even keuren, mmmmm....... Ze leken wat zacht van binnen, maar na afkoelen waren ze helemaal prima!!! Hopelijk zijn de bollen bij onze regelneven ook gelukt :)
Dus meteen een bestelling van 25 stuks voor Arina :) Leuk! Arina had gister met de workshop boetseren ook haar hondje meegenomen, een kleine chiwawa. Chico vond het ook een heel leuk beestje, maar samen spelen gaat echt niet. Chico is een beetje onhandig en te enthousiast voor zo'n minihondje :)
Verder gister bezoek gehad van Frans en Constance, zij zijn er weer tijdens de kerstvakantie en hadden voor ons super leuke cadeautjes meegenomen uit Nederland! Wat lief toch dat mensen vanalles voor ons meenemen!!! Hele leuke Hollandmagneten en een paar super leuke suikerzakjes die we zouden moeten kunnen bestellen vanuit Nederland. Tja, we misten nu Leo wel natuurlijk! Leo waar blijf je??? En we hebben ook geen mail van je gehad?!!? Kom maar gewoon snel weer gezellig naar Spanje!
Dinsdagavond zijn we naar een heel leuk kroegje geweest in Arabische sferen. Sara vierde hier haar verjaardag en we hebben er een lekkere borrel gedaan en een pijpje gerookt. Hele leuke toko! Onze fietsen mochten binnen staan. Het is elke keer weer een heel bekijks wanneer wij ergens fietsen. Wat vreemd toch dat ze dat hier niet gewend zijn, juist in een land waar het zo vaak mooi weer is wordt er haast niet gefietst. Iedereen was verbaasd dat wij de fietsen zomaar op de stoep hadden staan, ze zouden zeker gepikt worden, dus mochten we de fietsen in de kroeg zetten :) Prima! Goed, na onze borrel naar huis waar dan een heel blij hondje op ons zit te wachten en na wat spelen in de tuin wil hij lekker ondergestopt worden (hoezo verwend?)
Helaas blijkt elke dag weer dat er toch wel veel spullen van ons weggejat zijn :( Suus wil haar handschoenen pakken... weg..... haar Torro tas groot en klein.... weg, haar colbert voor kerst.... weg..... blouse van Vinkie.... weg. Super balen hoor, niets van emotionele waarde, maar wel voor veel geld bij elkaar. Ggrrrr.... De buurt wordt wel goed in de gaten gehouden door de Guardia Civil. Gister kwamen ze weer bij ons langs en ze lieten weten dat er in de buurt heel veel inbraken zijn op het moment. Gelukkig hebben wij nu voortaan een heel gevaarlijke waakhond die niet zomaar iets lekkers van vreemde aanpakt (niet dus, hahahah). Nou lieve mensen! Allemaal hele fijne dagen en veel gezelligheid en liefde!!!
Dikke zoen van ons!!!
xxx
23 December 2010 - 09:55
Nicole Ruiterkamp:
Hallo Vinkie en Suus.
Wat is het toch elke keer weer leuk om jullie verhalen te lezen. Zo te lezen doen jullie het super daar en loopt iedereen met jullie weg. En Chico heeft natuurlijk al helemaal niets te klagen. Wat een droppie. Hij had het niet beter kunnen treffen. Gaan jullie lekker zo door daar en wie weet ontmoeten we elkaar een keer een Spanje. Hele fijne kerstdagen en een super nieuwjaar.
Xxx,
Nicole. -
23 December 2010 - 11:10
Marielle:
Toetje ziet er lekker uit zeg! Ga toch maar iets lekkers bij de koffie pakken. Of toch maar lunchen... De oliebollen wekken ook al een hongergevoel op! Dat kennen ze zeker niet in Spanje? Vinkie is toch maar een goede bakker. Balen van jullie spullen zeg! Wel fijn dat er extra gecontroleerd wordt. Het blijft toch aantrekken voor het dievengilde, wij LA in Spanje.
Veel plezier met de voorbereidingen en hopelijk wordt het een geslaagd feest.
x yellie -
23 December 2010 - 15:52
Peetje:
Hola Chicas y Chico, Wat een leven heeft die hond!!!! En wat een gezelligheid bij jullie! Ik ben volop bezig met de Kerst inkopen. Ook voor ons mam de boodschappen gedaan want met die 20cm sneeuw komt Wiesje de deur niet uit (wel rustig trouwens hier in huis zonder Wiesje en Spike). Nee hoor....iedere dag ga ik nu even langs. Laatst nog Spike uitgelaten maar dat was geen succes. Hij had zo'n "groot bakkus" tegen een grotere hond dat die hond hem in z'n kont heeft gebeten! Nu heeft ie een klein winkelhaakje in z'n reetje maar niets ernstig hoor (alleen mag ik nu niet meer met hem gaan wandelen van mams!).
Heb trouwens al de hele week naar Rich gekeken (en Piet, oant moan, Paulusma). Nog even en hij kan niet meer onopgemerkt over straat! Succes met de Feestdagen en we bellen/skypen snel! X Peet -
23 December 2010 - 16:34
Leo:
Hallo Jannet en Suus
Eindelijk iets van mij, Spanje zit er even niet in, maar zoals ik lees is het bij jullie beter als hier in Geleen.
Heb net een groot gevecht geleverd tegen de sneeuw, (ruimen) er lag al een behoorlijk pak en het heeft vandaag de hele dag en nog steeds gesneeuwd, ook de voorspellingen voor morgen is sneeuw, sneeuw en niets anders dan sneeuw.
Verder wensen Sis en Leo jullie hele fijne kerstdagen en een prettige uiteinde.
(Bedankt voor de goede zorgen tijdens mijn verblijf in Spanje, super)
Groetjes en tot gauw
23 December 2010 - 18:19
Jill:
lieve suus en jannet
groetjes van jill -
23 December 2010 - 21:00
Dos:
Ha dames, wat zien die bollen er heerlijk uit! zou er zo 10 op kunnen! Lekker, zeg.
Hier alles bueno, kerstinkopen gedaan en morgen de pannen op het vuur ;-) Volgens mij past Sarie ondertussen in de Dos Chicas romper dus ik zal eens een paar leuke kiekjes maken! Goed voor de PR van de toko!!! Ik heb nog drie weken verlof, daarna moet ik weer werken, wel even wennen na bijna een half jaar vrijheid blijheid! En natuurlijk een mooie dochter erbij. Faas groeit ook als kool, hij voetbalt graag en we melden hem dan ook in januari aan voor de f-jes hier bij NAC ;-) Dames, fijne kerstdagen en hopelijk loopt het storm op de oliebollen en blijven de dieven ook een nachtje thuis. veel liefs! Suus 2 -
23 December 2010 - 21:46
Li:
Hoi Chicaatjes en natuurlijk Chico
Oma zit trots op haar wolkje naar beneden te kijken Jannet hoe jij oliebollen staat te bakken dat had ze nou eens mee moeten maken.
Je wordt toch helemaal agressief van dat gejat, zo zou het niet moeten zijn zeg, laat je niet gek maken he lieverds
Al wordt het dit jaar een andere kerst, we gaan het samen beleven.
Hier zit een trotse moeder te genieten van wat jullie allemaal doen. Ook voor jou Rich
Sfeervolle en zalige kerstdagen gewenst
Dikke knuffel -
24 December 2010 - 09:08
Nancy Jakke:
de allerbeste wensen van ons 2belgen spijtig van die diefstallen hopelijk word dat snel opgelost maar laat dat het feestgevoel niet verpesten he geef er een ferme lap op zouden we zeggen groeten van uit belgie