Klaar voor vertrek? - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Klaar voor vertrek? - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Klaar voor vertrek?

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

10 Januari 2011 | Spanje, Torrevieja

Wouw, wat een heerlijke dag hadden we weer!!!!!
Super warm,heerlijk!!!!
Ontbijtje in de tuin, zonnen, strand op,hond het water in gekregen, terrasje met een borrel en tas inpakken.
Net nog even samen gaan eten en nu uitbuiken op de bank.
Morgenvroeg een lange wandeling en dan Chic naar het pension brengen (snik)
Sonja en Paul, bedankt voor jullie cocktailboek, we zullen ze allemaal gaan proberen :-)
En voor de moeders, de shortbread is nog dicht, maar jullie moeten wel met ons delen!!!!!
xxx

• 10 Januari 2011 - 21:45

Masha:

Schattekes, neem een dikke jas mee want het is hier kkkoud...krabben vanochtend!!!

Keileuk jullie weer te zien!!!

Goeie reis!!!

Kus Kus

Masha en dr mannen

• 10 Januari 2011 - 21:59

Li:

Hoi chicaatjes
    Nog 3 nachtjes slapen, heerlijk jullie weer te zien. Sterkte met Chico weg brengen.
    Leuk dat jullie het brood ook echt mee gaan brengen haha.
    Goeie reis en geniet ervan want daar is vakantie voor.
    Dikke knuffel

• 11 Januari 2011 - 18:29

Nancy Jakke:

ik begrijp wel meiden als jullie famielie hebben dat jullie naar nederland gaan maar wij denken dat het klimaat jullie gaan verrassen dus meiden veel geluk tot ziens in spanje

• 11 Januari 2011 - 20:07

Hilde Vrande:

Welkom in Nederland. Heel veel plezier.
    Geniet er van, ook van het lekkere winterweer. Misschien valt er nog wel een lekker pak sneeuw.
    enne........................ nog de beste wensen voor 2011.
    Ben ik weer lekker snel mee.
    By the way, ons ma ligt in het ziekenhuis. Mochten jullie een piep gaatje hebben, ze zou het vreselijk leuk vinden om jullie te zien. (Elisabeth)
    Groetjes Marc, Bram, Anne & Hilde.

• 11 Januari 2011 - 20:41

Dolf En Lenie:

Fijn dat jullie inmiddels aangekomen zijn in Nederland. Hopen ook dat jullie van de regen genieten want dat is natuurlijk wel iets wat jullie hier straks weer moeten missen!! Halverwege Alicante-Torrevieja zijn wij gestopt omdat wij onze nieuwsgierigheid niet langer konden bedwingen naar wat Chico ons toch geschonken had. Wat een onzelfszuchtigheid van Chico om van zoiets prachtigs toch afstand te doen. Hij moet direct aan ons gedacht hebben toen dit kado deze week op zijn pad kwam. Chico we houden van je!!! Meiden maak er iets mooi van en we zien elkaar volgende week weer.

• 12 Januari 2011 - 13:53

Hilde.:

Jullie zijn schatten!!
    Gefeliciteerd met Petra!! Lekker feesten.
    Thx voor de visit.
    liefs Hilde.