Donderdag 20 januari - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Donderdag 20 januari - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Donderdag 20 januari

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

20 Januari 2011 | Spanje, Torrevieja

Hola vanuit Torrevieja!
Na een wat sobere dag gister met bewolking (maar geen regen), laat de zon zich vandaag steeds vaker zien en is de temperatuur heerlijk!
We zitten alweer helemaal in ons werktempo en snaaien beduidend minder! Chico is helemaal happy en heeft energie voor 10 (uuhhh voor 7 dagen denken we die hij nog in moet halen). Gister nog verrast door een kerstkaart van Peer en Melitta (met een leuke bubbel erin :). Wiesje heeft haar tomatensoep recept met ons gedeeld en Jannet is gisteren ochtend meteen aan de slag gegaan. Een heerlijke soep die deze week bij de Chicas wordt aangeboden. We zijn weer herenigd met de buurtjes van de fietsenwinkel, zij hebben heerlijke Belgische bonbons voor ons meegenomen, Rosa en Rabby waren blij ons weer te zien, zij hebben hier gister de hele middag zitten borrelen met vrienden en ook Rudy is de chicas al gedag komen zeggen. Het live entertainment gister was gezellig, de chicas hebben het behoorlijk druk gehad en gingen pas laat naar huis. Rosa, Rabby en hun vrienden hebben nog tot 18.45 uur zitten borrelen en ze waren erg blij met de cadeautjes uit Nederland! Alle groeten van de familie zijn overgebracht!
Vandaag is erg rustig. Vanmorgen even met Patrick van Delice gebabbeld of we toch iets voor elkaar kunnen betekenen, dus wie weet binnenkort toch het lekkere brood en de kaas van Delice bij de chicas, maar dan op bestelling! Leuk om weer even gekletst te hebben.
Joyce en Mirte komen gezellig in mei langs, de meiden van groep 6 komen al eind februari en zo zijn er steeds meer mensen die laten weten langs te komen. Gezellig!!! We hebben weer een tafel en 4 stoelen verkocht en het nieuw meubilair komt steeds dichterbij.... Dolf en Lenie zijn weer gezellig langs geweest en ook voor hen hadden we natuurlijk een aardigheidje en een fotoverrassing :) Hahahah, ja we houden de gezelligheid erin!
Morgen alweer vrijdag en weer een avond met Eddy C!!! Dat moet nu toch echt een feest gaan worden!!! Wij hebben er in ieder geval zin in!!!
Groetjes vanuit Spain!
xxx

• 20 Januari 2011 - 15:30

Richard:

uhm, vraagje, minder snaaien en een lege doos bonbons?? Hoe dan?

• 20 Januari 2011 - 16:15

Carla:

Hoi dames, weel helemaal in het ritme.
    Fijn dat het weer wat beter is, maar vandaag hebben we de zon ook gezien.
    Jannet vandaag heb Lotje een sopje gegeven hij is weer schoon en fris.
    Nog een heel fijn weekend groetjes

Carla

• 20 Januari 2011 - 16:49

Jac.en Truus Donders:

Hallo Jannet en Suus, zojuist weer eens jullie weblog doorgespit om op de hoogte te zijn hoe het met jullie gaat. Maar dat kun je wel aan jullie overlaten de foto,s spreken boekdelen. fijn dat het goed gaat met jullie "toko" en dat er zelfs ruimte is voor nieuwe meubilering. Met ons gaat alles naar wens, alhoewel truus een staar operatie heeft ondergaan en volgende week woensdag het andere oog gaat gebeuren. zodoende is onze "terugkeer" naar spanje geboekt op 14 maart. en zie je ons vanzelf weer langs (binnen) huppelen. Doe patrick de groeten van ons als je hem weer ziet want zij zijn onze buren. Hopenlijk komt het tot een samenwerking met hen. eergisteren hebben wij Piet en Agnes op bezoek gehad en zijn s,avonds lekker grieks gaan eten bij minos pallas op het piusplein. Lekker en nog eens lekker. Ook vele groeten van hun bijde.
    Zo heel veel groeten voor jullie en ook chiko en tot ziens
    Jacq. en Truus Donders Tilburg

• 22 Januari 2011 - 12:51

Bauk:

Leuke kleedjes meiden erg leuk en die bonbons zien er ook goed uit hmmmmmmmmmm!!!!

Liefs Bauke