Onze eerste week zit er weer op!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
25 Januari 2011 | Spanje, Torrevieja
Afgelopen vrijdagavond weer een keer Eddy C in onze toko. Super gezellig en erg leuk dat onze buurtjes er weer waren, Rudy en Connie, Rosa en Rabbie, een aantal collega’s van Rudy en Connie en zo nog wat mensen. Lekker swingen weer!
Dan kwam de zaterdagochtend (altijd wat vermoeiend na een korte nacht), maar dit keer wel super leuk, want het nieuw meubilair werd geleverd!!! De chicas waren dus al vroeg in de weer met het versjouwen van het oude meubilair naar de garage. Een aantal klanten kwamen deze ochtend het gekochte tweedehands meubilair ook ophalen. Alles eruit en wat een balzaal heb je dan toch...wouw..... Voor de klanten die een bakkie kwamen halen gauw even wat terrasmeubels binnen gezet en zo was het een hectische maar o zo productieve ochtend/middag, met als resultaat een super gelikte toko!!! Wij zijn er heel blij mee en eindelijk lekker comfortabel zitten en niet meer tegen de bamboestoelen aankijken! Nu kunnen we gaan kijken wat we op de lange muur willen......
De eerste gasten die op ons nieuwe meubilair kwamen zitten waren Jaap en Ria van der Linde!!! Samen met familie kwamen ze even een bakkie doen, erg leuk! Marielle zal dit nu vast lezen en wat jaloerse gevoelens krijgen Henk, Maaike, Fenna en Therese zijn vroeg in de avond ook nog even wat komen eten, waren ook erg enthousiast en Therese is samen met Suus de hond uit gaan laten.
Dus ook zaterdagavond karaoke in onze nieuwe toko. De gasten waren erg tevreden en vonden het allemaal super en terwijl iedereen zich ontzettend aan het vermaken was, bouwde ook Chico zijn eigen feestje op het kantoor...... Hij had een klein stukje sliert van onze verjaardagsslinger te pakken gekregen en heeft de hele slinger met vlaggetjes uit de krat getrokken en het hele kantoor ermee versierd. Wat een intelligente hond zou je denken, maar Chico heeft het wel op een manier versierd, dat de vlaggetjes niet meer bruikbaar zijn zeg maar (en dat is nog licht uitgedrukt).
Verder hebben we een verlaat kerstpakket uit Nederland gehad, uit de omgeving Heuvelrug, maar de verstuurder heeft geen naam achter gelaten, dus wie is er zo lief geweest om een pakket met oliebollenmix, appelbeignetmix, Hollands wc-papier en vlaggetjes te sturen???? Super bedankt!!!
We zijn weer begonnen met ons weegmoment, maar hier willen we niets over kwijt...... Misschien heeft dat iets te maken met het ontzettend lekker toetje wat Vinkie heeft gemaakt??? Bedankt Janine voor het recept. Wij raden iedereen aan het niet te maken, want het is te lekker en te calorievol!!! Maar als je dan toch een keer lekker fout wilt gaan:
3 marsen en wat melk opwarmen/smelten, af laten koelen, pak geklopte slagroom erbij en in de koelkast zetten en daarna........... mmmmmmmm.............. Te lekker!!!
Goed, de temperatuur in Torrevieja is opt moment niet al te best, gelukkig zorgen onze breivrouwtjes ervoor dat we geen koude voeten hoeven te hebben. Zij hebben nl twee paar sloffen voor ons gebreid. Hoe lief is dat? Nu even kijken of maat 42 erin kan
Afgelopen zondagmiddag weer entertainment gehad. Gary wist er wat gezelligheid in te brengen en zorgde voor een muzikale middag. Onze Engelse bovenburen waren er ook met hun kleinzoon en zo kwam de speelhoek weer erg goed uit.
En dan is het altijd o zo fijn om op zondagavond om 18.00 uur, na twee korte nachtjes, de toko op tijd te sluiten en te beginnen aan ons weekend!!! Lekker met Chico langs het strand terug naar huis lopen, gezellig samen eten, borrel erbij (want dat mag in het weekend) en twee vrije dagen in het vooruitzicht.
Gister een hoop tijd geïnvesteerd voor boodschappen voor de toko en super geslaagd! 7 barkrukken goedkoop over kunnen nemen en mooie planten en bloempotten gekocht! De hond moest tijdens het boodschappen doen even alleen thuis blijven en tja, ons hondje krijgt natuurlijk vaak alle aandacht en als hij dan even een paar uurtjes alleen moet blijven, verveelt meneer zich en gaat hij op zoek naar avontuur.... Dit keer was het tafelkleed en alles wat op tafel lag aan de beurt. Voor de volgende boodschappen hebben we Chico dan ook maar mee genomen en zijn we de planten meteen in de toko gaan zetten. Ook Chico vond het een leuk idee en zag het wel zitten om zijn poot ertegen op te lichten....... Gelukkig zagen wij het op tijd en schreeuwde we beiden zo hard dat Chico ervan schrok en niet wist hoe snel hij zijn poot op de grond moest zetten! Super fijn trouwens Adje en Jose, dat we voor onze boodschappen elke keer jullie auto mee kunnen nemen. Wat heeft er al veel in die auto gelegen en wat is hij al op veel verschillende plekken geweest Super tof! Nu konden we dus gewoon 7 barkrukken meenemen en ook nog twee grote planten!!! En dan is de auto nog te besturen ook!!! Helemaal top!
En dan zijn we weer aangekomen bij het eind van ons weekend...... Vandaag wel even op terras gezeten, maar onder de warmte paddestoel, calamares op die nu nog wat aan het zwemmen zijn in de maagstreek en niet helemaal goed gevallen zijn...... zal de details wederom besparen.
Morgen weer genieten van onze gelikte toko en in de middag weer Magic duo entertainment!!! Es, Natas en Kay leuk dat jullie in mei komen en ook de familie van Suus heeft alweer een ticket geboekt! De onderhandelingen voor de verhuur van het appartement in Tilburg zijn in volle gang, Connie is druk voor ons in de weer op het gebied van boekhouding en verzekering en zo blijven er allerlei te regelen zaken en hoeven wij ons geen moment te vervelen
Wij gaan nog even lekker een paar uurtjes voor de gaskachel, voordat we onze koude slaapkamer ingaan, brrrr.........
Veel liefs!!!
25 Januari 2011 - 20:01
Gert En Greet:
Ola, Jullie zijn weer druk geweest met de toko te verfraaien we vinden het een sjieke zaak worden. Het pakketje komt bij ons vandaan zijn zeker zo dom geweest om er geen afzender op te zetten. Hebben het 20 december verstuurd en het zou vier werkdagen onderweg zijn vandaar de oliebollen en appelflappenmix. Als nog veel plezier er mee. groetjes
25 Januari 2011 - 21:17
Peet:
Hola Chicas, Wat een productief weekje hebben jullie gehad! Fijn ook dat Chico zo goed meehelp! Hij weet zelfs jullie kantoor op te fleuren! Neem dan mijn Spotje. Die heeft deze week een muis gevangen! Die muis was vanwege de verbouwing zijn schuilplaats kwijtgeraakt en dacht toen maar in m'n bijkeuken verder te hokken, maar daar heeft mijn knappe hond een stokje voor gestoken.
Nu jullie vrije dagen weer voorbij zijn wens ik jullie weer een productieve werk-week toe en dat er maar veel gezellige gasten op jullie mooie stoelen komen zitten! X van jullie zus -
26 Januari 2011 - 08:03
Bauk:
Hej meiden,
Wat een lang verslag weer, maar heel leuk om te lezen. Jullie zijn druk in de weer geweest lees ik wel :). De toko ziet er erg leuk uit zo, een hele verbetering! De Chico toch wat een deugeniet....haha :) Jammer dat de temperatuur daalt bij jullie, hier voorspellen ook weer vriesweer. Hier is alles verder goed, een lichte buikgriep gehad vorige week. Ben ik een week zoet mee geweest en nu weer gelukkig fulltime aan het werk! Nou meiden, succes en tot snel! -
26 Januari 2011 - 09:26
LoesB:
Wauw, ziet er echt super uit!! Die banken tegen de muur zijn gaaaaaf!!
Jullie zijn goed bezig chicas!
Hier een rare week. Maandag voor het laatst in Vught geweest (met m'n zieke kop), alles in de vrachtwagen geladen en dat was het. Raar hoor om daar nooit meer terug te komen.
Veel plezier weer en stuur wat zon deze kant op....ik word een beetje depri van dat grijze weer!
x -
26 Januari 2011 - 13:02
Kathy:
Nou dames jullie toko ziet er geweldig uit met die nieuwe meubels het heeft echt een klasse uitstraling.
Aan de inrichting zalhet allemaal niet liggen en aan jullie al helemaal niet.
Hoop voor jullie dat het weer snel beter word daar.
Groetjes uit Tilburg -
26 Januari 2011 - 17:29
Henk En Linda:
Hoi Suus en Jannet,
Wat ziet het er gelikt uit wat een mooi restaurant hebben jullie nu. Nu het mooie weer nog, laat dan de klanten maar komen, hoe gaat het trouwens met de tiramisu hebben jullie er nog meer van gemaakt of bleef het bij die ene waar wij ook een klein stukje van mochten proeven. Wat dus ergggggg lekker was.
Wij wensen jullie heel veel succes met alles wat jullie nog gaan doen en wie weet als Lenie en Dolf volgend jaar weer die kant op komen zien we elkaar vast en zeker.
Groetjes van Henk en Linda (vrienden van Lenie en Dolf)
26 Januari 2011 - 20:22
Marijke Schothorst:
go wat ziet er leuk uit
tof meiden wat een scheet he dat lieve hondje
zal je er nog niet 1 bij nemen kunnen ze samen spelen of tewel rommel maken
groet marijke -
27 Januari 2011 - 09:31
Marielle:
ohohoho, wat gemeen. Behalve verschrikkelijk jaloers ben ik ook wel een beetje trots dat mijn paps en mams dan de 1e gasten zijn op het nieuwe meubilair. Toeval bestaat niet??!!
Van de zomer kom ik het zelf wel even testen, lijkt me een goed plan.
Sorry dat ik niets mee heb gegeven maar ik wilde graag aan jullie weegschaalmoment een positieve draai geven. (van het weekend ga ik lekker met de meiden dat mars recept proberen....wij hebben geen weegschaal thuis)
Geniet van jullie mooie vernieuwde toko! Goed bezig!
x yellie -
30 Januari 2011 - 14:01
Gonnie En Jan:
hartstikke gaaf die meubels daar wil ik wel voor naar spanje komen, maar dat zal helaas er nog niet van komen. Ik moet 1 febr en 14 maart nog op controle komen. groetjes en een dikke kus van ons.