Mike in het ziekenhuis :-( - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Mike in het ziekenhuis :-( - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Mike in het ziekenhuis :-(

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

27 Januari 2011 | Spanje, Torrevieja

Mike, het neefje van Vinkie heeft een iets wat minder leuke ervaring gehad tijdens zijn vakantie in Canada.
Hij is met de quad onderuit gegaan en heeft nu zijn been gebroken en ligt daar in het ziekenhuis.
Dus Mikie, heel veel sterkte, en de komende 30 jaar gewoon lekker blijven lopen, voor jou wel zo veilig!
Dikke kus
Suus en Jannet

• 27 Januari 2011 - 09:22

Bauk:

Dat is sneu zo op vakantie. Wens hem maar heel veel beterschap van jullie trouwste fan :)

xxx Bauk

• 27 Januari 2011 - 21:58

Mariet:

leuk

• 27 Januari 2011 - 22:05

Peetje:

Hoi Mike, Ik hoorde van Jannet wat er is gebeurd.
    Wij vanuit Tilburg wensen jou heel veel sterkte en dat je snel weer op de been bent!!!!
    Groetjes, Jac, Petra, Roy en Jill

• 29 Januari 2011 - 20:48

Li:

Hoi lieverds
    Wat is het meubilair prachtig zeg, zal wel heel leuk uitkomen met de witten en blauwe muren.
    We zijn net terug uit Canada MET MIKE. Die heeft echt 20 engeltjes op zijn schouder gehad toen hij met een enorme zweefduik 15 meter achterover met een quat de glibberige helling vol met bramenstruiken, langs een rioolbuis afzeilde. Hij is er vanaf gekomen met een gebroken scheenbeen, inmiddels geopereerd, plaatje met schroeven aangebracht en na 2 dagen mee in het vliegtuig, pijnlijk ja, heel pijnlijk. Maar het is een echt krachtpatser die Mike. Een kaartje doet altijd goed
    Mike van Leeuwen
    Kievit 38a, 5985 NG Helden/Beringe.
    Het trouwfeest van Jason en Megan, was mooi om mee te maken en verder hebben we het heel
    gezellig gehad met elkaar.

Trouwens wat gaat het goed met de opvoeding van Chico! Hij wordt echt groot.
    Lekker zo doorgaan schattebouten, jullie zijn goed bezig
    Dikke knuffel