Hier zijn we weer! - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Hier zijn we weer! - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Hier zijn we weer!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

04 Februari 2011 | Spanje, Torrevieja

Holaaaaa, dat is weer een hele tijd geleden en dat is een goed teken, want dan hebben de chicas het druk gehad!!!
Afgelopen zondag was een gekkenhuis!!! In de middag stroomde de tent vol en was het werkelijk een kunst – en vliegwerk van de chicas. We hadden live muziek, veel mensen kwamen eten, het was lekker weer en dus volop bedrijvigheid. Dan is het fijn date er altijd een paar vaste klanten (inmiddels ook wel vrienden ) zijn die bij willen springen. Dus ome Rudy en tante Connie gingen even met de hond wandelen en daarna heeft Rudy geholpen met het afruimen van de tafels. Super fijn en meteen een goed begin van ons weekend!!! Lekker de boel aan kant gemaakt en helemaal teruglopen naar huis via het strand. Tja en dan na zo’n dag van “echt’ werken beginnen die maagjes toch wel wat te knorren en duurt het vaak net iets te lang om te wachten tot thuis en dan kom je onderweg langs zo’n soort bushalte met daarop ‘Manneke pis Cofres” , tja en gezien iedere horeca het moeilijk heft in de winterperiode moet je de mensen toch wel een beetje sponsoren…… dus heerlijk een wafel gegeten halverwege onze wandeling….. jammie!
Gelukkig hebben we weer heerlijk weer en zo ook op onze vrije dagen. Afgelopen maandag wilden we zo graag wat langer in bed liggen, maar Chico presteert het elke keer weer om zo’n herrie te maken dat we onze rust maar weer opgeven. Lekker ontbijten dan maar en daarna naar Las Dunas met de hond en, wat boodschappen gedaan met het vliegtuig Tja en dan wil je nog snel even een boodschap doen en moet de hond in de auto wachten, waar ook een zak brokken ligt…. Zal dat goed gaan??? We kunnen er weer een prijsvraag van maken Nou, zo verrassend is het nu ook weer niet, natuurlijk weet onze Chico een gat te boren in zijn zak met brokken en heeft hij zich lekker tegoed gedaan terwijl wij aan het shoppen waren.
In de middag wederom gewandeld en zo heft Chico eigenlijk de hele dag aandacht gehad en konden de Chicas ‘s avonds lekker gaan uiteten. Jammer dat Chico nog meer aandacht wilde, want bij thuiskomst had hij het gepresteerd het hele tafelkleed van tafel te trekken, met daarop alle spullen die allemaal kapot op de vloer lagen, over glas en rotzooi. Die hond heeft dus behoorlijk op zijn falie gekregen en heft zich op dinsdag dan ook super braaf gedragen!
We zijn even op de koffie geweest bij Rudy, bovenste verdieping en wat een geweldig uitzicht!!! Daarna met Connie op het terras gezeten en wat gewandeld.
Ons weekend was weer genieten!!!
Afgelopen dagen ook prima dagen gehad. Woensdag is Patrick van Delice gekomen en YES! Vanaf nu kunnen de mensen ook bij ons heerlijk brood, gebak of kaas kopen van Delice uit Rojales!!! We werken met bestellijsten, mensen kunnen hier het brood en alle andere lekkernijen bestellen en op donderdag worden de producten vers gebracht bij de Chicas!!! We hebben al het een en ander geproefd: kokosmakronen, gevulde speculaas, peperkoek, suikerbrood, tarwebrood, meergranenbrood, olijven, appelflappen…… te lekker! En nee, wij hebben het niet allemaal alleen opgegeten, de klanten waren ons al voor (en dat is maar goed ook). Patrick bedankt voor de verwennerijen!
Verder blijven ook andere mensen ons verwennen. Dolf en Lenie kwamen met een cadeautje voor ons 3-jarig bestaan (een fijne grote pan met rijst) en Rabbie komt elke keer langs om ons iets te geven, zijn het geen chocolates dan wel schots brood (dit keer echt brood), wiskysaus, kaas…… niet normaal! Volgende week zijn we uitgenodigd om daar te gaan eten, Rosa is hier al weken druk mee
Wij gaan ons klaarmaken voor vanavond “ Jose West”…….
Vanaf volgende week geen vrijdagavond entertainment meer, maar alleen de zaterdag! En dan , wanneer het weer wat drukker gaat worden, pakken we de vrijdag er weer bij op. Nu kost het teveel geld om alle muzikanten telkens te betalen.
Nog andere zaken??? Oja, Chico was losgebroken, maar in plaats van wegrennen het strand op, zat hij heel braaf gewoon op de trap bij de deur. Wat een lieverd!!! Ennu, het er zwemmen nog steeds inktvissen in de zee, maar wel twee minder ;) Volgende week toch maar calamares dan! Robke weer welkom terug en met hem vele anderen, want we hebben alweer heel wat vriendelijke gasten terug die een paar maanden in eigen land zijn geweest. Welkom weer bij de Dos Chicas!!!
Zo, jullie zijn ween een beetje bijgelezen. Let op dat plaatsing van het verslag en van de fotos niet gelijktijdig is, dus als jet e snel leest, mis je wellicht een aantal foto’s en dat wil je toch niet!!!
Adios, buen noche y hasta proxima vez!!!
xxx

• 07 Februari 2011 - 07:59

Bauk:

Hej Chicas,

Wat een lang verslag weer, maar super leuk om te lezen. Fijn dat het druk is geweest met klanten!!!Fijn dat jullie vrienden daar dan even meehelpen.... En die Chico: wat een deugniet zeg, maar ja ze zeggen altijd: zo hond, zo baasje dus ja meiden :). Onze vakantie naar Egypte is geannuleerd. Er gaat tot 25 maart geen vluchten volgens mij. Waarschijnlijk wordt het nu een stedentrip naar Rome. Nou ik ga hier weer aan de slag op mijn werk. Tot het volgende verslag maar weer.
    xx Bauk