Emigrant in Spanje - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Emigrant in Spanje - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Emigrant in Spanje

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

13 Februari 2011 | Spanje, Torrevieja

Voor iedereen die het leuk vindt het te lezen, ons verhaal staat op volgende link:
www.emigrantinspanje.nl/emigratie-verhalen/jannet-vink-en-suzan-van-beurden/

Een dikke kus vanuit een zonnig Torrevieja

• 13 Februari 2011 - 18:55

Li:

Lieve Chica's
    Goed beschreven zeg, duidelijk voor iedereen die het plan heeft om te emigreren en toch een persoonlijk verhaal.
    Iets heel anders oma is blij met de ingelijste foto. Ondanks het bubbeltjes papier was het glas aan
    gruzels. Maar de foto heeft niets geleden en staat nu te pronken.
    Oma heeft het hele verhaal van het fotograveren met jullie en Lies nog eens verteld.
    Geniet van jullie vrije weekend.
    Dikke knuffel

• 14 Februari 2011 - 07:55

Bauk:

hej meiden,

Een interessant en erg leuk verhaal om te lezen. Voor iedereen een aanrader om te lezen........!!!!

x Bauk

• 14 Februari 2011 - 12:08

Wendy:

Het blijft een groot avontuur. Leuk verhaal.
    Zeg, doen ze in Spanje ook in overmate aan valentijnsdag?
    Bij 3Fm hadden ze bedacht een actie te doen wit(h)lof(ve). Gaan ze allerlei recepten maken met witlof en uitdelen op het station. Gaan jullie nog een leuke actie doen voor de gasten? Of alleen voor jullie tweetjes?
    Hoe dan ook de groeten (witlof) uit het druilerige Brabant!
    van Wendy

• 14 Februari 2011 - 14:36

Greet:

hey "buurtjes"wat een leuk zo te lezen wel.
    We (een vriendin en ik) hebben net een vlucht geboekt om naar jullie te komen. We komen dinsdag 5 april om 14:15u aan in Alicante, vrijdag de 8ste vliegen we om 18:15u terug en landen we in Maastricht. We wijken naar Maastricht uit omdat je vrijdag en zaterdag niet naar Eindhoven kan. Anders waren we een dagje langer gebleven maar nu hebben we wel gunstige tijden, nu zijn we een dag korter maar qua tijd wel langer in Spanje. We moeten nog een hotel of appartement boeken en een auto regelen. Tot gauw !
    Groetjes Greet.

• 14 Februari 2011 - 18:19

Dolf En Lenie:

Net SBS6 gekeken en gezien dat Lia haar voorkeur uitging naar een woning aan de JJ Allanstraat in Westzaan. Sterk verhaal maar echt waar..daar woont de broer van Lenie met zijn familie. Klein wereldje hoor!! (en wij bijna om de hoek)