Daar zijn we weer!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
24 Februari 2011 | Spanje, Torrevieja
Gister was ook weer een gezellige en drukke dag en vandaag een stuk rustiger, waardoor we weer even verslag uit kunnen brengen! Volgende week hebben we elke middag live muziek!!! En natuurlijk blijven de zaterdagavonden ook gezellig met live muziek en entertainment!!!
Vorige week dus een hele leuke week gedraaid, het wordt zichtbaar drukker en hopelijk hebben we hiermee het rustige winterseizoen afgesloten en kunnen we ons voor gaan bereiden op het komend seizoen. En daar zijn de chicas al mee bezig, met o.a. een nieuwe tapaskaart!!! Hierover binnenkort meer!
Afgelopen zaterdag bezoek gehad van Hazes!!! 3 Nederlandse mannen kwamen in de middag even wat drinken en kwamen 'savonds terug in Hazes tenue, helemaal leuk! Een groepje Belgische fietsers kwamen nog langs en mochten hun fietsen binnen parkeren en zo maken we elke dag weer wat mee :)
Onze vrije dagen weer prima besteed. Maandag naar Guardamar, lekker bij Maaike naar de kapper en daarna het terras op, heerlijk!
Dinsdag met de hond weer richting Playa Flamingo, wederom een schitterende dag en lekker in het zonnetje geborreld. Aan het eind van de dag naar Alicante airport om daar Ad en Jose op te halen en daarna met z'n allen gaan eten bij de Italiaan (Sunset was helaas gesloten).
Gister de week weer begonnen, wederom veel volk binnen gehad en veel gezelligheid. De hond heeft zich ook weer prima gedragen, althans dat dachten wij, maar op het moment dat Suus iets wilde printen, deed de printer het niet en bleek ook daar de draad van door geknauwd!!! Nu weten we het zeker, hebben wij weer, een kruising tussen een hond en konijn!!! Foei! Gelukkig kan Rob ons weer uit de brand helpen en de draad solderen! Dolf en Lenie zijn inmiddels begonnen aan hun laatste week Spanje, snik!!! Zij kwamen nog even langs, eerst zondag samen met Peter en Ria (Peter was jarig) en dat hebben we leuk gevierd, met een extra gedekte tafel en met liefde gemaakte lunch :) Peter en Ria, we missen jullie ook wel hoor!!! Super leuk dat jullie er weer waren!!!
Gister waren Dolf en Lenie hier met andere kennissen, waarvan de dochter (Iris) heel lief tekeningen voor ons heeft gemaakt. Volgende week zullen Dolf en Lenie vertrekken, terug naar Holanda (dat wordt ook voor de chicas huilen!)
Rosa en Rabbie waren gister weer van de partij en wat denk je??? De ramen bij de chicas zijn zo schoon, dat Rosa dacht dat het raam open stond en naar buiten kon kijken, maar helaas, er zat nog een raam voor...hahahah, dus jullie raden al wat er gebeurde!!! Vol met het hoofd tegen het raam, tja je had er gewoon bij moeten zijn! We lagen helemaal dubbel! Ad en Jose kwamen nog even langs, konden meteen wat spullen met de auto mee terug nemen voor ons. Tja Adje, ge wordt wel altijd aan het werk gezet war!
Vandaag begonnen met de Spaanse les!!! Eliane is zo lief om ons priveles te geven en dat ging super! Elke donderdag van 10 tot 12, de verse producten van Delice worden net daarvoor gebracht en zo zijn we de dag begonnen! De nieuwe leesmap ligt weer op tafel, wederom wat nieuwe mensen binnen! Inmiddels zijn de gevulde koeken al op! En nu zie ik jullie denken dat we die zelf op hebben, maar niet dus, de klanten zijn ons voor geweest!!!
Nou, geloof dat we weer aardig bij zijn nu! Fijne week nog en tot...????..... ps: wacht even tot we onze foto's geplaatst hebben!!!!!!
xxx
24 Februari 2011 - 15:26
Bauk:
Wat toevallig.........
ik zat net te denken, zal ik Suuske een e-mail sturen, want ik heb al zo lang niets meer van de Chicas gehoord. Leuk om te lezen dat het zo druk is geweest. Je ziet het ook op de foto's. Die zijn weer erg leuk moet ik zeggen. Super, ga zo door! Op naar de drukke zomers dan maar. Wat een boef is de Chico toch hè!? De draad van de printer doorbijten, verdorie :(
Ik ben blij als de winter voorbij is. Het heeft wel iets, maar nu ben ik het weer beu :). Hier is alles verder goed ook met de liefde. Dan weten jullie genoeg hè!?
Dikke x voor iedereen daar en succes met drukte meiden. -
24 Februari 2011 - 16:23
Carla:
Hoi dames,
Het ziet er weer gezellig uit, het weer is weer uitstekend, hier is het nat en somber.
Maar ja we zijn in Nederland, vanavond ga is tapas eten, ik ben benieuwd, dan kan ik als ik bij jullie ben de verschillen bekijken. Verders alles ok en een fijn werk weekend, ik mag nog en dagje
werken en heb dan weekend. Heel veel groetje Carla. -
24 Februari 2011 - 20:01
Peetje:
Hallo dames: wat hebben jullie het er druk mee zeg! Maar hier in Tilburg is het ook druk, volop voorlijmen, texen en verven. Maar gelukkig heb ik veel hulp van ons pap (alias Silicone Keesje). En behalve dat het ook hier dus flink werken is, heeft het ondertussen ook nog gesneeuwd! Het moet niet gekker worden war! Ben dan ook flink jaloers op Ad en José. Doe ze maar de groetjes ene....misschien moet Chico een keer naar Nederland komen voor een extra opvoedingsku. Want ons Spotje zou zoiets nooit doen!!!! Xje van jullie zusje -
25 Februari 2011 - 15:46
Marc Van Hilde:
Nou we hebben ff moeten wachten, maar dan staat er ook iets.
Leuke foto's
Doe Ad en Jose de groeten.
Groeten vanuit een druilerig Gool -
25 Februari 2011 - 18:51
Suus 2:
Heeej dames! Wat een drukte, leuk hoor. En die andré hazes is een lekker ding zeg. Geniet er van dat je op het terras kunt zitten, kunnen we hier bijna hopelijk! alvast veel plezier met de dames van dames 6!!!! xxx susafarie -
26 Februari 2011 - 19:00
Ria En Peter:
Hoi, hoi,
Ik zag dat jullie het inmiddels ook deze week weer lekker druk hebben gehad en het seizoen nu langzaam op gang lijkt te komen en dat is waar jullie het natuurlijk voor doen, wel lekker aanpakken maar dat is jullie wel toevertrouwd hoor.
Nogmaals bedankt voor de geweldig leuke verrassing op mijn 65 ste verjaardag afgelopen zondag.
Helaas was Roos nog niet genoeg in de stemming dus haar speciale act heb ik moeten missen maar, je kunt in het leven nou eenmaal niet alles hebben.
Wij komen in ieder geval in september terug voor een weekje golfen en zijn dan zeker van plan om even langs te komen, misschien hebben jullie dan wel weer een nieuwe "act" in huis.
Het ga jullie goed -
27 Februari 2011 - 18:02
Hilde:
@ Peet: whahahaha wij hebben een Jantje silicone, en jullie een silicone Keesje.
Wordt een plakkerige boel.
Maar de gebroeders kennende, Pietje precies.
Enne Spaanse dame's: zet hem op het voorjaar. Geniet van alles.
toedeloe -
27 Februari 2011 - 18:44
Jan En Gonnie:
Hier een berichtje van het verslag. het is wel even geleden , komt een beetje door al dat gedoe van ons, maar het gaat de goede kant op. Wij zijn blij dat het erg goed gaat daar bij jullie en wat die hond van jullie allamaal te weeg brengt je moet hem toch wat beter opvoeden hoor!!!!!. Zo gauw wij kunnen willen we naar Spanje komen en alles mee willen maken zien en horen.
Hier is het weer maar pet regen brrrr. doe de groetjes aan Ad en Jose.
Veel groeten van Oom Jan en tante Gonnie. -
01 Maart 2011 - 14:08
Sint:
Zoooo dames,
Das weer ff geleden!!
Niet normaal dat jullie gewoon schaduw hebben! Dat zal bij ons nog even duren voor de zon zich eens laat zien. Verder hebben Peer en ik 't druk druk druk. Das juist goed ;)
Vandaar ook dit late bedankje voor de valentijnskaart!!!
Wij zijn errug benieuwd naar de zanger van bar Carlos. We gaan er dan we vanuit dat we net zo'n hoeveelheid Licor 43 krijgen als daar :p !
Dikke knuffel, ook aan chico, Ad en José!!! -
01 Maart 2011 - 21:52
Karin:
En ik dacht dat Hazes de pijp ut was, maar hij is gewoon naar Spanje vertrokken. Zingt hij nu ook Spaans? Un poco amorado of con sangre sweetos y .......
Adios hasta la proxima vez