Vrijdag 25 maart - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Vrijdag 25 maart - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Vrijdag 25 maart

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

25 Maart 2011 | Spanje, Torrevieja

Goed, de aarbeving overleefd te hebben, weer even een update vanuit Torrevieja! Het is de afgelopen dagen heel slecht weer geweest, storm, bewolking en af en toe wat regen. Gelukkig laat de zon zich vandaag weer zien, mensen worden hier nl. al deprie als de zon een paar dagen niet schijnt. Tja ik moet zeggen dat het ook wel een stuk aangenamer leven is als de zon schijnt, zeker wanneer je vrij bent! Helaas, onze afgelopen vrije dagen waren bewolkt, maar we hebben onze tijd erg productief besteed (zoals altijd), volop aan het werk (hier kunnen we nog niet over in detail treden....) en natuurlijk lekker gewandeld met Chico. We hadden een truitje vor hem gekocht wat goed aan ging, maar om het uit te krijgen was een grotere klus en daar moest de schaar aan te pas komen (einde van het truitje dus). Binnenkort zullen we een echt Dos chicas shirtje voor hem scoren, misschien wel een rose als Chico een meisje is geworden (jawel... eraf met die ballen!)
Het lijkt wel standaard, maar op woensdag de week weer erg goed begonnen! De ochtend begon met de komst van Frans en Leo! Super leuk om hen weer te zien en jammer dat Constance er niet bij is! Een leuke workshop mozaiek en in de middag volop volk, leuke muziek en druk aan het werk. Donderdag daarentegen was erg rustig. We beginnen de ochtend dan altijd met onze Spaanse les van Elianne die in de middag terug kwam om met haar bandje te repeteren, erg leuk!!! Sambalballen erbij en swingen maar! Chico verveelt zich ook op dagen dat hij niet naar buiten kan, hij zit zijn tijd dan door in het kantoor, maar maakt daar weer een eigen feestje! Volop apres-ski in ons kantoor met overal weer pluis van een kapot gekauwd kussen! Goed bezig Chico!
Gister nog de verjaardag van Conny gevierd met erg lekkere taartjes, mmmm....... Gefeliciteerd Conny ennu, over twee weken een big party at your place!!!
Nou lieve mensen, dat was het weer even. Fijn weekend alvast en tot snel!!! xxx

• 25 Maart 2011 - 20:42

Carla:

Hoi dames,

Wat gaan jullie met die kruiwagen doen? Niet die vlokken van dat kunnen opruimen, misschien het strand een stukje verplaatsen, of een verbouwing. Ik hoop iets gezelligs. Hier is het prachtig weer, wij kunnen naar buiten hoor. Fijn weekend en werk ze.
    Groetjes Carla

• 25 Maart 2011 - 22:23

Karin P :

Misschien een loopband aanschaffen voor Chico, kan hij zijn energie kwijt. Jaja je leert nog eens wat van de dogwhisperer.

• 26 Maart 2011 - 21:57

Peetje:

Hola chica's. Dat is toch niet "het" kussen van Suus wat Chico heeft kapot geknauwd???? Want als dat wel zo is dan snap ik ondertussen ook dat z'n ballekus eraf moeten! Aan Suus haar kussen mag niet eens iemand ruiken, laat staan opeten en kapot knauwen! Hoe dan ook, heeft het toch nog gesneeuwd in Torrevieja! Fijn weekend ene....je zult het niet geloven maar het is echt waar....de vorige keer dat ik een aardschok in Torrevieja heb ervaren zat Jac op de pot!!! X Peet

• 28 Maart 2011 - 06:52

Bauk:

Hej meiden,

Hoe gaat het daar en wat gaan jullie met die kruiwagen doen? Ik heb werkelijk geen idee hoor meiden. Wordt het misschien een nieuwe manier van bedienen voor jullie?! Balen dat de zon niet schijnt op jullie vrije dagen. Ik ben benieuwd hoe lang Chico zijn 'Dos Chicas' truitje aan houdt, erg spannend!! Hier is alles goed, het weekend is het lekker weer geweest en vandaag weer aan het werk!

Dikke x Bauk

• 28 Maart 2011 - 13:05

Jan En Gonnie:

beste meiden een hond hoort geen jas aan te hebben dat is niet goed voor de huid die moet namelijk zijn warmte kwijt,en aan de kou wennen die daar wel meevalt.
    groetjes. Ps ik wil best een keer jullie hond even uitlaten als dat nodig is.

• 29 Maart 2011 - 18:22

Ria En Peter:

Hoi Chica`s,
    Leuk om te zien dat het zo lekker gaat met jullie en de ondeugende Chico.
    Het gaat lukken!!!!! Ze kunnen daar niet meer om jullie heen...... en de artiesten vechten straks om bij de Chica`s te mogen optreden ha,ha.
    We zitten hier echt te wachten om weer jullie kant uit te komen hoor maar het zal toch niet eerder dan september worden, valt niet mee hoor.
    Zijn reuze benieuwd naar jullie tappas hoor.
    Heel veel goeds voor jullie daar en we blijven jullie volgen.

groetjes Ria en Peter