Wat een week!!!!!!!!!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
18 April 2011 | Spanje, Torrevieja
Jeeeeeeeeemig, wat een week/weken hebben de Chicas achter de rug!!! We beginnen maar meteen met het feest van afgelopen zaterdag. De verjaardag van Rosa waarbij er ongeveer 80 mensen uitgenodigd waren en waarvoor wij de catering ook moesten verzorgen. Hier zijn wij enorm druk mee geweest de afgelopen weken en natuurlijk was het voor ons enorm spannend. Afgelopen vrijdagavond zijn wij tot laat aan het werk geweest en zaten we tegen half 2 nog volop ballonnen te blazen en hebben we alle tafels al klaar gezet en hebben we 80 zitplaatsen gecreeerd. Blij dat we dat gedaan hadden, want zaterdag waren we gewoon open en dan kun je tussendoor toch echt niet zoveel doen. Jannet was de hele dag druk in de keuken, had blaren op haar vingers (140 eieren gepeld :), lekkere salades gemaakt, chili con carne en nog veel meer!!! Conny heeft een heerlijke Russische salade gemaakt en een plateau vol gevulde eieren. Super bedankt weer voor al je hulp!!! En Rudy waar was jij??? Oja, eerst de siesta en daarna de fiesta!!! Rudykuh ook bedankt war (vooral voor de goede omzet, hahahah). David kwam wat vroeger en heeft een hele mooie bloemencreatie gemaakt (Rosa is dol op bloemen) En hoe was het feest??? Hoe is het allemaal verlopen???
HELEMAAL TE GEK!!! Het was super verzorgd, alle gasten waren super tevreden en het was een groot feest!!! Rosa heeft ons honderd keer bedankt, ze heeft nog nooit zo'n mooi feest gehad en ook Rabbie en haar zoon Marc waren super te spreken over het werk wat we verzet hebben. Alle gasten hebben genoten van het eten en ze waren echt van alles onder de indruk. Werkelijk te gek!!! Er zijn in totaal ongeveer 65 mensen gekomen. We hadden eten in overvloed, want we wilden natuurlijk niet dat onze gasten met een hongergevoel thuis zouden komen, dus..... op zondag gezellig gratis buffet bij de chicas onder het genot van live muziek van Ameritz! De Chicas lagen zaterdag om 4 uur in bed, super moe, maar erg voldaan!!!
Zondag was bikkelen, we hadden echt de vermoeidheid van de afgelopen weken in de benen. Veel mensen van afgelopen zaterdag kwamen op zondag nog even genieten van het gratis buffet (familie van Beurden voorop). Rosa en Rabbie kwamen nog langs met vrienden en bleven ons maar bedanken voor alles wat we voor hen gedaan hadden. Rond 19.00 uur waren de laatste gasten weg en toen konden de Chicas door naar een BBQ in het hof van Ronald en Maria :) (voor de Nederlandse lezers " de tuin van Ronald en Maria") We hebben de boel de boel gelaten en zijn gezellig aangeschoven bij het tuinfeestje. Tja en dan zie je eens de andere kant van fietsenverkopende, serieuze, professionele, stille Ronald :) Samen schommelen met Rudy alias Sjoe in de nieuwe schommelstoel, als dat maar goed gaat. Onder toeziend oog van Maria schommelde de mannen zo hard dat het ding bijna uit zijn schroeven sprong. Het was een gezellige avond met een leuke grap dat wij aan kwamen (als laatste) en zgn. net iedereen ging.... grappig hoor!!!
Voor de 3e keer in de toko blijven slapen, omdat we vandaag nog heeeeeel veel troep moesten ruimen en we de bar opnieuw hebben ingericht met een ander bier op de tap! We hebben onze fietsenverkopende buurman maar even een koffie en verse jus gebracht :) Jannet heel de keuken weer netjes gepoetst, alles gedweild, tafels terug gezet, ballonnen geprikt en alles weer in oude staat terug. Dat kostte toch weer een hele werkdag, maar wel effe lekker relaxt lunchen en kletsen met Sjoe en Conny.
Buiten het feest waar we zo druk voor zijn geweest, hebben we ook nog gezellig met Franco en Jeva gegeten en hun appartement bewonderd. En wat denk je??? Zitten we in het restaurant, zijn we net klaar met eten komen daar Rudy en Conny binnen, das toch ook toevallig!?! Franco en Jeva, jullie hebben een super leuk woninkje en gezellig dat we toch nog samen konden eten voordat jullie weer weg zijn :)
Natuurlijk is de familie ook nog in huis, daar hebben we niet veel tijd mee door kunnen brengen, maar gelukkig komen ze elke dag even bij de Chicas langs en ook bij het feest waren ze uitgenodigd. Niels en Roel hebben nog even in de kano gezeten en later was Roel druk met vliegeren. Wel tof dat ze op de hond willen passen, nu maar in de gaten houden dat ze hem niet stiekem mee naar Belgie nemen.....
We zijn nog een borrel gaan doen bij Nia's bar samen met Rudy en Conny. Was daar een ventje tv aan het kijken " Pipi Langkous", wat leuk om weer te zien, maar hoe heet het paard van Pipi ook alweer??? Heel de kroeg was ermee bezig, niemand wist het, hulplijn Petra van Beurden ingeschakeld, zij weer een hulplijn computer ingeschakeld en jawel hoor daar kwam het verlossende antwoord.... Kleine Witje, hahhaha, iedereen was er druk mee.
Oja... hebben jullie onze nieuwe broeken gezien, die we voor het feest gescoord hebben???
Vanavond lekker gaan eten bij El Paraiso en weer een beetje aandacht voor onze zoon :)
Lieve lezers, morgen hebben de chicas een dag vrij waarbij ze weinig moeten, dus we gaan er eens effe erg van genieten. Vannacht in ieder geval een beetje bij geslapen in de toko, vanavond weer thuis met oordoppen in.........
ps: Dolf en Lenie, jullie kaart is vandaag aangekomen voor Rosa, super leuk we zorgen dat ze hem woensdag krijgt!!! Tof dat jullie zeker weer gaan komen!!!
Besoxxx
Besoxxx
19 April 2011 - 06:38
Dolf En Lenie:
Geweldig dat het zo'n succes geweest is. (moet heel spannend geweest zijn voor jullie) Maar was er anders te verwachten??? Geniet lekker van jullie vrije dag. Een dikke pakkerd van ons. -
19 April 2011 - 06:58
Bauk:
Hej lieve meiden,
Wat leuk zeg, zoveel foto's! Ik vind het super leuk dat jullie eerste georganiseerde feestje een succes is. Op naar de volgende dan maar!! Jullie zorgen wel voor goede mond op mond reclame zo daar meiden. Keep up the good work en geniet maar lekker van de welverdiende vrije dag! Hier in het zuidelijke Tilburg is het ook heerlijk weer, echt genieten!!!! -
19 April 2011 - 06:58
Bauk:
P.s de groetjes aan de familie uit België van mij :).
Beso Bauke -
19 April 2011 - 07:27
Peetje:
Hola Chicas, Chico y los otros de la familia! Wie had dat een jaar geleden kunnen denken! Dat jullie "feestbeesten" ook zelf een superfeest kunnen organiseren! Zag er allemaal geweldig uit! Nog even en jullie zijn de populairste uitgaansgelegenheid in Torrevieja! Kun je nog wat van dat eten in de vriezer stoppen voor over 2 weken???? De vakantiekriebels beginnen weer te komen. Maar eerst hier nog even van de zon genieten. Groetjes, ook aan Rudy, Connie, Ronald, Maria, Rose en Raby en aan La Familia natuurlijk. X Peet -
19 April 2011 - 07:39
Relana:
Hallo! Wat leuk om steeds te lezen dat het zo goed met jullie gaat! Ik ben wel heel erg benieuwd naar hoe het er nou allemaal live uitziet, en hoe het met je Spaans is Jannet :P Ik ga komende week weer naar Murcia, mijn studiegenootjes en huisgenootjes opzoeken, eens zien of er ook een dagje Torrevieja inzit! Op welke dag kan ik het beste langskomen? En welke dag niet, omdat jullie dan bijvoorbeeld dicht zijn...?
Groetjes Relana -
19 April 2011 - 08:53
Sint:
Wat geweldig om te zien dat het zo druk is!!! Ik kan niet wachten tot augustus/september EN oktober!! Dan komen we in totaal 3 weken naar Torrevieja WIEHOOEEEE!
Dikke kus Cynthia en Peer