Drukte in de casa! - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Drukte in de casa! - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Drukte in de casa!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

02 Mei 2011 | Spanje, Torrevieja

Goedemorgen allemaal!!!
Nadia hartelijk gefeliciteerd!!!
Niet te geloven, maar helaas vandaag regen! De chicas zijn lekker vrij, de familie is veilig aangekomen, maar het weer werkt niet echt mee vandaag het regent hier namelijk en het ziet er ook niet naar uit dat het vandaag nog zonnig wordt. Maargoed, gezellig met z'n allen in de huiskamer, tekenen, lezen, bietje eten, gamen en zo boodschappen doen. Chico is ook helemaal in zijn element, want hij krijgt weer veel aandacht van iedereen.
Zaterdagavond hebben we weer een heel gezellige avond gehad met Rockabilly rebel. Het was erg druk. Zondag was daarentegen een rustige dag, we konden op tijd sluiten om de familie in Alcante op te halen. Chico mee en maar wachten in de aankomsthal..... Jac en Truus waren er ook en ook Remke en Gerard kwamen we tegen. Na lang wachten zagen we in de verte de familie verschijnen en zoals we al gedacht hadden.... eerst aandacht voor Chico en daarna werden de chicas opgemerkt :)
Gezellig een avondje kletsen en vooral snaaien: paaseitjes, chips, tortilla, zalm, koek en een lekkere borrel erbij. En nu maar toezien of oma Wiesje niet al het eten onder de tafel aan Chico geeft (nee Keesje, de hond is echt niet te dun!)
De familie was heel enthousiast over de metamorfose die het huis heeft ondergaan, super leuk! Eindelijk is de verrassing geweest en hoeven we het niet meer geheim te houden. Keesje, super goed dat jullie niets verklapt hebben!!! Nu kunnen we dus ook onze klusfoto's prijsgeven, want ja beste mensen, deze Chicas hebben op hun vrije dagen en avonden heel wat afgeklust. Misschien dat jullie nu geloven dat wij echt niet altijd op het terras zitten als we vrij zijn :) En ja, we hebben ook wat hulp gehad, ome Ad bedankt voor het ophangen van de douchestang en toiletrolhouder en Klus Jeroen bedankt voor al het ophangwerk!!! Er zijn nog een paar spullen die uit Nederland moeten komen zoals het tv-meubel, de pedaalemmer en het schilderij voor boven de bank en dan is het huisje echt super sfeervol ingericht. Zelfs de matrassen die al 35 jaar in gebruik waren zijn nu vervangen (of het nodig was?????) wel prettig dat je nu de spiralen niet in je rug voelt :)
Wij gaan nu lekker van de dag genieten: een natte hond in de mand, Jill voor de x-box, Roy DS'end op de bank, Peet koffie aan het maken, Wiesje de roddelblaadjes aan het lezen, Netje die haar Desigual pofbroek showt, die Wiesje nu ineens wel mooi vindt en Suusje die dit verslag nu gaat eindigen en van haar vers bakskuh koffie gaat genieten.
Fijne dag en liefs van ons allen!!!
xxx

• 02 Mei 2011 - 09:40

Joyce:

Ik kan niet wachten. Wij zijn de dagen aan het aftellen hier!
    Maar we willen wel graag mooi weer reserveren. Tot zaterdag.

XX

• 02 Mei 2011 - 11:21

Bauk:

Fijn om te lezen dat de familie veilig is aangekomen!!!! Doe ze maar de groetjes van Bauke en Joris. Jullie krijgen natuurlijk ook de groetjes van lieve Joris :). Jammer dat het weer minder is, maar ik weet zeker dat het hier niet lang duurt. Hier schijnt de zon heerlijk!!

Wij zijn hier op kantoor aan het verbouwen (het gaat van beneden naar boven), dus we kunnen het klus team uit Spanje wel gebruiken :) haha!

Verder aan rustig hier aan het front in Tilburg. Lieve iedereen, tot het volgende verslag (p.s. en ik wil wel de familie op de foto's terug zien :).

Dikke Beso Bauk

• 02 Mei 2011 - 11:21

Bauk:

Ooooh ja en de metamorfose is ook goed gelukt! Top meiden!!!

Beso Bauk

• 02 Mei 2011 - 15:23

Carla:

Hoi dames en natuurlijk heer (Roy),

Fijn dat jullie goed zijn aangekomen, jammer dat het regent maar, binnen is het ook super leuk geworden, heel gaaf. Ziet er erg gezellig uit, dus een dagje regen is niet zo erg. (Jannet en Suus jullie hebben het hartstikke gezellig gemaakt. )Hopelijk is het morgen beter, hier was de zon wel aanwezig maar de wind was krachtig, dus je kon ook niet buiten zitten. Heel veel plezier verder,

Dikke Kus Carla

• 02 Mei 2011 - 16:30

Hilde V/d V:

Wow wat een verbeteringen. Enne......................... nu jullie toch de slag te pakken hebben, mogen jullie dat in het buurthuis ook wel doen!!! Je weet wel een beetje jaren 2011 toevoegen bij de jaren 1800 ;-) (sssst niet verklappen)
    Ik hoop dat jullie snel wat mooi weer zullen krijgen, en dan kan het genieten extra gezellig worden.
    Groetjes aan iedereen.

• 05 Mei 2011 - 09:34

Sint:

WOOoooooooooWWWWW!!! Wat ziet alles er mooi uit!!! chic!!! You go girls!

• 05 Mei 2011 - 09:45

Sint:

Peet, Wies, Jill en Roy: HEEEEEL Veel plezier daar xxx

• 05 Mei 2011 - 19:26

Karin:

Ziet er goed uit dames. Nu zorgen dat Chico aan niets knabbelt! Was het gezellig met nienke op. Visite? Tjuuuuuuuus