Dinsdag 10 mei
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
10 Mei 2011 | Spanje, Torrevieja
Weer een week verstreken, dus hoog tijd om onze trouwe lezers weer op de hoogte te stellen van de stand van zaken.
Jacques heeft zich inmiddels bij de familie gevoegd, dus de Chicas en Chico logeren tijdelijk in de toko.
Vorige week een leuke week gehad. Donderdag vanuit het niets kwam daar een Tilburgse familie binnenlopen..... Bob en Nienke met hun kids Jelle en Marten. Super leuk! Nienke is een sportvriendin van Suus en zij zijn nu in de buurt van Torevieja op vakantie en kwamen even een kijkje nemen in onze toko. Ja Poppe, we hebben de groeten ontvangen, thanks! De familie heeft lekker zitten smikkelen en zijn daarna weer gegaan. 's Avonds met de familie Hollandse pot eten van Peetje en Wiesje.... lopen we richting huis, gaat de telefoon.... Willem uit Veldhoven (vriend van Suus)..... staat voor de deur bij de Chicas, maar wij waren net gesloten en naar huis. Wat een verrassing! Willem en Jolanda zijn de volgende ochtend gezellig komen ontbijten en gingen daarna weer verder op doorreis :)
Goed, thuis lekker Hollandse pot op en daarna trakteerde wij lekker op een ijsje bij Sirvent.
Gezellige drukte in huis en de drukte zou niet compleet zijn zonder kakkerlak, hahahah veel commotie want Vinkie wist te melden dat er een kakkerlak in de kast verbleef en had hem reeds te pakken. Wies kan dan ineens heel hard lopen en Peetje voelde zich veilig boven in het stapelbed :)
Vrijdags tapas gegeten met Rudy en Conny in onze toko, even wat probeersels erbij. Ook de familie kwam even langs en hebben hun spinazie ingeruild voor eten bij de Chicas :) Conny heeft laten zien hoe je pan de Calatrava maakt, mmmmmmm...... Dit heeft Suus weer heeeeeel gelukkig gemaakt! Super lekker!!! We hebben heerlijk gesmuld! De rest van de avond was niet zo druk, dus we konden op tijd naar huis en hebben onze laatste nacht bij de familie geslapen.
Zaterdagochtend is Jacques aangekomen en ook Joyce en Myrte (vriendinnen van Vinkie) zijn aangekomen en kwamen ons direct in de toko opzoeken. 's Avonds karaoke, heel de familie was gekomen en ook Joyce en Myrte. Jill heeft een lied van K3 gezongen en Petra, Suus en Jannet durfde het aan om met z'n drietjes "Mamamia" te zingen. Heel erg gezellig allemaal. Rudy en Conny kwamen nog laat binnen, na een etentje, met Rudy die al de nodige biertjes op had, hahahaha, dus dat was lachen :)
Zondag 8 mei, moederdag en de verjaardag van ome Jan! Dit werd natuurlijk bij Dos Chicas gevierd!!! Appelflappen, gevulde koeken, appeltaart, chocotaart en pan de calatrava, bus slagroom erbij....jammie!!! Heerlijk buiten gezeten en genoten!'s Avonds zijn we nog met z'n allen gaan eten bij het restaurant La Vela bij La Mata, heerlijk en super gezellig! Ome Jan en tante Gonnie bedankt!!!
Maandag is Jacques de neef en nicht van Suus op gaan halen, Dymco en Debbie, zodat wij met Joyce en Myrte konden gaan lunchen. Wat een heerlijke dag, super lekker weer, lekker gaan loungen bij de nieuwe haven en daarna weer een terras verderop, donutje na..... heerlijk!!! Chico kon gewoon mee en na de lunch zijn we naar de familie gelopen, effe kletsen, Niels bellen voor zijn verjaardag.... gefeliciteerd!!! 16 jaar!!! En weer terug richting toko, even stoppen bij onze favoriete pizzatent, beetje eten en weer door :) Eindelijk weer een nacht van 8 uur gehad en vandaag wederom heerlijk weer en een relaxt vooruitzicht!!! Misschien dat we zo eens de kano pakken en met Chico gaan zwemmen..........
Veel liefs weer xxx
Veel liefs weer xxx
10 Mei 2011 - 09:01
Bauk:
Hej Dos Chicas en familie,
Wat een leuke foto's :) ! Ik had er wel bij willen zijn tijdens de karaoke van Peet, Suus en Vinkie hihi :) had ik kunnen lachen. Het eten ziet er lekker uit op de foto's, goed gedaan meiden. Ik lees en zie dat Jacques ook weer is gearriveerd, gelukkig want nu is het weer tenminste veilig in Tilburg (grapje Jacques :). Zou te lezen komen er veel bekenden bij jullie langs in de toko, leuk hoor! Het weer ziet er ook goed uit op de foto's! Nog bedankt voor jullie kaartje, ook namens Joris. Erg leuk en attent, kei lief meiden en Chico!! Hier gaat alles z'n gangetje, helaas is het weer wat minder hier vandaag. Veel bewolking en dus weinig zon :( Het weekend wordt het maar 16 graden, dus Peet en de familie. Blijf nog maar lekker daar :! Nou doe de groetjes aan heel de familie van mij en Joris en tot het volgende bericht maar weer.
Dikke Beso Bauk -
10 Mei 2011 - 09:56
Dos:
Wat een zalig weer en het eten ziet er heerlijk uit! Het wordt tijd om eens langs te komen want volgens mij ben ik de laatste Hollander die jullie nog niet LIVE in actie gezien heeft ;-)
dikke zoenen uit Breda!!! -
10 Mei 2011 - 12:05
Marc Van Hilde:
hallo dames,
Vraag nou eens of ome Jan mee wil doen met de karaoke.
Hij schijnt echt te kunnen zingen als een jonge nachtegaal.
Wil het dan wel graag op een foto zien, hahahaha
groeten vanuit een zonnig gool, zonnetje is net doorgebroken.
gr Marc -
10 Mei 2011 - 18:09
Li:
He Tilburg het zal daar wel kei gezellig zijn met zijn allen, genieten dus...
De foto's zijn weer helemaal geweldig, wel jammer dat er nooit eens
een foto met eten en drinken bij zit!
Heel veel plezier en een dikke knuffel -
10 Mei 2011 - 20:15
Marielle:
Het moet niet gekker worden, zijn de 3 loco's op het strand los locos geweest? Volgens mij heeft Jill wel een favoriete fotopose... van wie heeft ze dat?
Kan ik voor volgend jaar moederdag ook z'on stukske pan de huppelepup reserveren? Ziet er goed uit. Snap zowieso niet dat jullie nog niet mee hoeven te doen met afvallers xxl, komt vast door dat lopen. (misschien verplicht om op gewicht te blijven?)
Veel plezier en ipv kakkerlakken hebben we hier een echte muggenplaag, Stephanie is vandaag in het AD gezet met haar foto. De kamikazemuggen uit de duinen hebben een feestje gevierd op haar rug o.a. We werden opeens gebeld of ze steffie hiervoor mochten fotograferen.
Adios amigos! x yellie -
11 Mei 2011 - 13:27
Sint:
Wat leuk al dat onverwachte bezoek! En wat een familiebijeenkomst zeg. Heb wel met mezelf en Peer te doen hier in Nederland! Jill: ziet er heel professioneel uit dat zingen! Dat wil ik een keer live zien! En dames, jullie ook hoor ;)
Wies, het gaat goed met 't hundje, hij mist je nog niet zegt ie. Dus wellicht adoptiepapieren tekenen als je terug bent :P
Dikke kus allemaal en veel plezier nog!!
11 Mei 2011 - 17:01
Poppe:
Ook ik sta ooit onverwacht op de stoep en dan wil ik het verbaasde gezicht zien. Hoorde dat het een mooi plaatje was. -
12 Mei 2011 - 21:20
Karin:
Hè ladies, heb de grond bij jullie ook geschud