Weekend! - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Weekend! - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Weekend!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

23 Mei 2011 | Spanje, Torrevieja

Wat is het toch altijd heerlijk om op zondagavond naar huis te lopen, wetende dat je twee vrije dagen in het vooruitzicht hebt! Nog een maandje genieten, want juli, augustus en een deel van september zullen de Chicas vol gas draaien... alle dagen en alle avonden open!!! De zomer lijkt ook echt te zijn begonnen, want de temperaturen stijgen aardig, stranden zijn heel wat drukker en de lifeguards staan overal paraat!Ook in de toko is de rustige periode achter ons gelaten, het is duidelijk drukker aan het worden, er komen nog steeds nieuwe mensen en we krijgen heel veel mensen die weer terug in Spanje zijn en die ons meteen op komen zoeken. We blijven ontzettend blij met onze gezellige klantenkring!!! Dolf en Lenie... we vinden het wel heel lang duren voordat jullie weer terug zijn.... Jullie beige kleedjes liggen nu bij ons in het huisje over de bank :)
Chico is aardig opgeknapt, zijn wond ziet er prima uit, antibiotica is afgemaakt en meneer hoeft zijn kap niet de hele dag meer om, alleen tijdens het slapen. Morgen nog even een check bij de dierenarts en dan mag meneer weer ravotten op het strand en in het water :)
Afgelopen woensdag zijn Gert en Marjan in Torrevieja aangekomen (oom en tante van Jannet). Zij hadden een hele doos lekkers meegnomen.... Je kunt het al wel raden: heeeeeeeeel veel overheerlijke chocola, megastroopwafels, oude kaas en kruiden waarmee Jannet in de keuken aan de slag kan. Een doos vol en dan te bedenken dat er eigenlijk 3 dozen voor ons bestemd waren, maar twee hebben Torrevieja niet bereikt en zijn bij andere bezoekjes achter gebleven :( Super bedankt Gert en Marjan en heel leuk dat jullie onze toko in werking hebben gezien!!! En hoe fijn is het dat jullie ook de bh-act op zaterdagavond mee hebben mogen maken!!!
Woensdag was ook de verjaardag van tante Gonnie, dus gezellig wat slingertjes gehangen en gezorgd voor gebak en cadeautjes. Lekker koffie gedronken bij de Chicas en 's avonds lekker uitgegeten. De vakantie zit er voor hun alweer bijna op, want morgen brengen we ze in de ochtend naar de luchthaven en zullen ze weer terug gaan naar Goirle.... Ze zijn elke dag bij ons in de toko geweest, dus we zullen ze weer missen!!! Tante Gonnie heeft nog wat knopen aan broeken vast gezet nu het nog kon, vanaf morgen moet Suus dit karwei weer voor haar rekening nemen.....
We hebben voor Ronald (van Interbike) en Rudy een mooie roze polo geregeld met het logo van de Dos Chicas. Die mannen vonden het nl. echt een homokleur en wilde absoluut geen roze kleding, maar ....had Ronald gezegd... als Rudy het ook aan doet.... Tja, wij regelen dat gewoon even, dus twee mooie felle roze shirts van de Chicas... die moet je wel aan doen!!! Dat hebben we afgelopen week cadeau gegeven en het stond de mannen super goed!!! En wat denk je??? Rudy heeft het shirt 's avonds met het stappen aangehouden en heeft super veel leuke reacties gehad, er zijn zelfs mensen geweest die vroegen of ze er een foto van mochten maken!!! Hoe leuk is dat!!! Misschien moeten we er een kledinglijn bij maken??????????
Gisteravond lekker gaan eten bij Nr 1, samen met Rudy en Conny en zo is ons weekend begonnen!
De dag ziet er stralend uit, dus ik denk dat de Chicas weer eens bij het zwembad van Ad en Jose neerstrijken...... Fijne week en tot snel!!!
xxx

• 23 Mei 2011 - 08:44

Bauk:

Zo te lezen gaat het goed met de Chicas!!! Wel leuk dat het druk is, dan krijg je echt voldoening uit jullie harde werken. Leuk hoor die roze shirts, staat de mannen goed zeg maar. Geniet maar lekker van het goede weer en het zwembad. Een update uit Tilburg: alles gaat kei goed! Tot het volgende bericht.

Dikke x Bauk

• 23 Mei 2011 - 10:12

Peetje:

Ziet er allemaal weer gezellig uit. Gisteren tijdens Roy zijn "grote mensen feest" hebben we het weer veelvuldig over jullie avontuur gehad. En over de gezellige zomervakantie die komen gaat! Nadia heeft eindelijk haar kadootje gekregen! En we hebben nog zitten gissen over die kruiwagen! Ik dacht dat er gewoon heel veel tulpen in zouden komen dus...een beetje gelijk heb ik wel gekregen.
    Nu ga ik snel voorbereidingen treffen voor het bbq feest voor Roy en zijn vriendjes! X jullie zus

• 23 Mei 2011 - 10:27

GROETJES

• 23 Mei 2011 - 11:57

Dolf En Lenie:

Hoi lieverds,

Op dit moment zitten we met Peter en Ria in Florida. Ook niet slecht hoor! Leuk jullie belevenissen weer gelezen te hebben en geweldig dat de bh-act nog steeds opgevoerd wordt! Super fijn dat Chic weer opknapt. Ook leuk te lezen dat onze kleedjes ook een goede bestemming gekregen hebben. Ja meiden en we duimen dat jullie deze zomer heel, heel, heel hard mogen werken!!! Tot snel.

Een dikke pakkerd van Dolf, Lenie, Peter en Ria.

• 24 Mei 2011 - 07:21

Marielle:

Hey meiden,
    Ik weet niet wat jullie met die kruiwagen willen doen maar het deed mij gelijk denken aan een bakfiets. Is dat geen idee?! Heb er hier nog een in de aanbieding. Zou leuk zijn om die in Spanje te krijgen. Alhoewel, ik wil niet dat jullie ruzie krijgen wie moet fietsen en wie lekker in de bak mag zitten. We hebben jullie gemist op het feestje van Roy maar het was ook net of jullie erbij waren.... We zijn ook al met het aftellen begonnen! Veel plezier en succes met de aankomende drukte.

• 24 Mei 2011 - 10:50

Suus2:

Hey ladies, bedankt voor het smsje! Kei leuk op de maandagochtend. Geniet er nog van daar!
    xxx suus

• 26 Mei 2011 - 09:57

Mama Wies:

Dit berichtje is voor Lia Vink.
    Ik heb gehoord dat je zondag naar Torrevieja gaat.
    Ik wil je een hele gezellige week toewensen bij de Chicas. Je zult wel heel blij zijn om Jannet en natuurlijk ook ons Suus weer te zien! Jammer dat Richard niet mee kan.
    Een hele fijne vlucht togewenst en geniet van zon zee strand en het prachtige weer en natuurlijk van de chicas en chico niet te vergeten!
    Geniet er van en we spreken elkaar later.

groetjes Wies