Dinsdag 7 juni! - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Dinsdag 7 juni! - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Dinsdag 7 juni!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

07 Juni 2011 | Spanje, Torrevieja

Allereerst Keesje nog van harte gefeliciteerd! De vader van Suus was gister jarig en dat feestje hebben die Chicas helaas gemist.
Onze vrije dagen zitten er weer bijna op, maar wederom volop genoten. De laatste vrije dagen komen eraan, want in de maanden juli en augustus, gaan wij vol gas, alle dagen en avonden open, dus nu nog even extra genieten van onze vrije avonden en onze vrije dagen!!! Heerlijk weer, lekker naar het strand geweest, Chico laten zwemmen en aan het zwembad gelegen. Net vier Pina Coladas gemaakt, vanaf morgen op de kaart in de toko, zelf alvast geproefd en heeeeeeel lekker!!! We hebben een heel leuke en drukke week achter de rug. Natas, Esther en Kaj zijn weer terug in Nederland, zij hebben afgelopen zaterdag nog lekker bij ons geluncht en 'savonds hebben we de verjaardag van Maria gevierd, erg gezellig!!! Conny,Martine, Jannet en Suus hebben op vrijdagavond een lied van Tina Turner geoefend, wat we op de verjaardag van Maria hebben uitgevoerd, Maria op de tafel en het dak eraf ;) De gasten hebben zich enorm vermaakt en de alcohol vloeide rijkelijk...... Day after??? Toch sportief genoeg om op de fiets te stappen en richting de zondagmarkt te gaan (op een enkeling na... we zullen geen namen noemen :) Die mevrouw van de 9e had hem behoorlijk hangen, hahahaha!!! Zatredagnacht nog een telefoontje gehad van Silvia die op het feest van Mark was (balen dat we dat ook gemist hebben :() Erg leuk om Sil en Mark weer eens gesproken te hebben! Miss you all!!!!!!!! xxxx
De Chicas zijn altijd extra opgewekt als het zondag is en ze twee vrije dagen in het verschiet hebben, die weer o zo snel om zijn. We zijn heerlijk naar de rotsen van Los Locos geweest, waar we niet vriendelijk werden ontvangen door een Spaanse die ervan overtuigd was dat er echt geen honden bij de rotsen mochten komen. Deze Spaanse heeft ons voor vanalles uitgemaakt en kreeg het zowat aan haar hart, pffff..... maargoed, Chico lekker het water in en daarna lekker neerstrijken op een terras. Vandaag richting Playa Flamenca en daar ook een heerlijke plek op de rotsen gevonden en een leuke tent op een hapje te eten.
Jannet is nu aan het schuren op een surfplank die we bij de container hebben gevonden. Tja, het is hier in Spanje heel normaal om in containers te neuzen, dus wij doen dat ook zonder gene, hahaha en dat levert soms wat op. Deze surfplank zal als reclamebord voor de toko dienen.... het resultaat zal nog getoond worden.....
Chico heeft vandaag tijdens ons ontbijt het weer voor elkaar gekregen iets van eten te jatten, dit keer een zak walnoten uit de garage, een spoor van walnoot door de tuin........
Morgen weer werkendag. Jannet gaat dan wat eerder naar de toko om alle tapas voor te bereiden, de tortilla te maken en de pan de Calatrava.
Dikke kus weer van de Chicas

• 07 Juni 2011 - 19:37

Peetje:

Wat een gezelligheid daar. En wat een muzikale talenten (zeker die van de 9de!)
    En tja Vinkie....heeft ie eindelijk jouw walnoten te grazen genomen! Na, na, na, na, na.....moet je hem maar wat meer ETEN geven!!!!!
    Wel top hoor die surfplank, gaat vast heel mooi worden! Dan kan niemand meer om de toko van de Dos Chicas heen! Dus maak er deze zomer een top zomer van, dan kunnen jullie volgend jaar personeel inhuren en wel naar de Tilburgse feestjes komen (levenslied, feestje van Keesje, van Mark van de Beurdenoortjes etc.) Maar hoe dan ook iedereen kan zien dat jullie bijna dagelijks jullie eigen feestjes hebben die binnenkort ook weer door de nodige Tilburgers bezocht gaan worden! Dus werk ze weer deze nieuwe week en groetjes aan iedereen (incl. die van de 9de!)
    X Peet

• 08 Juni 2011 - 08:01

Richard:

oooohhhhhwwwww wat een gezelligheid weer allemaal bij de chicas! Wel jammer dat er zo weinig foto's van chico op de site staan.......

• 08 Juni 2011 - 08:29

Bauk:

Ja Vinkie, Peet heeft wel gelijk, die hond moet meer eten :). Nala (mijn kat) deed dit voorheen ook, maar sinds ze meer eten krijgt, doet ze het niet meer! Hoe zou dat toch komen :) haha!!! Wat een leuke foto's en gezelligheid daar! Geniet inderdaad nog maar lekker van jullie vrije dagen, heerlijk toch!? Wij zijn jullie toch weer creatief bezig met die surfplank. Wel een leuk reclamemiddel hoor meiden, goed bedacht! Nou meiden werkze aankomende en tot het volgende verslag.
    xx Bauk