maandag 13 juni
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
13 Juni 2011 | Spanje, Torrevieja
Hola!!!
Pinksteren is helemaal aan ons voorbij gegaan en 2e pinksterdag kennen ze hier niet, dus Jannet is alvast wat boodschapjes doen en ik (Suus) zal intussen weer eens verslag uitbrengen van alle bezigheden in Torrevieja!
Er zit er voor de Chicas weer een werkweek op en nu dus weer genieten van twee vrije dagen. Afgelopen week is weer voorbij gevlogen!!! John en Martin (onze toetervrienden) zijn weer op bezoek geweest, de Ieren zijn er weer, de moeder van Maria (Margareth), Frans en Jac Teklemburg uit Den Bosch zijn ons op komen zoeken (collega's van Gert Eijkelenboom). Wat leuk dat er in heel Nederland reclame wordt gemaakt voor de Chicas! Zullen we ons ooit nog anoniem in Nederland kunnen vertonen? ;)
We hebben een nieuwe ijsleverancier Nestlé, super lekker ijs!!! Suus maakt sinds kort ook Piña Coladas....Jammie! Een heerlijke drank om het weekend mee in te luiden, dus dat hebben we gister even gedaan, samen met Conny van de 9e :) Verder is onze nieuwe kaart af in 4 verschillende talen en daarmee hebben we ook de tapas gelanceerd! We zullen de nieuwe kaart zo snel mogelijk op de dos chicas site zetten!
Gert je oude Amsterdamse kaas is bijna helemaal op gesneden.
De stellage voor ons raam is weg en het strand voor onze toko is weer vrij! De temperatuur stijgt aardig en zal deze dagen rond de 35 graden liggen, pffff...... dat wordt zo weer zwemmen :) We hebben en super toffe zaterdagavond gehad!!! Volle bak bij de Chicas en super gezellig! 65 man binnen en wat zijn onze klanten toch super afgericht!!! Om 24.00 uur stopt de muziek en om 24.15 uur was iedereen buiten!!! WOUW! Conny en Rudy hebben ons meegeholpen om alles op te ruimen en goed terug te zetten en nog voor 1 uur waren de Chicas helemaal klaar!!! Super tof! Sjoe en 9e bedankt war!!! Zondagochtend kwamen de eerste bikkels alweer voor het ontbijt (een croissant en dubbele stroopwafel :)
Bij het ontdooien van de ijsvriezer had Suus een mooie ijsbal gekneed en tja... laten Rudy en Conny nu net lekker op het strand in de zon liggen voor de toko, onder het raam..... Rudy relaxt zitten op zijn bedje.... ziet Suus daar een bilspleetje??? 1,2,3.... Suus gooit precies in Rudys broekje en het ijs glijdt precies zijn bilnaadje in :) Hahahahaha. Gelukkig waren ook José en Marilo er om deze actie te aanschouwen :) We hebben het natuurlijk goed gemaakt met een biertje en Piña Colada:) Ronald en Maria en ook Danny en Martine zijn gister nog wat komen drinken, altijd gezellig. Peetje, we hebben helaas jullie feestje in Nederland gemist, maar dat doen we in augustus nog wel even over!!!
Zo even lekker met de hond naar zee en vanavond gaan we samen op de 9e de film Hangover2 kijken....
Dikke kus aan jullie allemaal en tot snel! xxx
Gert je oude Amsterdamse kaas is bijna helemaal op gesneden.
Dikke kus aan jullie allemaal en tot snel! xxx
13 Juni 2011 - 14:39
MARIJKE:
jho wat gezellig bij jullie lekker het mooie weer wil wel ruilen maar ja
hopelijk krijgen jullie het nog drukker
groetjes marijke -
13 Juni 2011 - 14:49
Marielle:
Heey meiden!
Wat een drukke boel op zaterdag avond bij jullie! Ook een feestje of is dit nu jullie seizoenstopdrukte die de 2 vrije dagen zo extra lekker maakt? Vraag me wel af wat die kerststerren daar doen...
Het feest bij Jacq en Peetje was superleuk! Het was gelukkig droog (net geen spaanse temperaturen) en de kindjes hebben zich prima vermaakt in een heerlijke speeltuin, dus de papa's en mama's ook! Leen moest wel vaak pakkertje komen spelen met lennart maar het laatste kwartier kon hij alsnog rustig een biertje drinken. We doen het in augustus dus nog een x bij jullie met pina colada?! Leuk
x yellie -
13 Juni 2011 - 19:10
Peetje:
Hola Chica's,
Jullie zaterdagavond was net zo druk als onze zondagmiddag (42 volwassenen en 27 kids). Het was een gezellige boel. En ja....we gaan het in augustus zeker overdoen. Met een hapje, drankje en karaoke erbij. Ilse Akkermans en Maarten de Kock gaan zeker zingen en wie weet Marielle en ikzelf ook wel? En als Leen, Jaco en Jac dat zien zullen ze zeker niet achterblijven. Dus wat ons betreft kun je het live entertainment wel afschaffen in augustus want met al die vrienden en familie is het continu entertainment!
Dus jullie hebben "da Sjoeke" van de 9de met ijs bekogeld? Allé Rudy, we plannen unne revanche in augustus vur die twee blonde mokkels!
Veel plezier daar met z'n alle en geniet nog van de komende vrije dagen.
X van jullie zus -
14 Juni 2011 - 07:12
Bauk:
Hej meiden,
Wel weinig foto's zeg :), dat vind ik nu ballen! Wel jammer dat jullie niet op het feestje van Jacques en Peetje waren. Wij waren er even geweest ('s avonds hadden we een bbq bij de Vervoortjes), maar het was erg gezellig! Dus Chico kon het weer niet laten zag ik wel...... Jullie moeten die hond is beter opvoeden chica's :). Vraag maar advies aan Peetje.....hihi!!! Leuk trouwens die surfplank erg origineel. Hier is verder alles goed, we gaan binnenkort op vakantie en raad eens: we gaan cruisen op de Middelandse zee, erg zin in dus!
Nou meiden en Chico een dikke x en tot het volgende verslag met meer foto's :)