maandag 18 juli
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
18 Juli 2011 | Spanje, Torrevieja
Hier weer even een bericht vanuit Torrevieja! Duidelijk drukker en dus niet altijd tijd en energie om een reisverslag te plaatsen.
Na de komst van ome Ad, zijn nu ook de pa van Suus er met Niels en Roel. Zij zijn vorige week zondag aangekomen en zijn tot nu toe net zo trouw als ome Jan en tante Gonnie :). Ze komen elke dag ontbijten/lunchen en vaak in de avond nog even borrelen en dat is mooi want dan kunnen ze ook meteen even helpen opruimen en sluiten :) Dat gaat snel!!!! En Keesje pakt geregeld de bezem, veegt het terras dan even schoon... dat zien de Chicas graag :) Wij zijn 'snachts bij aankomst even gaan helpen met lossen om het zwaar tv-meubel van de auto te krijgen en er zaten ook wat dozen voor ons bij met overheerlijke speculoos!!!!!!! Jammie!!! We hebben er een speciale shake bij (geheimrecept), super lekker..... en boordevol calorien!! Peetje en Wiesje bedankt voor het doen van alle boodschappen en Carla bedankt voor het regelen van de cremes!!! Ome Ad heeft een mooi rose Dos Chicas shirt gescoord en ook Debbie is aangekomen met de kids..... Frans en Constance zijn er weer en blijven nog een tijdje, de familie van Rosa en Rabbie zijn alweer geweest en we hebben zelfs Nederlanders gehad die door de broer van Suus naar ons zijn gestuurd. Tja de broer is agent en komt tijdens een controle mensen tegen die ook in Torrevieja op vakantie gaan. Goed reclame gemaakt broeder!!!
Li bedankt weer voor je pakje en juf Elly super bedankt voor de leuke kaart!!!
Jannet is intussen hier voor het eerst naar de tandarts geweest, met klotsende oksels...... nou, dat was geen aanrader, want zoals dat hier gaat in Spanje heb je een afspraak als eerste in de ochtend, laten ze je nog heel lang wachten, komt er een spanjaard binnen die dan ook gewoon voor mag, weer wachten en uiteindelijk slechts 2 minuten in de stoel en teruggestuurd worden omdat alles goed is?????? Suuskuh weet al dat zij daar niet heen gaat!!!!!!!
Afgelopen zaterdag fiesta Virgin del Carmen, waarbij het mariabeeld uit de kerk wordt gehaald en op een boot wordt gezet. Die boot kon je vanaf de toko voorbij zien varen en daarna een luid en spectaculair vuurwerk. Leuk om een keer gezien te hebben.
Verder gaat het goed met onze marathon. Het wordt duidelijk drukker. In de ochtend proberen we gezellig samen te wandelen met de hond en als het even kan buiten de deur te ontbijten en ook 's avonds, na sluiting, gaan we vaak nog even ergens een ijsje eten. Het weer is elke dag super met een heerlijk windje van zee, dus nog steeds goed te doen!!! Niels en Roel gaan altijd even met de hond wandelen als ze in de toko zijn. Chico is erg blij als hij de familie aan ziet komen. Zo, de Chicas gaan weer aan de arbeid. Dikke beso xxx
Li bedankt weer voor je pakje en juf Elly super bedankt voor de leuke kaart!!!
18 Juli 2011 - 16:46
Peet:
Ziet er weer gezellig uit dames. Leuk dat de familie er weer is. En het wordt alleen maar gezelliger!
Zal ik nog maar een paar potten speculoos meenemen? Volgens mij kun je die shakes van jullie meteen aan je kont plakken? Tot over een dag of 10! Xxx peet -
18 Juli 2011 - 17:02
Dolf En Lenie:
En nu natuurlijk dat "geheime" recept nog met die speculoos? We zijn benieuwd!! En de klok blijft draaien....jullie vrije weekend komt hoe dan ook steeds dichterbij. Geniet nog even van jullie marathon. En vooral ook van het mooie weer. Wij kijken er heel erg naar uit de zon te zien. Het is gewoon echt herfst hier en de vooruitzichten zijn nog meer herfst. Zouden nog een lang weekend Duitsland doen met Peter en Ria maar de verwachtingen zijn zo slecht dat we dat waarschijnlijk skippen. Ook ons aftellen is begonnen. Gister was het nog 6 weken.......dan gaan we op pad richting Torrevieja. Kijken ernaar uit. -
18 Juli 2011 - 23:13
Marc Van Hilde:
Helaas is tante gonnie vandaag wederom opgenomen in het ziekenhuis.
Had het weer erg benauwd. Waarschijnlijk weer tgv een infectie
Ze krijgt nu zuurstof, prednison, antibiotica, en vernevelingen.
gr Marc
19 Juli 2011 - 06:50
Bauk:
Hej meiden, Chico en de rest van de familie,
Wat lang geleden: een gezellig berichtje van jullie. Maar goed dat betekent dat het druk is en dat is natuurlijk ERG fijn!! Niels, Roel en Kees zijn weer lekker aan het genieten zie ik wel! Dat is erg fijn voor de mannen. Enne, laat ze maar werken ja :). Wat een lekker weer bij jullie, hier in Nederland is het helaas anders. Het is maar somber weer geweest in NL, maar nu schijnt de zon! Nou meiden, werkze en tot het volgende verslag!
Liefs Bauk -
20 Juli 2011 - 09:46
Dos:
hey lieve ladies, flink aan de bak dus! fijn dat de zaken goed lopen en iedereen enthousiast is.
dikke kus voor jullie en chico en succes! xx uit breda (dos heeft gebroken teen nondeju!!!!) -
21 Juli 2011 - 22:26
Marc Van Hilde:
Het gaat weer wat beter met tante gonnie
Geen fruitmanden opsturen, want ze heeft fruit genoeg.
Doe de rest van de familie de groeten, maar stuur de zon direct hiereen want het is pokkenweer.
gr Marc
ps josé gooi er voor een stelletje gamba's op de BBQ.... heerlijk hmmmmmmmmmmmmmmmmm -
23 Juli 2011 - 17:29
Marc Van Hilde:
Als Ad wil, dan kan hij as maandag gerust op de rose maandag komen.
staat hem goed.
Nou nog een voor kees, en in september voor jan, dan is het trio compleet
gr vanuit een wederom regenachtig gool
Marc