woensdag 10 augustus - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu woensdag 10 augustus - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

woensdag 10 augustus

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

10 Augustus 2011 | Spanje, Torrevieja

Hier weer een berichtje van de Chicas!!!We hebben weer een druk weekend achter ons gelaten met op vrijdagavond de "Jukebox Legends", super gezellig en druk! De familie van Onzenoort was goed vertegenwoordigd :) en ook de familie van Ginger, Rudy en Conny en Ronald en Maria waren van de partij.
Zaterdag hadden we onthouden dan José jarig was (60 jaar) en omdat hij graag Belgische biertjes drinkt, hadden we voor hem een Duveltje ingepakt en een leuke Hollandse kaart geschreven. Dit werd super gewaardeerd en hij werd er gewoon emotioneel van en heeft ons wel 100 x bedankt. 's Avonds wederom veel drukte tijdens het karaoke. Ook Jill en Stefanie hebben gezongen en Abkuh heeft zich ook laten horen. Goed gedaan!
De frikandellen, kroketten en bitterballen gaan als een trein! Ook steeds meer Spanjaarden komen eten raken steeds enthousiaster over onze keuken! Vinkie heeft het maar druk in de keuken!!! Afgelopen maandag kwam een groepje toeristen voor de 3e keer (Nederlanders die al heel lang in Engeland wonen), zij waren helemaal dor het dolle toen ze hoorden dat we Nederlands snacks hadden en zelfs Remia mayonnaise en echte curry!!!!!! Zo de laatste bestelling bestond uit 12 bitterballen, 2 frikandellen en 1 kroket PER PERSOON!!! En ze waren met 4!!! Afgelopen maandag hebben we paella-avond gehad :) Conny had het idee om eens paella te maken en gezellig samen met Ab, Broer, Laurie, Claudy, Ginger en natuurlijk Rudy bij de Chicas te eten. Jaaaa en dat kan ze wel! De paella zag er geweldig uit en smaakte ook nog super lekker!!! Leuk gedaan Conny en super dat de mannen lekker heel de afwas hebben gedaan!
Verder veel bezoek gehad van Dick en lilly met hun super mooie dochter Sonya en schoonzoon Steve. Deze mensen hebben ook heeeeeel wat genuttigd bij ons en voelde zich er lekker thuis!
Gary en Maria zijn weer aangekomen samen met hun zonen Luc en Eden en natuurlijk zijn Frans en Constance er nog steeds die we ook wel elke dag even zien komen.
Gister lekker gaan ontbijten met Petra en Marielle (voordat de Chicas open waren) en daarna volop drukte in onze toko! Werner en Ilse kwamen bij ons ontbijten en het leek wel of iedereen ineens had besloten om bij de chicas langs te gaan, want het was een drukte van jewelste!
Gister een hele leuke avond gehad met de bende van Den Bosch (Roland en Co...) Super leuke en toffe groep (ja, we weten dat ze dit verslag wellicht lezen, hahahaha) Met tienen hebben ze hier voor de derde keer gegeten en hebben alle records verbroken!!! De meiden vonden het geweldig om met Chico te spelen en te wandelen, de oudere meiden waren niet van het internet weg te slaan, de Baco ging er doorheen en de bon aan het eind van de avond????? Gefeliciteerd... de hoogste rekening ooit!!! Nog even een afsluitende borrel en daarna hebben we ze een hele goede reis gewenst, want vandaag gaan ze weer richting Nederland! Tof dat jullie er waren en heel veel groeten aan Brabant!!!
Zo, dit was het weer even. De chicas hebben het veel drukker dan in Juli, de nachten worden steeds korter, maar voor we het weten zitten we alweer op de helft van augustus! Ad en Jose gaan morgen alweer naar huis, zij hebben hier gister met de hele familie gegeten. Goede reis en tot snel!!!
Vanavond hadden we eigenlijk een voetbalavond gepland (Engeland - Nederland), maar gezien deze is afgelast zullen we Duitsland - Brazilie gaan kijken.
Fijne dag allen! Dikke beso van ons!

ps de foto's komen eraan, maar we moeten helaas eerst weer betalen om te uploaden...

• 10 Augustus 2011 - 11:53

Dos:

he chicas en chico! Dat klinkt erg gezellig, ik krijg ook spontaan zin in snacks maar gelukkig kunnen we ze hier op de hoek halen ;-) Zit hier nu met choco-koekjes, ook niet verkeerd! Veel succes en hopelijk blijven de zaken zo goed gaan! xxx uit Breda

• 10 Augustus 2011 - 18:31

Karin P Te B:

Pffffffff wat een drukte. Ik ben blij voor jullie dat het goed gaat. Maar ik zou een avondje op de bank gaan missen. Hopelijk vliegt het voorbij en kunnen je dan ook weer wat relaxen.

• 10 Augustus 2011 - 20:24

Peetje:

Hola iedereen! Vanuit een zonovergoten torrevieja kan ik jullie melden dat het hier supergezelig is. Wij zitten, zoals iedere avond bij de chicas te borrelen met uitzicht op zee! Wij gaan er nog een weekje van genieten en dan met frisse tegenzin weer terug naar ons kikkerlandje. Gietje, ook namens je zus, heel veel groetjes, want ook jouw familie is hier goed vertegenwoordigd! Peer en Sint, jullie bedjes zijn ook al gedekt, alvast goede reis en mammie....geniet van 1 weekje algehele rust! Want als wij weer terug zijn is dat weer voorbij! Xxx peet

• 10 Augustus 2011 - 21:22

Mama:

nou Peetje, ik zal zeker een heeeeeeeele week van mijn rust genieten, en dan zal ik daarna de strijkplank wel weer neer zetten!!!
    Ik heb deze week voor ons Peerke en Cynthia gezorgd, want die hebben een leeg huis, geen aanrecht, geen water, geen wasmachine, alleen de buitenmuren staan er nog!!!!!!!Ik geloof nooit dat dat nog ooit goed komt!!!! Dus vandaag heb ik 5 wasmachines gedraaid en deze wassen hangen nu te drogen bij hem op zolder.
    Maar afgelopen zondag heb ik ook nog 2 wassen gedraaid en maandag ook 2 en dus was her hier dinsdag strijkdag!!! Maar nu is alles lekker klaar en Peter en Cynthia kunnen dus lekker op vakantie gaan. Ze moeten morgen nog wel alle 2 werken.
    De papegaai staat nu ook bij mij in de huiskamer en de vogelvoliere staat in de achter-kamer en het parkietje Tokkie staat op de aanrecht in de keuken. Het is hier dus een beestenboel, maar wel erg gezellig!!!! Vanmorgen had ik om 7.30 uur al een heel vogel concert. Dus geen uitslapen meer.
    Genieten jullie allemaal nog maar van het heerlijke weer en jullie laaste 10 dagen, en als jullie dan terug zijn, dan begint het voor mij lekker op te schieten!
    Heel veel groetjes voor iedereen daar en voor allen een goede terug reis.