zaterdag 3 september
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
03 September 2011 | Spanje, Torrevieja
Allereerst super bedankt voor al jullie felicitaties in de vorm van kaartjes, snoeparmbanden, sms'jes, mailtjes, reacties op de site, via Hyves en Facebook en via de telefoon, super leuk!!! We hebben de verjaardag weer overleefd en 37 jaar bevalt me prima :) We hebben in de nacht van 31 augustus en 1 september lekker op een terras aan de borrel en milkshake gezeten en op 1 september zijn we buiten de deur gaan ontbijten en hebben Peer en Cynthia 's avonds met ons stoofvlees gegeten (die ze zelf hadden meegebracht:). Rudy en Conny kwamen taart brengen, een zak suikervrij snoep en een heel gaaf schoudertasje van Mustang. Vinkie had natuurlijk toch nog wat cadeautjes geregeld en dat heeft ze geweten, want ze mocht er meteen mijn voeten mee insmeren, heerlijk :) Dus de prinsessendag is weer voorbij.
Gisteravond een hele leuke avond gehad met Jukebox Legends, de laatste vrijdagavond van entertainment. Super leuk publiek, ook een groep Spanjaarden en iedereen heeft zich prima vermaakt!Er zijn vooral veeeeeel flessen wijn doorheen gegaan en een grote groep zal zich vandag wat minder prettig voelen, hahahaha, maar ze hebben ons wel entertainment gegeven!!! Peer en Cynthia zijn inmiddels weer op weg naar Nederland en Wies (moeder Suzan) en Carla zijn op weg naar Torrevieja en zullen zondagavond aankomen.
Wij zijn intussen bezig met onze 67e dag van werken en voor de mensen die denken dat onze marathon erop zit.... dat is dus nog niet het geval, voorlopig blijven we gewoon nog effe doorwerken en bikkelen :)
Ad de Graauw en familie, heel erg gefeliciteerd met jullie tweelingkleinkinderen!!! Femke is bevallen van een tweeling Lukas en Milou, super leuk! Bart, je zult een trotse oom zijn! Geniet ervan!
Gister hier een bijzondere dag gehad, want er is volop regen gevallen en het was nog fris ook! Met 20 graden hadden wij het gewoon koud! Vandaag is de zon er weer en kunnen de mensen weer genieten op het strand met een temperatuur van rond de 30 of meer!
Wij gaan weer even de voorbereidingen treffen op de karaoke van vanavond, zal weer een gezellige drukte worden :)
Met Chico gaat het verder goed, krijgt zijn streken weer wat terug en kan op het moment vooral naar iedereen brommen, dus wat er in zijn kopje is gebeurd weten we niet, maar die kamertjes zijn wel een beetje aangetast. We hervoeden hem weer wel op ;)
Dikke kus van ons drietjes!!! xxx
03 September 2011 - 14:56
Dos:
Haaaa, grappig dat het is aangekomen! Nu kom je vast aan! xx -
03 September 2011 - 19:32
Peetje:
Hola Chicas. Ik kan jullie vertellen dat Peer en St weer veilig zijn aangekomen! En dat Carla en ons moederke onderweg zijn. Ze slapen nu in Girona dus die Carla heeft weer heeeeeel netjes gereden, echt super knap! Spikey blijft vannacht bij ons logeren en daarna is hij alleen overdag bij ons en 'savonds bij Peer en Sint. Heb vandaag ook weer een uurtje paard gereden op de manege en ik kan je melden dat als ik m'n benen over elkaar wil doen ik met m'n handen moet helpen! Verder gaat het hier prima. Vandaag zelf in het buitenzwembadje gezwommen, echt super lekker weer hier. Jullie weer veel plezier (en omzet) vanavond en ik spreek jullie weer snel! XXX peet -
03 September 2011 - 20:00
Marijke Schothorst:
zo als nog van harte gefeliciteerd suus ja jij ook natuurlijk vinkie
ja van wege het mooie weer niet elke dag op de computer maar ja beter laat dan nooit
hopelijk had je wel goed weer met je verjaardag
groetjes marijke -
04 September 2011 - 15:59
Sint En Peer:
Heeeej Chica's en Chico!!
Wij zijn inmiddels bij Wies gesettelt aangezien bij ons morgen de sloophamer er doorgaat :)
Het was een lange reis terug en na 16 uur slaap zijn we weer helemaal de oude en klaar voor het werken overdag en schilder en schuurwerk s avonds!
Heeeeeel erg bedankt voor alles lieverds!!! Wij hebben genoten!
Succes morgen met Chic en tot over 5 weekjes!!!
Owja, voor ik t vergeet, heeeeeel veel plezier met de twee gezellige dames Wiesje en Carla!
XXXX -
04 September 2011 - 22:06
Marc Van Hilde:
vandaag zijn de 10 miles in tilburg geweest, ik heb dit jaar maar eens overgeslagen
Een neef van hilde van moederskant heeft meegedaan, en een leuke tijd neergezet.
Met hilde gaat het steeds beter, alhoewel ik merk dat ze een hoop dingen vergeet.
En dat past helemaaaaaaaaaaal niet bij hilde
Wens jullie een drukke en aangename periode toe,
tot wederhoren,
Marc
04 September 2011 - 22:27
Yvonne:
Vandaag weer super lekker geeten bij jullie,maar door ons geklets totaal niet in de gaten dat ik al het terug gegeven geld in mn beurs stak zonder ook ma een dubbeltje fooi schandalig he SORRY -
08 September 2011 - 17:39
Bauk:
Volgens mij zijn jullie wel wat kilo'tjes aangekomen hihi :), nog bedankt voor de kaart
Liefs mij