woensdag 7 september - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu woensdag 7 september - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

woensdag 7 september

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

08 September 2011 | Spanje, Torrevieja

Beste mensen!
Bedankt voor de verjaardagskaartjes die binnen blijven komen, Nadia, Dolf en Lenie, Sandra, super leuk!!!
Ingrid en Heleen komen 24 september een bezoek aan Torrevieja brengen, wij zorgen dat we dan in ieder geval op maandag ook lekker vrij zijn!!!
We staan voortaan op Facebook!!! Dus zoek op Dos Chicas Torrevieja en meld je aan op onze Facebooksite!!! Verder snappen wij niet veel van Facebook, maar we doen ons best om het zo goed mogelijk bij te houden ;)
Afgelopen week super gezellig bezoek gehad van het Sloggieteam! Ja, dat is de naam van een groepje van 8 personen, 7 Belgen en 1 Nederlander. Zij kwamen al zwemmend naar de Chicas, hun boot lag voor ons op het water. 's Avonds kwamen de mannen terug om voetbal te kijken, waarna ze later met de vrouwen zouden gaan uiteten. Tja zouden inderdaad, want bij komst van de vrouwen zat iedereen toch wel lekker bij de Chicas en hebben ze gezellig bij ons gegeten (nadat er al wat "schuifplateaus" over de tafel zijn gegaan.) Sloggieteam bedankt, na een hele dag bij ons spenderen, hebben jullie Den Bosch verslagen. Super bedankt voor jullie fooi! En denk eraan mannen, we noemen jullie pas echte Sloggieboys als je ons de Sloggies getoond hebt :)
De frikandellen gaan nog steeds als een tierelier. Elke dag zitten er wel een paar Spanjaarden te smullen van de Nederlandse worsten, hahaha er komt zelfs elke keer een ouder Spaans echtpaar voor de frikandellen en bitterballen, super leuk! Wat een verschil met vorig jaar, toen hadden we ook Spaanse gasten, maar er waren er maar heel weinig die ons eten wilden proberen. Dit jaar hebben we volop Spaanse eters gehad die niet alleen onze snacks lekker vonden, maar ook de kipsate, onze club sandwich en onze maaltijdsalades.
Met Chico gaat het steeds beter, begint wat meer te spelen, is alleen erg brommerig naar andere mensen. Verder was hij laatst ook erg bang om naar het park te gaan, terwijl hij er toch al eerder een keer geweest was en toen was het geen enkel probleem. Misschien moeten we een hondenspychiater inschakelen :)
Wies en Carla hebben het prima naar hun zin, wanneer ze in Spanje komen, komt meteen het koninginnegedrag van beiden naar boven. De dames willen nl. het liefst op het strand bediend worden. We zullen ze binnenkort eens als dienaren aan het werk zetten, want de kinderhoek moet nodig opgeruimd en gepoetst worden! Sorry Jill, we doen ons best om de kinderhoek opgeruimd te houden, maar helaas zijn niet alle kids zo gestructureerd als jij! Maar oma gaat dit goed maken :)
Gister zijn Dolf en Lenie aangekomen en meteen hebben ze een bezoek aan ons gebracht. Het weerzien was erg bijzonder en anders dan anders (laten we het daar maar op houden, hahahah). Super bedankt voor nog een verjaardagskaart met een enorme bijdrage voor Chico, helemaal super!!! Volgende week komen Peter en Ria ook weer, gezellig!!!
Vandaag weer een hele drukke dag gehad en wat was het toch warm!
Lieve mensen, adios weer en pepernoot ze!!! xxx

• 08 September 2011 - 19:50

Ad De Graauw :

Beste Suus en Jannet . De tweeling doet het goed . Femke is thuis en gaat ook vooruit . Wiesik moest van Corry laten weten aan jou dat Toos vandag geholpen is en in Breda in het ziekenhuis ligt . Ben jaloers op jullie hier is het al herfst . Geniet er maar van . Heel veel lieve groeten van AD ,Liset en Bart de Graauw

• 08 September 2011 - 21:05

Peetje:

Hola Chicas. Wat een eer dat de koninginnekes bij jullie zijn neergestreken! Het wordt tijd dat ze aan het werk worden gezet. Jill verwacht dat oma Wies de speelhoek net zo gestructureerd achter laat als de laatste keer dat zij het heeft gedaan. Tip van Jill "maak een foto als het netjes is"dan kun je het de volgende keer weer precies zo terug zetten.
    Ik moet nog even iets doorgeven van Tante Riet: Toos v. Lieshout is inderdaad vandaag geholpen en het zou allemaal goed zijn gegaan. Ze mocht op alweer bezoek ontvangen ( 1 persoon per keer). Heel veel groetjes vanuit een herfstachtig Tilburg waar het plaatselijk 24 graden is vanwege de houtkachel die volop brand. XXX Peet (ps. als het zo doorgaat komen wij dus echt wel in oktober!)

• 02 November 2011 - 20:14

Stephan Sloggiboy:

Supermegasympathieke meiden en ze hebben DUVEL...!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Tot volgend jaar!!!!

grts stephan