zondag 11 september
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
11 September 2011 | Spanje, Torrevieja
Het is alweer zondag en dat betekent dat de Chicas er weer een zaterdagavond met karaoke op hebben zitten. Het was gister super druk en super gezellig! De gaygroep was goed vertegenwoordigd en zo ook onze vaste gasten! Er werd volop gezongen, het terras zat vol en ook binnen moesten er tafels bij gezet worden. Hard doorwerken dus en aan het eind heeeeerlijk genieten van onze welverdiende borrel die we meestal van een klant krijgen aangeboden :) en die we pas nuttigen als we lekker de deuren sluiten. Wies en Carla waren er ook en Carla heeft heel fijn nog een keer met Chico gewandeld.
Vandaag hebben wij een hele ochtend op ons ontbijt gewacht. Wies en Carla zouden namelijk met verse churros komen, maar de dames kwamen pas tegen 12 uur, met als gevolg dat de grote zak churros zo op was, jammie!!! De dames liggen nu op het strand en misschien hebben ze nog onthouden dat ze na de churos de kinderhoek op zouden ruimen??? We zullen zien :)
Vinkie heeft gister een grote voorraad ijs gehaald, gezien onze favourite ijstent binnenkort gaat sluiten en ze daar het ijs maken wat Vinkie gewend is uit Australie. Dus de vriezer ligt vol met bakken mintijs :) De eerste shake is er al van gemaakt en we hebben ook al een mintijs toetje op! Ben benieud hoe lang de voorraad mee gaat! Sorry Roy maar het zal de herfstvaklantie niet redden denken we!
Afgelopen vrijdag de fietsmannen weer op bezoek gehad, zij komen elke week gezellig wat drinken. Zo hebben we ook een Engelse fietsgroep die 2x per week komen.
We zijn nog steeds druk bezig met het bijhouden van facebook. De fotos' komen er per maand op te staan, dus dan kunnen de mensen terugzoeken op de maand dat ze hier waren. De Chicas zijn vandaag een beetje moe, na een korte nacht slaap. Morgen de laatste maandag dat we geopend zijn!!! Volgende week dus onze eerste dag vrij na 82 dagen achter elkaar gewerkt te hebben!!! YES!!!
Fijne dag, tot snel weer en vergeet niet onze facebook te checken!!!
xxx
11 September 2011 - 15:13
Bauk:
Wat een gezelligheid daar!!!! Ziet er weer druk uit...... -
12 September 2011 - 21:24
Yvonne Verstraaten:
ik heb ff gekeken maar krijg hem echt niet gevonden op facebook.