Donderdag 15 september - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Donderdag 15 september - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Donderdag 15 september

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

15 September 2011 | Spanje, Torrevieja

Vanmorgen heerlijk genoten van een ontbijtje aan de Plaza Palomas verzorgd door Wies en Carla (we hebben zelf brood meegenomen en de sap waren de dames vergeten, oja en we kregen net en sms dat de dames ook een eitje vor ons hadden gekookt, maar die zijn ze vergeten op tafel te zetten). Maargoed, het was toch wel lekker en gezellig hoor! De hond vond het weer heerlijk om daar in het gras te liggen en naar de buurhonden te blaffen en wij hebben super stoer in onze eigen bolide gereden! Het is dan maar een uurtje effe weg, maar wel heel erg fijn om eens van het werk weg te zijn! En we komen steeds dichter bij onze vrije dag maandag!!!
Voor de mensen die een sticker willen: Ad, je krijgt deze via ons Wieskuh en Kathy als je even je adres mailt via Hyves of facebook of via mijn hotmail: suzanvb74@hotmail.com dan zorg ik dat deze in Tilburg op de post wordt gedaan!!! En als jullie dan een foto maken waar jullie de sticker hebben geplakt en deze digitaal naar ons sturen, kunnen we dit weer op de site plaatsen!!!
Afgelopen dagen weer erg leuk bezoek gehad. Michel en Francisca uit Ettenleur hebben hier hun laatste avond doorgebracht. Ze hebben heerlijk gegeten terwijl Goeden Tijden op tv was :) Hahahaha, wat een drama en daarna voetbal...... Ook Arlette en Boy hebben genoten van een Hollands kroketje en een broodje frikandel :)
Jannet is nog op een hele mooie grote boot geweest " de Dwinger" van Niek Sandmann. Wat een geweldige boot, niet nomaal!!!Super aardige man en Jannet heeft een rondleiding op zijn boot gehad en nog dezelfde dag is Niek nog bij ons een drankje komen doen, jammer dat we geen foto genomen hebben, maar wie weet komt dat nog wel! Dus Niek als je dit verslag leest.... de volgende keer als je in Torrevieja komt even op de foto met de Chicas!!!
Nu even gezellig een bakkie met Dolf en Lenie...... Het weer is echt te warm voor de tijd van het jaar, pfff.... maar we klagen niet :)

Lieve groeten van ons!!! xxx

ps rest vd foto's komen later vandaag!

• 15 September 2011 - 13:15

Peetje:

Hola Chicas (en chico), Wat gezellig zo'n ontbijtje aan de Plaza. Misschien jammer van dat sapje en eitje maar....jullie krijgen tenminste nog een ontbijtje. Dat heb ik nou nog nooooooit gehad. Sterker nog, ik ben altijd de pineut als het om ontbijtjes maken gaat. Maar ja....ben ik ondertussen aan gewend....Peetje krijgt nooit een ontbijtje en mocht vroeger ook nooit ergens mee naar toe (of had ik dat al eens verteld?) Daarom heb ik vandaag maar weer pepernoten en appeltaart gehaald (aanbieding bij AH, 2 halen en 1 betalen) en daar houden wij van. Heel veel groetjes ook van Jac, Roy en Jill en we spreken elkaar wel weer na het weekend (Want wij gaan met onze Belgische vrienden een weekendje er tussen uit!) Misschien krijg ik dan een ontbijtje van d'n Ivan!
    X P