Zondag 18 september! - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Zondag 18 september! - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Zondag 18 september!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

18 September 2011 | Spanje, Torrevieja

Dag 83 van onze marathon en een dag voor onze eerste vrije dag!!!! YES! Wat hebben wij zin om een dagje niet te hoeven werken!!! We moeten alleen even met onze zoon naar de dierenarts, maar verder vooral lekker relaxen!!!
Gister een super leuke avond gehad!!! We kregen om 20.10 uur het bericht van onze karaoke man dat hij nogal ziek was en niet kon komen (begint normaal om 21.00 uur), we hebben meteen een andere entertainer gebeld die gelukkig erg veel zin had om naar de Chicas te gaan en hij was ook echt onze redding! Tony Capaldi super bedankt! Je hebt er een geweldige avond van gemaakt!!! Iedereen was razend enthousiast en het was super druk!!! Wederom erg leuke mensen (tja, dat is echt zo en niet om te slijmen) en iedereen heeft zich uitstekend vermaakt! Vanaf de eerste zondag in oktober zal Tony elke zondagmiddag bij de Chicas zingen!
Verder veel bezoek gehad van een Finse familie, waarvan moeder en kind druk bezig zijn geweest in onze speelhoek met het bouwen van Fabuland (van de Vinkies vroeger). Verder ook de zoon van de Schotse vrienden binnen gehad, pfffff...... wat kunnen die drinken, maar wel erg vriendelijk en amuserend! We hebben van de post en pakje dat we op moeten halen.... spannend.... liggen er nu misschien pepernoten met chocolade te smelten bij het postkantoor??? Wij gaan het pakje morgen ophalen........
Wies en Carla waren gister erg laat. En waarom??? Ze waren 's middags naar het drakenpark geweest en daar hebben ze veel kuikens gezien?! Is dat de reden Wiesje??? Uuuuhhh..... en ze wist niet wat ze aan moest trekken, had een jurk aan maar vond ze toch weer niets enz, enz...... (Carla is er mee gesteld:))
De zus en zwager van Conny zijn er inmiddels met Belgische vrienden, ze hebben hier al geregeld wat gedronken, afgelopen vrijdagavond er even gezellig bij gezeten.
Chico loopt hier met een piepbal rond, vind hij helemaal geweldig. Wandelen daarentegen wil hij nog steeds niet, dus we zijn blij als Nannys Heleen en Ingrid er zijn, dan kunnen ze onze zoon even heropvoeden :)
Lieve mensen, morgen zijn de chicas of line en onbereikbaar :)
Dikke zoen!!! xxx

• 18 September 2011 - 15:43

Karin P:

Fijn, morgen uitslapen en relaxen. Heb ik vandaag gedaan!

• 18 September 2011 - 19:16

Nadia:

Ik heb het gezien, Vinkie, Je weet het he, als je het beu bent met haar!!!
    Dikke kus, Naadje

• 18 September 2011 - 20:01

Peetje:

Hele fijne vrije dag morgen! Hebben jullie verdiend.
    X Peet

• 19 September 2011 - 21:30

Marc Van Hilde:

Geniet van jullie welverdiende rust.
    Lekker uitslapen, lekker eten en drinken en verder niks doen
    geniet ervan dames
    xx marc