Wat een heerlijke vrije dag!!!!! - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Wat een heerlijke vrije dag!!!!! - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Wat een heerlijke vrije dag!!!!!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

17 Oktober 2011 | Spanje, Torrevieja

Gister weer een gezellige en drukke zondag bij de Chicas.
Er gaan helaas weer wat mensen naar huis, die nog wel even afscheid zijn komen nemen.
De ouders van Rudy gaan woensdag, onze Scandinavische vrienden en Nl fiets vrienden zijn vandaag al vertrokken.
Om 22uur zijn de Chicas dicht gegaan, en lekker het begin van het weekend gaan vieren met een drankje (cocktail) bij de haven. Effe lekker gelounged en Chico was er natuurlijk ook bij :)
Vandaag lekker relaxed wakker geworden, geen boodschappen die Vinkie moet doen, geen terras wat moet worden uitgezet, hoe fijn is dat!!! De hond mocht even op bed, omdat het beddengoed toch in de was moest, dus ook Chico had een goed begin van ons weekend!
Op naar Playa Flamenca en daar bij Amber lekker brood gehaald en meteen een heerlijk ontbijt op.
Daar lekker over het strand gewandeld met Chic, die zich prima vermakte tussen al het zeewier (bah) en aan het begin van de middag naar het huisje, om nog even gezellig wat te drinken met Peer en Cynthia, die helaas alweer naar huis zijn.
Bedankt voor de fles Jack, na het leegdrinken van de fles Vieux :)
Na het uitzwaaien lekker op het bedje in de zon, heerlijk!!
Nog even gaan wandelen in Las Dunas en een heerlijke strandwandeling gemaakt. Wat is het water nog ontzettend aangenaam! Zelfs rond 18.00 uur is het nog super fijn om het water in te gaan! Na al dit gespeel op het strand was de hond lekker moe (en de Chicas eigenlijk ook) en voldaan en konden wij lekker tapas gaan eten in het centrum. Nu nog even lekker op de bank en dan kunnen we er morgen weer helemaal voor gaan!!!
Liefs van de Chicas

• 17 Oktober 2011 - 21:20

Dolf En Lenie:

Jammer dat jullie het weer even zonder de familie moeten stellen. We weten hoe dat voelt! Voor ons gelukkig nog maar twee weken en dan komt Nicole lekker deze kant uit. En zo fijn.....we hoeven al twee nachten niet meer het bed uit om te ........Dikke pakkerd van ons

• 17 Oktober 2011 - 21:47

Marc Van Hilde:

nou weer een leuk verslag.
    Zie dat de temperatuur nog aangenaam is.
    Wij gaan as zondag 23-10 voor een weekje naar kos, ongeveer zelfde temperaturen
    Is het met chico allemaal weer goed gekomen, aan de foto`s te zien denk ik wel
    geen familie daar, dan maar op de chat
    Lieve groeten uit een zonnig, maar ook koud gool