Zondag 23 oktober
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
23 Oktober 2011 | Spanje, Torrevieja
Gisteravond karaoke-avond, altijd volle bak en weer super leuk gezelschap. Rosa en Rabbie hadden een tafel voor 12, met Gary en Maria, David en alle vrienden en aanhang. Marijs en Ramon waren er, die helaas maandag weer teruggaan (maar ook weer snel terugkomen) en de wodkamannen waren er ook weer voor het laatst, de DYC man (Steve en Susan) gaan vandaag weer terug en verder hebben we onze vaste gasten gehad. Een mega gezellige avond gehad!
Gister overdag kamen Darren en zijn familie ons weer bezoeken, zij waren net aangekomen en hebben alweer de hele middag bij ons vertoefd, erg leuk om ze weer te zien. Morgen komen Broer, Laurie en Ginger aan en ook Constance en Frans verwachten we in dezer dagen. Nog bezoek gehad van Henk, Maaike, Fenna en Therese, gezellig dat jullie elke keer naar de Chicas komen en ook de broer van Rob met zijn vrouw zijn gezellig komen eten.
Vandaag nog 1 dagje werken en dan morgen lekker vrij..... we hebben er weer zin in!!!
Fijne dag en tot snel! xxx
23 Oktober 2011 - 14:07
Co&An:
Geniet van jullie vrije dag schatjes -
24 Oktober 2011 - 04:52
Hanneke S Te U:
Zo, lijkt nog wel hoogseizoen bij jullie......
Dikke x vanuit een inmiddels koud Nederland -
24 Oktober 2011 - 08:29
RUCO:
Die van't 9de zullen ook terug zijn dinsdag. Met een paar nieuwe 'nederlandse woordjes' een leuke foto en nog wat lekkers. Dit laatste zullen jullie wel het interessantse vinden zeker. Spijtig dat we enkel met handbagage terugkomen, moeten we toch nog heel wat lekkers in't Belgikske laten. Tot gauw , we missen jullie! -
24 Oktober 2011 - 09:33
Peetje:
Nog één dagje werken en dan lekker op 't gemakkie voor jullie! Onze Sjaakie is erg blij dat jullie wereldkundig hebben gemaakt dat hij 50 is!! Vanmorgen deed z'n werk daar nog een schepje bovenop door een opblaas Abraham van een meter of 5 midden in de showroom te zetten.
Wel gezellig allemaal hoor, hij geniet er stiekem toch wel van! Vanmorgen voor de 2e keer aan het gebak gezeten dus dat gaat ook goed. Nu nog een rondje koffie met kwarktaart met ons mam en dan is mijn punten dieetje wel weer op niveau. X van ons allemaal en geniet ze morgen! Peet