donderdag 3 november
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
03 November 2011 | Spanje, Torrevieja
Hier een bericht van de twee super relaxte Chicas :), die ontzettend hebben genoten van 2 vrije dagen en nog steeds super genieten van het feit dat zij de avonden vrij zijn. We hebben heerlijke dagen gehad met volop zon, maar nu is het weer wat omgeslagen en heeft het vandaag zelfs geregend. Hopelijk hebben Wies en Carla volgende week beter weer. Want zie op de foto.... sneeuw in Torrevieja??? Neem jullie wintermutsen en elektrische deken maar mee!!!
Afgelopen zondag extra beleefd als de laatste marathondag, daar hebben we 's avonds een extra borrel op gedronken :). Conny en Rudy kwamen nog heel lief een cadeautje brengen voor Jannet haar verjaardag. Hele leuke oorbelletjes. Nu maar hopen dat Vinkie ze niet binnen enkele dagen kwijt is (op dit moment heeft ze ze nog :). Tony Capaldi heeft weer voor muzikale gezelligheid gezorgd. Jeroen en Janine zijn weer geweest, Lia Henkelman bedankt voor het sturen van je vrienden.... Daarna de woensdag weer goed begonnen met gezellige live-muziek en gezellige klanten. Niels en Margit, Rob en Christel (Sloggieteam), Franco en Jeva, Rosa en Rabbie met vrienden, de lieve geitenkaasmensen en onze vaste klanten van de woensdagmiddag. Volgende week donderdag hebben we speciaal voor Wies en Carla een optreden geregeld, begint om 14.30 uur. Is het misschien een regendans of toch het zonnekoor??? Wij hopen het laatste!
Gert en Marian bedankt voor de kaart!
Vandaag kwam Sanora weer langs met haar ouders en oma. Ze is vandaag maar liefst 10 jaar oud geworden (maar ze voelt zich 11 :). Wij hebben haar even in het zonnetje gezet. Leuk dat jullie er weer even waren!
Rob en Christel waren er ook weer en wat hebben we toch standvastige klanten! Morgen weer een geitenkaassalade en een kipsate???
Zo, onze werkdag zit er weer bijna op...... Fijne avond en tot snel! xxx
03 November 2011 - 19:24
Peetje:
Hola, relaxte chicas. Hier is het ook best relaxed! Kids naar school en Peet naar de sportschool (lees sauna). Morgen een tocht per paard naar de Bockereijder! Heb er zin in!!!! Net voor ons mam en Carla de vluchtgegevens uitgeprint en die van de huurauto. Direct nog even de koffers klaar zetten die ze mee gaan nemen. Jawel....ze hebben extra bagage bijgeboekt want wat die twee allemaal niet meenemen????!!!! Mam roept de hele tijd "ik neem nie veul mee" maar ondertussen beginnen de kilootjes te tellen. En Netje, ik heb vanavond jouw broer weer bewonderd op Huizenjacht! Gaaf toch zo'n bekende Nederlander in de familie! Nu ga ik hier twee apen op bed leggen. Groetjes ook aan jullie aap. XXX Peet -
03 November 2011 - 19:28
Jenny And Harry:
On Wednesday, November 2nd we visited Dos Chicas for the first time. We were pleasantly surprised by the overall quality of Dos Chicas - a warm and genuine greeting and service, very clean and upscale decor, yummy food, wonderful location, our kind of live music, immaculate rest rooms, etc. We left knowing that we will return often. -
05 November 2011 - 17:01
Karin P:
Hola Chicas, con yo es muy bien. Mucho trabajo y en la noche hacer deporte y estudio espanol. Maar kletsen is makkelijker als schrijven. Hoe staat het met jullie Spaans.
Het weer is hier nog steeds super goed. Sinds ik uit Thailand terug ben, is het hier grotendeels zonnig en warm (18 graden) . Ga dus nog regelmatig een rondje op de racefiets. Daarnaast ook weer met schaatsen begonnen. Hopelijk dit jaar geen before en after foto! Jullie nu ook weer lekker genieten van de avonden.
Adios