Dinsdag 15 november - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Dinsdag 15 november - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Dinsdag 15 november

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

15 November 2011 | Spanje, Torrevieja

Oooooooooh wat een rust weer in onze casa!!! Wies en Carla zijn gister weer vertrokken. Nu moeten de Chicas weer zelf koken, zelf hun broeken naaien, kan Chico Carla niet meer bestormen, geen stress om de tas van Wies ("oh waar is mennu tas nouw?"), geen rolstoelkussen dat midden op de straat blijft liggen wanneer Carla de rolstoel inlaadt maar het kussen vergeet, geen ruzie tijdens het kaarten, geen gesnurk meer in de nacht, geen taarten die stiekem worden opgegeten door Wies, geen risico op kapotte ramen wanneer Carla met de bal van Chico gaat gooien, geen zoutloos eten omdat Wies de opening van de zoutpot te groot vindt en deze dus maar niet gebruikt en geen peenstamp!!! Dames we missen jullie wel hoor! Het was super gezellig!!! Bedankt voor alles en ook voor alle kilo's die jullie voor ons hebben meegenomen en die inmiddels ook op onze weegschaal al zichtbaar zijn :(. Chico mist jullie ook, hij gaat elke morgen bij het stapelbed kijken en blijft heel blij naar de voordeur lopen wanneer we thuiskomen. We hebben een toffe week gehad!
Goed, maar er is natuurlijk nog meer te melden! Afgelopen zaterdag weer een hele leuke avond gehad met de gaygroep, de wodkamensen van Wales en al onze andere vaste klanten. Ook Wies en Carla waren van de partij.
Zondag een super drukke dag gehad. De dag begon wat rustig, maar tegen lunchtijd liep het storm!!! De toko was vol! Heerlijk gewerkt en allemaal super leuke mensen binnen gehad! En wat een verwennerij dan dat we na sluitingstijd thuiskomen, waar er al lekker gekookt is en we zo aan tafel kunnen!!!
Maandagochtend Wies en Carla uitgezwaaid en visite gehad van Dolf, Lenie, Peter en Ria. Peter en Ria zijn gister aangekomen en kwam even een bakkie doen. Lenie had super lekker gebak meegenomen voor bij de koffie en Peter en Ria namen voor ons een heerlijke banketstaaf mee! Oooh die weegschaal........ dat gaat helemaal fout. Nou, het was erg gezellig en we zien jullie donderdag weer!!! 's Middags zijn we een heel stuk gaan wandelen langs het strand richting Guardamar. Heerlijk geluncht en door de duinen terug. Nou dat laatste was niet zo'n succes, want we waren een beetje de weg kwijt en overal hielden de paden op. Tja en dan weet je wel waar de zee ligt, maar zie er dan ook maar te komen. Goed uiteindelijk heeft Speurneus Suus een strategie bedacht en kwamen we bij houten vlonders die ons zo naar de zee leidde. Lekker naar huis, spaghetti van Wies gegeten die nog over was en heerlijk op de bank! Vooral Chico was helemaal gebroken, hij is niet meer van de bank afgekomen! Wat was hij moe! En ook de Chicas bleven lekker op de bank hangen :)
Vandaag weer bijgekomen, heerlijk weertje gehad en lekker naar het centrum geweest. We hebben een lekker luchtje gekocht, Sinterklaasje bedankt!!! En we zijn heerlijk aan Playa del Cura op het terras gaan zitten. Tja en daar is de Sangria heerlijk maar zorgt altijd voor een gigantische vermoeidheid (hoe zou dat toch komen :), dus thuis gekomen, heerlijk op het bedje in de tuin en daarna effe een dutje op de bank, terwijl Vinkie lekker in bad ligt. Chico vond het een goed plan, ging lekker bij Suus op de deken liggen. Bijgekomen van de Sangria nog even een actieve wandeling op het strand en daarna lekker eten en chillen voor de tv! Wat een heerlijke dagen weer!
Morgen weer werkendag!
Fijne avond en tot snel! xxx

• 16 November 2011 - 17:42

Carla:

Hallo Jannet en Suus en Chico,
    Het was algelopen week erg gezellig, nog bedankt voor alles.
    Dinsdag morgen was de auto dicht gevroren. Dus dat was iets anders als buiten ontbijten.
    Verder zitten we weer in het gewone ritme. Groetjes en tot ziens.

Groetjes Carla