Zondag 27 november - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Zondag 27 november - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Zondag 27 november

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

27 November 2011 | Spanje, Torrevieja

Ooooooooh en dan zijn we alweer bij de zondag aangekomen en betekent dat weer bijna weekend voor de Chicas!!! Het zonnetje schijnt weer, maar vannacht was wel erg fris, brrrr.... In het huisje was het vanochtend 15 graden, dus dat is ook niet echt tropisch zeg maar war ;), maar..... buiten in de zon is het heerlijk warm!
Gisterochtend gezellig bezoek van Sue en Shelly, waar we morgen zijn uitgenodigd voor een uitgebreide lunch (Chico heeft kennis kunnen maken met hun hondje). Gistermiddag volle bak op het terras, waar het gewoon super heet was en 's avonds de toko weer helemaal vol voor de karaoke!
Marielle is alweer in Nederland, zo ook Jaap en Ria. Niels en Margit zijn geweest en hebben een heerlijke eigen gemaakte cake voor ons meegenomen (tja zo lukt dat lijnen dus echt nooit)..... dus.... als toetje cake met slagroom, mmmm...... Anton en Anita hebben de middag gezellig bij ons doorgebracht en ook de familie Hageman was van de partij.
Vanmorgen lekker te voet naar de toko, toch ruim een uur lopen, helemaal langs de kust, waar de zon al volop op het water scheen, waar de churrosgeur ons tegemoet kwam en waar we veel sportieve mensen tegen zijn gekomen.
Nog even een dagje knallen en dan lekker vrij!
Fijne zondag en tot de volgende keer!!!
xxx

• 27 November 2011 - 13:51

Mama:

Hallo Pepernoten-snoepers

Wat hebben jullie toch nog een lekker weer.
    Hier is het vandaag hopeloos',
    Het regent dat hetr giet en het waait verschrikkelijk hard, en dan is het vandaag nog wel klottermarkt in Tilburg!!!
    Petra en ik zijn er om 11 uur even naar toe gefietst (gescooterd), toen was het nog droog.
    Maar we waren nog niet bij het Pieter Vreedeplein of het begon al te druppelen.
    Dus heelvlug over de klottermarkt en toen lekker bij de Caroussel naar binnen en lekker aan de cappucino! Ik ben in de stromende regen naar huis gereden en nu lekker met de verwarming hoog en het licht al aan (en het is pas 2.45 uur) zit ik hier naar jullie site te kijken.
    Vanmiddag gaat Petra met Jac en de kids naar Marielle vanwege de verjaardag van Ryan.
    Dat was het dan wel weer,
    heel veel groetjes en dikke kus uit koud regenachtig Tilburg.