Vrijdag 2 december
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
02 December 2011 | Spanje, Torrevieja
We zitten alweer in december en misschien leuk te weten dat de Chicas nog steeds in hun korte broek lopen!!! Hoe lekker is dat!
Afgelopen week leuk en vooral ook lekker begonnen! Sue en Shelly kwamen woensdag naar de bar met een vriendin die een hond heeft en ook hun eigen hond Diva was erbij. Chico was natuurlijk helemaal in zijn nopjes en Suus later ok, want Shelly had een zak fudge caramels geopend (moest eigenlijk voor kerst bewaard blijven, maar ach). Tja en eenmaal open betekent bij Suus ook op en daar gaat geen dag overheen, jammie!!! Vinkie is goed bezig deze week, want zij is al 2x gaan hardlopen rondom het plein. En dan hoor ik sommige denken en Suus dan??? Nou, die is dan druk aan het koken, maakt alvast een borrel voor Vinkie, eten voor de hond, etc.... druk op haar manier :) Tja, dat zwemmen afgelopen woensdag zat er niet in, want het blijkt dat je dan een badmuts en zwempak aan moet en dat vonden wij niet zo stoer (en we hebben dit trouwens ook niet :) We zijn daarvoor in de plaats wel naar het sportveldje geweest met de hond om daar wat te voetballen, maar ja met die pitbull van ons lukte dat niet zo goed. Eerst zit hij als een baby te huilen wanneer we hem vastbinden naast ons en vervolgens, als wij hem losmaken, heeft hij binnen no time onze nieuwe bal gesloopt! Dan maar even ravotten in plaats van sporten :)
Gister de Belgische club weer binnen voor de Spaanse les, meteen druk en gezellig. Aan het eind van de dag even tijd gemaakt om alvast wat kerstspullen uit de garage te halen. Rudy en Conny zijn nog geweest met de broer van Conny (Ivan). Leuke vent ook!
Gisteravond heerlijk thuis gegeten, rode kool klaar gemaakt (heeft Suus wel even Wiesje voor moeten bellen) en kippenboutjes uit de oven, mmmm....
Vandaag vroeger begonnen, want om 10 uur begint de gevorderde les voor de Belgische club, dus al op tijd open en samen gezellig de koffie verzorgen. Chico heeft de laatste tijd echt wel heel veel pitbull-streken en was vanmorgen in alle vroegte al bezig met het slopen van een kartonnen doos op kantoor. Komende maandag gaat hij een dagje naar Yvonne om proef te draaien of hij een oppasadresje heeft. Wij gaan dan samen lekker naar Cartagena, effe shoppen en lekker terrasjes pikken :) Nu maar hopen dat Chico zich dan netjes gedraagt :)
Fijne dag en tot de volgende keer!
xxx
02 December 2011 - 10:24
Peetje:
Hola alletwee. Net pepernoten gebakken met de klas van Jill want vanmiddag komt de Sint daar op school. Nu even thuis opruimen en dan komt straks waarschijnlijk Bauke bij mij een theetje drinken en een boterham eten. Wat dat eten betreft....Peetje is denk ik wel een paar kg kwijt. En dat is aan mijn gezicht niet te zien. Want die spierbal die Suus op haar rechterarm heeft heeft Peetje aan de linkerhelft van haar gezicht! Gisteren zat die "bal vrij hoog" vandaag is ie al wat naar beneden gezakt. En ons mam denkt dat ie morgen onder m'n kin hangt! Fijn war zo'n peptalk van je moeder!
Dus Suuske, als je snel wat kg kwijt wilt, ga gewoon naar de kaakchirurg en de rest komt vanzelf.
Geniet van het weer want hier ist nie veul. Groetjes xxx Peet -
02 December 2011 - 18:22
Yvonne:
ondanks dat we hier niet mogen klagen en een super droge novembermaand hebben gehad kijk ik toch met weemoed na de fotos van de mensen die bij jullie nog lekker op terras zitten.Een leuke foto ook jij die in korte broek de kerstboom zet.Nog 9 maanden wachten en wij kunnen ook weer op het terras daar zitten -
05 December 2011 - 14:27
Mama:
Hola Chicas,
Jullie zijn zeker vandaag naar Cartagena gegaan,
Om te kijken of Sint en zijn Pieten daar al op de kade staan,
Maar nee lieve dames, Sint en zijn Pieten zijn nog steeds hier,
Omdat ik vanavond pakjes-avond vier!
De hele familie is weer te gast bij Petra thuis,
Dus daar wordt het vast wel weer gezellig in huis!
Om half 6 zijn we daar allemaal present,
En worden dan met een heerlijk dineetje verwend!
En daarna natuurlijk taart-banketstaaf en gevulde speculaas,
En dat allemaal ter ere van de verjaardag van Sinterklaas!
Er is echter een groot gemis,
Omdat er een tweetal hier niet aanwezig is!
Jannet en Suzan die in Spanje wonen,
En jammergenoeg voor 5 december niet over kunnen komen!
Maar wij zullen vanavond allemaal aan jullie denken,
En dan zal Sint de eerst volgende keer dat hij weer in Torrevieja is jullie toch nog wat cadeautjes schenken!
Geniet van jullie vrije dagen en van de zon,
Ik zou willen dat ik bij jullie zijn kon!