Woensdag 14 december
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
14 December 2011 | Spanje, Torrevieja
En dat na twee super vrije dagen gehad te hebben :) Maandag begonnen we met een prikkie voor chici, hij was erg braaf en de artsen waren blij om hem zo gezond te zien, daarna een lekker ontbijt bij Tedy, effe geshopt, natuurlijk weer een speeltje voor de hond gekocht maar jawel hoor dat was binnen 2 minuten weer kapot. Suus heeft het gemaakt, de vulling eruit gehaald, maar helaas toch weer kapot.Nieuw kacheltje gekocht om het binnen wat behaaglijker te maken. 's Avonds met de meiden uiteten bij een Indisch restaurant in San Miguel.
Dinsdag sportief begonnen, jawel badmutstijd!!! We hebben in het olympisch bad gezwommen en hoe?! Als echte kampioenen met onz snelle badpak en natuurlijk onze badmuts :) Pfff.... wat saai eigenlijk om alleen maar baantjes te trekken, geen gespetter of gespeel in het water, maar wel super goed voor je spieren. Na ruim 30 minuten van alleen maar zwemmen, voelde we zowat al onze spieren en hebben we het hierbij gelaten, op de fiets terug naar huis met de hond aan de wandel, lekker lunchen bij de haven, borreltje erbij en 's avonds heerlijk voor de buis en de film "de gelukkige huisvrouw" gekeken.
We hebben al leuke kerstpost ontvangen. Peer en Cynthia jullie staan er goed op! En Josekuh weer goed gefreubeld :)
An sterkte met je duim!!!! Hopelijk gaat het snel beter!!!
Tot snel en dikke kus!