zaterdag 17 december
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
17 December 2011 | Spanje, Torrevieja
Nog twee weken te gaan in het jaar 2011!!! Volgende week zaterdag hebben we al ons kerstfeest en de kerstlunch op zondag en de week erna is het al oudjaar en zijn de chicas 4 dagen vrij!!! Wat gaat het toch rapido aqui!
Afgelopen donderdag een drukke lunch gehad. En Joyce Mijland.... Ton en Yvon (Tyvon) Roodeweel zijn bij ons langs geweest, erg gezellig!!! Leuk dat je ze naar ons hebt gestuurd! Yvon was die dag nog jarig ook!
We hebben onze kersttry-out er al op zitten :) Gisteren een besloten lunch gehad voor 20 mensen, onszelf meegerekend, want wij hebben ook lekker mee geluncht :) Het was super gezellig en iedereen hielp een handje mee. Daarna met z'n allen naar het centrum om daar op het kerkplein kerstliedjes te zingen, samen met een koor, leuke sfeer en veel volk. Daarna lekker naar huis gelopen en moe, maar voldaan op de bank geploft!
Vanmorgen al een paar leuke ontbijters gehad en vanavond weer karaoke!
Fijn weekend allemaal!
xxx
18 December 2011 - 15:33
Peetje:
Hola alletwee, hier een kort berichtje uit Tilburg waar we gisteren voor de 2e keer de verjaardag van Jill hebben gevierd. Het was erg gezellig van 11.00 tot 23.30 uur! Eigenlijk was het feestje om 17.00 uur afgelopen maar voor Assendelft maken we graag een uitzondering. Vandaag weer een feestje "Treesfeest" op het Theresiaplein en natuurlijk een beetje feest omdat die lelijke broer van ons jarig is! Niet dat die een feest geeft hoor.....hij gaat gewoon met gluhwein en al naar het Theresiaplein en doet daar net alsof het zijn feestje is?! Gietje en Theo, Werner en Ils en de kids waren gisteren niet van de partij. Zij zaten gezellie een weekeindje in Maastricht. Maar Giet komt woensdag wel met de kids uit school langs en dan gaan we gezellig met z'n alle lunchen in Casa Beurdenoort! Naadje moest ook afbellen, maar daar heeft Peet alle begrip voor want Nadia is ook bij de Kaakchirurg geweest (heeft nu dus waarschijnlijk ook nog steeds een dik/scheef bakkus?!) Naadje beterschap en we zien elkaar snel. Nou Suzanna y Juanita geniet weer van de vrije dagen die komen gaan en heel veel groetjes van ons allemaal xxxx peet